Concurs Paris Police 1900
Înapoi la blog

Concurs Paris Police 1900 la Focus Sat TV

07.10.2021 Concursuri

Nu rata noul serial hit Paris Police 1900 și câștigă super premii

Intră în culisele întunecate ale epocii de aur franceze în noul serial Paris Police 1900, producție originală Canal+.

Te invităm la premiera din 7 octombrie de la 22:00, la Focus Sat TV, pe TV sau în aplicația Focus Sat!

Creat de celebrul autor de benzi desenate Fabien Nury („Tyler Cross: Black Rock“,„I Am Legion”, „Il était une fois en France”), serialul este un thriller de opt episoade care dezvăluie o versiune noir, plină de rafinament, sângeroasă și palpitantă a perioadei anilor 1900, total diferită de accepțiunea generală despre La Belle Époque.

Producătorii alături de regizorul Julien Despaux, au creat un univers fascinant, cu decoruri concepute sub atenta supraveghere a lui Pierre Quefféléan (câștigător al premiului César - 2018 pentru cele mai bune decoruri pentru filmul „Au revoir là-haut”/ „La revedere acolo sus”), costume și accesorii ce aduc rafinament și savoare personajelor, alese de Anaïs Romand (câștigătoarea mai multor premii César pentru costume), elemente ce construiesc specificul epocii și întregesc povestea. Foarte riguros documentat și stilizat, cu o distribuție inspirată și o intrigă riguros construită, Paris Police 1900 combină perfect ficțiunea cu istoria și investigațiile. Producția a avut un buget impresionant de 16 milioane de euro.

Vezi Paris Police 1900, în biblioteca VOD din aplicația Focus Sat

Din 7 octombrie poți viziona câte două episoade, lunea și joia, de la ora 22:00, în premieră în România la Focus Sat TV! După difuzarea la TV, serialul poate fi urmărit în regim on demand, oricând, oriunde, pe orice dispozitiv smart, în biblioteca VOD din aplicația Focus Sat. Aici găsești și alte seriale Canal+ de succes, documentare premium National Geographic și desene animate de la Nickelodeon, Minimax șiJimJam. Ai acces la biblioteca VOD din aplicația Focus Sat dacă ești client Acces Plus sau Acces Max pentru TV Satelit sau dacă ai pachetul Play TV Extra pentru televiziune online.

Experimentează TV Online și participă la concurs
Premii Concurs

Comandă unul dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra și urmărește împreună cu noi Paris Police 1900 în aplicația Focus Sat și poți câștiga unul din cele 20 de premii speciale. Toți clienții care comandă TV Online în perioada 7-18 Octombrie, activi la momentul extragerii, participă automat la tragerea la sorți din 22 octombrie.

Ți-am pregătit 20 de super premii:

  • 3 soundbar-uri Samsung N400
  • 7 jocuri tip puzzle - tematică Paris
  • 10 căști wireless JBL Tune 110BT

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Până pe 31 Octombrie, ai cea mai bună ofertă TV Online

Vezi TV Online 2 luni și plătești o singură lună cu pachetele Play TV și Play TV Extra. În plus, poți testa serviciul 7 zile gratuit, fără condiționarea de prelungire, pentru a te convinge de beneficiile TV Online.

Încearcă TV Online și participă la concurs