Ai vizionare liberă la canalele FilmBox și Dizi Channel
Înapoi la blog

Ai vizionare liberă la canalele FilmBox și Dizi Channel

27.11.2023 Recomandări TV

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie ai posibilitatea să te bucuri de toate canalele FilmBox și Dizi cu orice pachet de bază TV Satelit Acces sau TV Online Play TV, fără costuri adiționale!

Nu rata șansa de a explora împreună cu FilmBox, cele mai tari filme și meciuri! Astfel, nu vei rata nici o premieră și nici un moment de acțiune! În plus, Dizi Channel te invită la premieră la început lunii decembrie.

FilmBox Premium

Competiție oficială

Din 27 noiembrie, ora 21:00

La vârsta de 80 de ani, multi milionarul Humberto Suárez se întreabă ce poate face cu moștenirea sa și dacă să ia în considerare finanțarea construcției unui pod. În schimb, el decide să finanțeze un film, astfel încât oamenii să privească cu drag moștenirea lui. El o selectează pe reclusa laureată a Palme d'Or Lola Cuevas drept regizor, scenariul fiind adaptat după un roman laureat al Premiului Nobel intitulat “Rivalitate”: este vorba despre un bărbat care nu-și poate ierta fratele pentru că și-a ucis părinții într-un incident de conducere în stare de ebrietate.

Distribuție: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez

Regie: Mariano Cohn, Gastón Duprat

Vezi online

Competiție oficială

Nuntă cu peripeții

Din 30 noiembrie, ora 21:00

Deși nu mai sunt un cuplu, Don și Ellie Griffin sunt forțați de împrejurări să pară din nou o pereche fericită. Toată această prefăcătorie începe când, la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări și țări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toți ochii ațintiți pe ei, familia Griffin trebuie să facă față situațiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide reciproc.

Distribuție: Amanda Seyfried, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert De Niro, Susan Sarandon

Regie: Justin Zackham

Vezi online

Nuntă cu peripeții

Rocketman

Din 3 decembrie, ora 21:00

Inspirat din viaţa legendei muzicale Elton John, filmul îl urmărește pe acesta pornind din orășelul Pinner, de-a lungul drumului spre succes, dependență și suferință. Luptându-se cu imaginea privată, sexualitatea lui și problemele din copilărie, tânărul Elton găsește o salvare în muzica ce îl propulsează pe scena internațională. Este motivat de un alter ego de scenă, ce poartă costume extravagante și vede lumea prin niște ochelari mari, colorați.

Distribuție: Bryce Dallas Howard, Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell

Regie: Dexter Fletcher

Rocketman

Autostrada Paradisului

Din 3 decembrie, ora 23:00

O şoferiţă de camion este obligată să transporte marfă ilegală pentru a-şi salva fratele din ghearele unei găşti mortale din închisoare. Fiind urmărită de agenţi FBI, conştiinţa lui Sally este pusă la încercare când ultimul pachet de transportat se dovedeşte a fi o adolescentă.

Distribuție: Juliette Binoche, Frank Grillo, Hala Finley

Regie: Anna Gutto

Autostrada Paradisului

FilmBox Extra HD

După ce ne-am întâlnit

Din 2 decembrie, ora 22:20

Tessa se mândrește ca fiind o studentă desăvârșită și o fiică responsabilă, fiind întotdeauna loială iubitului ei de liceu. Ajungând la facultate, totul este pus sub semnul întrebării atunci când întâlnește un tip tulburător și misterios pe nume Hardin. Printr-o serie plină de întâlniri romantice, Tessa începe să își pună întrebări despre caracterul ei și despre ce își dorește în viitor. Filmul este bazat pe romanul Annei Todd.

Distribuție: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Khadijha Red Thunder

Regie: Jenny Gage

Vezi online

După ce ne-am întâlnit

FilmBox Family

Așteptând-o pe Anya

Din 2 decembrie, ora 19:15

Este vara anului 1942, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în Franța aflată sub ocupația nazistă. Într-un mic sat din Pirinei, Jo, tânăr păstor de oi, descoperă mai mulți copii evrei ascunși în ferma văduvei Horcada și a lui Benjamin, ginerele ei, care a pierdut urma fiicei sale, Anya, și spera să o găsească într-o bună zi.

Distribuție: Noah Schnapp, Thomas Kretschmann, Frederick Schmidt

Regie: Ben Cookson

Vezi online

Așteptând-o pe Anya

FightBox

Mix Fight Gala, Frankfurt, Germany

LIVE pe 2 decembrie, de la 21:00

Vrei să vezi lupte uluitoare de la cei mai buni luptători din lume? Atunci ai ajuns la locul potrivit la Mix Fight Championship. Aici ți se va oferi un spectacol de superlative. Luptători din diferite clase de greutate concurează în ring și concurează la discipline precum K-1, Muay Thai, M.M.A. și box pentru a-și demonstra abilitățile. Evenimentul strălucește de ani de zile prin organizarea sa profesională și întâlnirile incitante.

Experimentează în direct Campionatul Mix Fight 2023 desfășurat pe Fraport Arena din Frankfurt urmărindu-l online cu Focus Sat app!

Vezi online

Mix Fight Gala, Frankfurt, Germany

Dizi Channel

Iubirea mea a rămas la Marea Egee

În fiecare zi, de la 19:20

Aflând că Iraz nu are de trăit decât două luni, Zelis şi Mustafa se căsătoresc pentru a-i moşteni banii şi astfel, aventura începe.

Distribuție: Yeliz Akkaya, Oya Unustasi, Atilla Karagöz, Sinan Bengier, Alper Saldiran

Vezi online

Iubirea mea a rămas la Marea Egee

O parte din mine

În fiecare zi, de la 20:10

Defne şi Kahraman Yorukhan sunt bogaţi, dar nu au copii. Presiunile din partea familiei o fac pe Defne să caute metode alternative pentru a-i oferi soţului un moştenitor. Ea decide să angajeze o mamă surogat căreia să-i ia copilul.

Distribuție: Hannahi Laarousi, Bel Hag Hajer, Zina al Halak, Mohamed Ghazouni, Anas Abidi

Vezi online

O parte din mine

Mehmed

În premieră din 4 decembrie

Serialul povesteşte viaţa sultanului Mehmed al II-lea, tânărul sultan care avea să cucerească Constantinopolul în 1453, precum și a familiei și a curții sale. Amplasat pe fundalul unui Imperiu Bizantin în descompunere și al sultanatului otoman în expansiune, seria prezintă lupte pentru puterea imperială, dinamica familială conflictuală și intrigi palatului într-o repovestire amplă a unei epoci esențiale din istorie.

Distribuție: Kenan Imirzalioglu, Cetin Tekindor, Gurkan Uygun

Regie: Cevdet Mercan

Vezi online

Mehmed

 

Vezi online canalele FilmBox cu Focus Sat app

Vizionarea liberă este valabilă în perioada 27 noiembrie – 03 decembrie pentru canalele FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Stars, Dizi Channel și FightBox* care sunt disponibile în pachetele superioare TV Satelit Acces Plus și Acces Max, precum și în pachetul extins TV Online Play TV Extra. Pentru a te bucura de vizionarea acestor canale și după data de 3 decembrie, asigură-te că ai ai activat unul dintre pachetele TV mai sus menționate.

*FightBox este disponibil exclusiv în pachetele TV Satelit Acces Plus și Acces Max.

Cu Focus Sat app vezi online toate filmele si transmisiunile difuzate pe canalele FilmBox și Dizi Channel, live sau în reluare, de oriunde te afli în UE. Testează și tu gratuit aplicația timp de 7 zile

Focus Sat app