Vizionare liberă Viasat History și Viasat Explore
Înapoi la blog

Ai vizionare liberă la canalele Viasat History și Viasat Explore!

18.08.2023 Recomandări TV Concursuri

În perioada 15 august - 15 septembrie te bucuri de programele Viasat History și Viasat Explore cu pachetul de bază TV Satelit Acces sau TV Online Play TV

Nu rata șansa de a explora istoria împreună cu Viasat History, care, prin prisma unor serii documentare captivante și a abordării moderne își propune să ne provoace și să ne arate cum secretele trecutului influențează prezentul

Bettany Hughes: Comori

Viasat History, Sezonul 2 – din 18 august, vinerea, 22:05

Pe parcursul celor 5 episoade ale seriei documentare, istoricul Bettany Hughes scoate încă o dată la lumină cele mai uimitoare comori ale civilizației, căci face o călătorie splendidă pe străvechile rute pe care cândva erau transportate mătasea și mirodeniile, ajungând până în inima istoriei omenirii. Cu ajutorul unor tehnologii de înaltă performanță, având acces fără precedent în mai multe locații, Bettany ne poartă din Cipru până în Turcia, pe linia care desparte estul Europei de vestul Asiei, explorează istoria bogată și diversă a Albaniei, de la aglomerata capitală Tirana până la străvechile ei ruine romane, apoi ajunge până în deșertul Iordaniei și pe drumurile pe care era adusă mătasea din Azerbaidjan, între apele scânteietoare ale Mării Caspice și Munții Caucaz.

Episodul 1 – Turcia, 18 august, 22.05

La bordul unei goelete tradiționale, Bettany navighează cu toate pânzele sus de-a lungul coastelor mediteraneene ale Turciei, vizitând locuri antice: Halicarnas, Patara, Myra, Efes și celebra Troia.

Episodul 2 - Azerbaidjan și Drumul Mătăsii, 25 august, 22.05

Bettany ajunge în Azerbaidjan, o țară situată între Marea Caspică și lanțul Munților Caucaz. Având o poziție strategică pe vechiul Drum al Mătăsii, zona și-a lăsat amprenta asupra mai multor culturi.

Episodul 3 – Cipru, 1 septembrie, 22.05

Insula Cipru se află între continentele Europa, Asia și Africa. Bettany studiază moștenirea acestor influențe diverse asupra Ciprului, explorând patru dintre comorile unice ale acestor locuri. [60 min]

Episodul 4 – Iordania, 8 septembrie, 22.05

Bettany explorează minunății artistice și culturale din Iordania. Punct strategic de legătură între Occident și Orient, Iordania a fost leagănul unor mari civilizații din istoria omenirii.

Episodul 5 – Albania, 15 septembrie, 22.05

Albania se află lângă Marea Adriatică și Marea Ionică. Bettany explorează această nestemată ascunsă a Balcanilor, un tărâm cu vechi orașe fortificate, mări sclipitoare, o istorie și o cultură diversă.

 

Club Explore Gold

Viasat Explore – De luni până vineri, toată luna august

Te invităm călduros în Clubul Explore, destinația oficială pentru tot ce se întâmplă pe Viasat Explore. Aici îți prezentăm maratoane cu sezoane complete din serialele tale preferate, de luni până vineri, pe parcursul zilei. Iar în august, ca să celebrăm împreună premiera celui de-al optulea sezon din „Căutătorii de aur din Australia", le acordăm cu precădere atenție prietenilor noștri de la antipozi. Vreți să vă împrospătați memoria? Ați ratat câteva episoade din sezonul trecut? Sau poate doar îți dorești să petreci o zi alături de cele mai tari echipe din lume? Asta e șansa pe care o așteptai !

 

Concurs pentru pasionații de istorie, arheologie și de documentare

În plus, Viasat History și Focus Sat te invită să participi la concursul organizat pe pagina noastră de Facebook. Ai șansa de a câștiga unul dintre cele patru premii extrem de atractive puse în joc.

Participă la concurs

Vezi online Viasat History și Viasat Explore cu Focus Sat App

Canalele Viasat History și Viasat Explore fac parte din pachetele superioare TV Satelit Acces Plus și Acces Max, precum și din pachetul extins TV Online Play TV Extra. Însă până pe 15 septembrie le poți viziona liber cu oricare dintre pachetele TV Satelit Acces sau TV Online Play TV.

Cu Focus Sat App le poți urmări online live și în reluare pe orice dispozitiv smart (mobil, tabletă, laptop sau smart TV), de oriunde te afli.

Dacă ai deja un pachet TV Satelit activ, descarci gratuit aplicația, te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat și vezi online toate canalele TV din pachetul tău. Află mai multe.

Focus Sat App poate fi accesată chiar și pe 3 dispozitive simultan utilizând un singur cont de client. Astfel, atunci când ceilalți membri ai familiei vor să vadă live canale TV diferite sau în reluare emisiuni diferite de pe același canal TV, în App este posibil. Tot în App poți crea liste de canale și programe favorite, poți seta notificări de vizionare și poți personaliza până la 5 profiluri de utilizator.

Vrei să testezi gratuit timp de 7 zile un pachet TV Online Play TV și să vezi online orice serie documentară difuzată la Viasat History și Viasat Explore ? Apasă butonul de mai jos! 

Încearcă 7 zile gratuit