Invita un prieten

Invită un prieten

Campanie destinată clienților TV Online

Pentru că ești clientul nostru TV online și te-ai convins deja de beneficiile acestui serviciu, te recompensăm pentru fiecare prieten invitat să încerce Play TV sau Play TV Extra.

Intră în Contul meu si vei găsi codul tău promo, care îți aduce TV Online gratuit! Invită-ți prietenii să încerce pachetele Play TV și primești 7 zile BONUS pentru fiecare cont nou creat și activat.

Atat tu cat si prietenii invitati primiti fiecare 7 zile de vizionare gratuită la pachetul TV online activ.

Perioadă de desfășurare: 8 Noiembrie – 31 Decembrie 2021Întrebări frecvente

 1. Sunt client Focus Sat, ce trebuie să fac pentru a beneficia ofertă?

  Întră în Contul meu, copiază codul promo apoi împărtășește-l prietenilor tăi și invită-i să încerce unul din produsele TV Online: Play TV sau Play TV Extra.

  Pentru fiecare cont nou creat și activat folosind codul tău promo vei primi 7 zile de vizionare gratuită, în prelungirea lunii curente.

 2. Am primit un cod promo, cum beneficiez de oferta?

  Dacă ai primit un cod promo de la un prieten trebuie sa achiziționezi unul din produsele TV online.

  După finalizarea înregistrării, intră în Contul meu, introdu codul primit și apoi apasă butonul Salvează

  După validarea cu succes a codului promo vei primi 7 zile de vizionare gratuită, în prelungirea primei luni de vizionare.

  Validarea codului promo este posibilă doar în perioada de testare gratuită inițială.

 3. Când și cum primesc bonusul de vizionare?

  Pentru fiecare validare cu succes a codului tău promo, vei primi 7 zile de vizonare în prelungirea lunii curente. Bonusul se acordă doar după terminarea perioadei de testare gratuită a prietenului invitat.

  Dacă ai validat cu succes un cod promo, vei primi bonus 7 zile de vizonare în prelungirea primei luni.

Happy Week


Reîncarcă la timp și te bucuri de Happy Week

Campanie destinată clienților TV Satelit fără abonament

Nu lăsa pe mâine ce poți să reîncarci astăzi! Primești un bonus de până la 35 de canale timp de 1 săptămână.

Reîncarcă pachetul Acces înainte de expirarea perioadei de vizionare și primești 7 zile de upgrade gratuit la pachetul Acces Plus.

Reîncarcă pachetul Acces Plus înainte de expirarea perioadei de vizionare și primești 7 zile de vizionare gratuită a extra opțiunii MaxPak.

Perioadă de desfășurare: 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2021Întrebări frecvente

 1. Ce trebuie să fac pentru a beneficia de Happy Week?

  Ai bonus Happy Week dacp reîncarci pachetul TV Satelit înainte de expirarea perioadei de vizionare. Tot ce trebuie să faci este să te asigur că reîncarci în timp și primești bonusul.

 2. Trebuie să reîncarc online pentru a beneficia de bonus?

  Reîncărcarea online cu card bancar este cea mai rapidă și sigură metodă de reîncărcare Focus Sat online, în care ai controlul complet asupra plății și activării.

  Beneficiezi de Happy Week indiferent de modalitatea de reîncărcare, fie că alegi să reîncarci online, prin IVR sau printr-un partener autorizat.

 3. Când și cum primesc canalele TV bonus?

  Reîncarcă pachetul Acces înainte de expirarea perioadei de vizionare și primești 7 zile de upgrade gratuit la pachetul Acces Plus. Reîncarcă pachetul Acces Plus înainte de expirarea perioadei de vizionare și primești 7 zile de vizionare gratuită a extra opțiunii MaxPak. Bonusul se acordă în primele zile din luna de vizionare pe care ai reîncărcat-o.

Happy Week


Vizionare liberă FilmBox și Timeless Dizi Channel în luna Noiembrie

Campanie destinată clienților TV Satelit fără abonament și TV Online

În ultima lună de toamnă, dacă ești în căutare de filme bune, te întâmpinăm cu vești minunate! Tot ce trebuie să faci este să ai activ oricare pachet TV satelit sau TV online și te așteaptă o inundație de conținut pentru că, în perioada 2-30 noiembrie, ai vizionare liberă a canalelor FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, DocuBox și FightBox.

În plus ți-am pregătit un super concurs! Reîncarci online TV Satelit sau TV Online și participi automat la tragerea la sorți pentru o tableta Huawei MatePad, Octa-Core, 10.4", oferită de Filmbox. Găsești regulamentul concursului “Reîncarcă online și câștigă cu FilmBox” aici.

Perioadă de desfășurare: 2 Noiembrie – 30 Noiembrie 2021Întrebări frecvente

 1. Ce trebuie să fac pentru a vedea canalele FilmBox gratuit?

  Toți clienții Focus Sat cu un pachet TV Satelit ( Acces, Acces Panonia, Acces Plus și Acces Max) sau TV Online (Play TV și Play TV Extra) au acces în perioada 2-30 Noiembrie la canalele FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, DocuBox și FightBox și la Timeless Dizi Channel.

 2. Cum particip la concurs?

  Tot ce trebuie să faci este să reîncarci online TV Satelit ( Acces, Acces Panonia, Acces Plus și Acces Max) sau TV Online (să menții plata recurentă pentru Play TV sau Play TV Extra) și participi automat la tragerea la sorți pentru o tableta Huawei MatePad, Octa-Core, 10.4", oferită de Filmbox. Găsești regulamentul concursului “Reîncarcă online și câștigă cu FilmBox” aici.

 3. Vad canalele la TV sau în Focus Sat App?

  Canalele FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, DocuBox și Timeless Dizi Channel sunt disponibile în luna Noiembrie pe TV Satelit și în Focus Sat App, atât pentru clientii TV Satelit cât și pentru clienții TV Online. Canalul FightBox este disponibil doar pe TV Satelit.

 4. Vreau să văd în continuare Filmbox

  Din 1 decembrie poți vedea canalele Filmbox (FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, DocuBox și FightBox) și Timeless Dizi Channel dacă alegi unul din pachetele TV Satelit Acces Plus sau Acces Max. Dacă ești client TV Online, canalele sunt disponibile în Play TV Extra.

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit, ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online