Cu Focus Sat nu vei rata niciodată

De la programele de știri naționale la programele de divertisment autohtone și până la tradițonalele competiții sportive. Pachetele noastre de televiziune prin satelit includ și canale internațonale dedicate iubitorilor de comedii, muzică, sport, cultură, desene animate, programe documentare și erotice.

Alege receptor HD sau modul CI+

Beneficiezi, la alegere, de două pachete de canale TV cu o selecție generoasă: 111 (16 HD) și respectiv 117 (17 HD) canale de televiziune prin satelit, la care poți adăuga extraopțiunile disponibile. Dacă vrei să vezi pe două televizoare cumperi două echipamente pe care reîncarci o singură dată. Te bucuri de avantajul de a reîncărca oricând dorești.

Livrare oriunde în UE
Receptor HD Focus Sat

KIT PENTRU 1 TV

Alegi receptor HD sau modul CI+

2 LUNI VIZIONARE INCLUSĂ🎁
 • Include: receptor sau modul CI+ la alegere, smartcard, telecomandă și sursă de alimentare
 • Pachet canale TV: Total (111 canale) sau Complet (117 canale)
 • La alegere receptor HD sau modul CI+
 • Cont online cu beneficii: plată recurentă și pay-by-click
 • Acces în aplicația Focus Sat
 • Tip reîncărcare: oricând vrei
COMANDĂ ACUM

Reîncarci când dorești

Livrare oriunde în UE
Modul CI+

KIT PENTRU 2 TV

Alegi orice combinație

2 LUNI VIZIONARE INCLUSĂ🎁
 • Pachet canale TV: Total (111 canale) sau Complet (117 canale)
 • Poți alege între două receptoare HD, două module CI+ sau receptor HD și modul CI+
 • Cont online cu beneficii: plată recurentă și pay-by-click
 • Acces în aplicația Focus Sat
 • Tip reîncărcare: oricând vrei
 • Reîncarci o dată, vezi pe două televizoare
Comandă acum

Reîncarci când dorești

Preț 1 receptor HD = 200 lei | Preț 2 receptoare HD = 400 lei Preț 1 modul CI + = 120 lei | Preț 2 module CI + = 240 lei Preț 1 receptor HD și 1 modul CI + pentru 2 TV = 320 lei

Cu Focus Sat nu vei rata niciodată programele favorite

De la programele de știri naționale la programele de divertisment autohtone și până la tradițonalele competiții sportive. Pachetele noastre de televiziune prin satelit includ și canale internațonale dedicate iubitorilor de comedii, muzică, sport, cultură, desene animate, programe documentare și erotice. De la Eurosport la Cartoon Network, de la HBO la National Geographic cu Focus Sat te vei bucura de toate tipurile de programe și emisiuni.

Urmărește emisiunile preferate, filme, știri și multe altele

Îți place să rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume, dar și să vezi filmele, muzica și documentare fascinante. Cu Focus Sat te poți bucura de știri nelimitate, divertisment, seriale, filme și documentare și ai acces gratuit* la 50 canale cu aplicația Live TV, ca să nu ratezi nimic nici măcar când ești pe drum.

*Pentru clienții cu subscripție activă Familia și Mozaic Plus. Mai multe detalii aici.

actualiteit-tv

Canale incluse

Cum funcționează?

Receptorul HD sau modulul CI+ pentru televizoare compatibile DVB-S2 permit exclusiv recepționarea pachetelor de televiziune Focus Sat. Alege dispozitivul dorit pentru unul sau două televizoare și bucură-te de libertatea de a reîncărca doar când dorești să vizionezi. Te rugăm să consulți procedura completă de achiziție și activare a echipamentului achiziționat aici.

Pasul 1:

Alege pachetul de televiziune prin satelit potrivit preferințelor tale de vizionare.

Pasul 2:

Alege dispozitivul și comandă. În pachet veți găsi toate informațiile necesare.

Pasul 3:

Pachetul este livrat la orice adresă din Uniunea Europeană.

Canale incluse

Ai acces la toate programele TV satelit transmise pe aceste canale.

Ai o întrebare?

 1. În cât timp se livrează echipamentele, după comanda online, în cazul achiziției? Timpul de livrare variază în funcție de destinație, între 1 și 5 zile.
 2. Unde pot vedea grila de canale a pachetelor Total și Complet din ofertă? Aici poți vedea grila de canale a pachetului Total.
  Aici poți afla grila de canale a pachetului Complet
 3. Pot vedea pe două televizoare cu un singur receptor? Pentru a vedea pe două televizoare este nevoie să selectezi oferta 2 TV 2 Receptoare HD. Vei putea reîncărca o singură dată și viziona simultan pe două televizoare programe diferite.
 4. Sunt client Focus Sat, cum pot achiziționa al doilea receptor? Pentru a beneficia de al doilea receptor te rugăm să suni la numărul de Call Center 021 406 7220 (tarif local) și să transmiți seria de smartcard sau să deschizi un tichet de suport pe pagina noastră web de contact.
 5. Pot vedea programele Focus Sat doar cu modul CI+ sau mai am nevoie de altceva? Pentru a viziona pachetele de programe Focus Sat este nevoie să instalezi o antenă parabolică tip offset de minimum 70 cm.
 6. Dacă achiziționez receptor HD sau modul CI+ am și instalare inclusă? Nu, serviciile de instalare nu sunt incluse și trebuie achitate separat. Acestea pot fi asigurate prin rețeaua de dealeri autorizați din țară, ale căror detalii de contact le găseștiaici
 7. Asigurați instalarea și în afara țării? Serviciile de instalare la cerere sunt disponibile doar pe teritoriul României.
 8. Am antenă și vreau să cumpăr dispozitiv de recepție (receptor HD sau CI+). Cât mă costă instalarea? Serviciile de instalare se efectuează la cerere prin rețeaua de dealeri și instalatori autorizați din țară, tariful fiind de 142.8 lei fără TVA.
 9. Cât trebuie să plătesc lunar dacă achiziționez modul CI+ sau receptor HD? În cazul achiziției receptorului HD sau a modulului CI+ nu ai obligația de plată lunară. Plătești valoarea pachetului pe care dorești să îl vizionezi atunci când vrei: Total - 59 lei/lună sau Complet - 69 lei/lună.
 10. Care este numărul maxim de televizoare pe care pot vedea simultan? Poți vedea simultan pe maximum două televizoare folosind la alegere oferta cu două receptoare, două module CI+ sau un modul CI+ și un receptor HD.