Vino la Focus Sat și alege oferta potrivită pentru tine
Înapoi la blog

Vino la Focus Sat și alege oferta potrivită pentru tine

24.06.2021 Promoții și oferte

Canalele tale preferate te așteaptă la Focus Sat, disponibile acum într-o nouă varietate de opțiuni de pachete. Ți-am pregătit oferte inedite de furnizare a conținutului TV satelit (cu abonament sau fără abonament), pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de vizionare. Te poți bucura de conținut pe gustul tău dacă îți dorești o relație pe termen lung cu Focus Sat, dar și în cazul în care ești în căutarea unor soluții TV sezoniere.

 

Oferta TV cu abonament (postpaid)

Cu noua oferta TV lansată in 15 iunie 2021, beneficiezi de echipamentul de recepție (receptor HD sau modul CI+) în custodie, gratuit, cu posibilitatea de a opta pentru al 2-lea echipament în chirie pentru doar 5 lei/lună.

În plus, nu ai costuri de abonare la început, pentru că nu plătești serviciile de instalare, tariful de activare și nici echipamentul. De asemena, beneficiezi de promoții speciale și discount-uri când devii clientul nostru: pentru noile pachete TV satelit Access Plus sau Acces Max ai o ofertă online de 50% discount pentru primele 6 luni.

Poți avea, astfel, oricând disponibile programele preferate și nu ratezi nici un moment din emisiunile îndrăgite de membrii familiei. De asemenea, nu mai reîncarci în avans, iar factura poate fi plătită online sau la partenerii autorizați când vrei tu, până la data scadentă.

Poți descoperi oferta completă aici: 
TV Satelit cu abonament

 

Oferta TV fără abonament (prepaid)

Cea mai flexibilă ofertă fără abonament cu televiziune prin satelit te așteaptă: achiziționezi receptor HD sau modul CI+ pentru unul sau două televizoare și reîncarci când dorești. Poți vedea canalele TV oricând, fără o perioadă minimă contractuală.

Oriunde în Uniunea Europeană ai livrare prin curier, dar și propriul tău echipament de recepție, oferit cu un discount de 10% pentru primul echipament achiziționat online.

În plus, pe focussat.ro ai 10% discount timp de o lună pentru oricare dintre pachetele TV satelit disponibile: Acces, Acces Plus, Acces Max sau Acces Panonia!

Profită și de oferta Happy Week în fiecare lună dacă reîncarci înaintea expirării perioadei de vizionare. La reîncărcarea pachetului Acces înainte de expirarea subscripției curente primești 7 zile de upgrade gratuit până la 35 de canale suplimentare din pachetul Acces Plus. La reîncărcarea pachetului Acces Plus înainte de expirarea subscripției curente primești 7 zile vizionare gratuită a canalelor premium HBO și Cinemax din extra opțiunea MaxPak.

 

Poți afla mai multe detalii despre ofertă aici: 
TV Satelit fara abonament

 

Așadar, fie că optezi pentru TV cu abonament, fie că alegi opțiunea de TV fără abonament, poți alege între 4 variante noi de pachete: Acces, Acces Plus, Acces Max sau Acces Panonia, care reunesc programe bogate și atrăgătoare, create pentru preferințele tale și ale familiei tale.

 

Alege pachetul Focus Sat care ți se potrivește și cu un singur click îl cumperi online rapid, simplu și în siguranță. Nu uita că ai acces gratuit la aplicația Focus Sat, unde găsești conținut de calitate în regim Video on Demand din biblioteca video, cu posibilitatea de a accesa titlurile îndrăgite de tine, familia sau prietenii tăi, fie ca sunt filme, seriale, documentare sau programe pentru copii, oriunde te-ai afla, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, ori de câte ori dorești.

Poți alege oferta de televiziune potrivită pentru tine și afla mai multe despre pachetele Focus Sat aici: 
Oferta TV