Invita un prieten

Bucură-te de acces nelimitat în Biblioteca VOD

Biblioteca VOD din aplicația Focus Sat îți pune la dispoziție un catalogul extins de seriale, documentare, programe lifestyle și desene animate.

Toți clienții TV Satelit și TV Online, indiferent de pachetul de programe activ, au acces gratuit în Biblioteca VOD. Tu alegi unde, când și pe ce dispozitiv vizionezi programele dorite.

Ți se întâmplă să nu găsești ceva interesant de văzut la TV? În Biblioteca video ți-am pregatit titluri care se diversifică mereu, astfel încât să te bucuri mereu de ceva nou: seriale Canal+ în exclusivitate în România, seriale de acțiune AMC sau seriale amuzante Comedy Central, documentare National Geographic sau History Channel, rețete video delicioase de la TV Paprika sau desene animate Nickelodeon, JimJam sau Minimax.

Ți-am pregătit aici tutorialul video despre cum accesezi Biblioteca VOD.

Campanie valabilă până la data de 31 martie 2024Întrebări frecvente

 1. Ce avantaje îmi oferă Biblioteca video?

  Biblioteca video este un serviciu online de tip video on demand care îți dă posibilitatea să alegi unde, când și cum vizionezi conținutul dorit. Aceasta include pachete de conținut dispuse într-o structură arborescentă nelineară, spre deosebire de formatul linear de emisie, desfășurat în timp real, pe care îl oferă televiziunile standard.

  Asemenea unei enciclopedii online de tip Wikipedia, biblioteca video îți oferă diferite segmente de conținut, filme, seriale, programe pentru copii, documentare și multe altele.

  Ți se întâmplă să nu găsești ceva interesant de văzut din lista de canale TV? În Biblioteca video ți-am pregatit titluri care se diversifică mereu, astfel încât să te bucuri mereu de ceva nou de văzut.

 2. Cum pot accesa Biblioteca video?

  Biblioteca VOD este disponibilă în Aplicația Focus Sat, pe orice dispozitiv smart. Ți-am pregătit aici un tutorial pas cu pas despre cum poți accesa biblioteca video din aplicația Focus Sat.

 3. Pot să-mi fac o listă de titluri favorite?

  Opțiunea de a adăuga un film sau serial în lista de favorite este disponibilă pentru toate titlurile din Biblioteca video. O poți folosi ori de câte ori îți place un film și vrei să-l regăsești apoi ușor în lista ta.

 4. Dacă reiau un film, pot continua să vizionez de unde am rămas pe orice alt dispozitiv?

  Da, poți continua să urmărești conținutul de unde ai rămas pe orice alt dispozitiv, pe care ești conectat cu datele de înregistrare ale contului.

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online