Un weekend plin de iubire vine la DIVA
Înapoi la blog

Un weekend plin de iubire vine la DIVA

11.02.2022 Recomandări TV Focus Sat App

Petrece alături de DIVA cel mai romantic weekend din an!

Îmbrățișează o nouă tradiție și urmărește cum se desfășoară un weekend plin de iubire la DIVA, cu filme în premieră pe 12 și 13 februarie

Pe 12 februarie, de la 16:00 descoperim cum arată o Dragoste pe pârtie (Two For The Win, 2020). Campionul mondial de schi Justin O'Neill (Trevor Donovan) și instructorul local de schi Kayla Green (Charlotte Sullivan), prieteni din copilărie, se revăd pe pârtie când Justin se reface după o accidentare și se pregătește pentru cea mai mare cursă din viața sa. Kayla este un antrenor grozav care nu este interesat doar de aspectele tehnice. Ea înțelege și problemele lui de încredere și îl încurajează constant. Actorul Trevor Donovan este în viața de zi cu zi un schior experimentat și a practicat schi de performanță în adolescență. El a declarat, într-un interviu pe platourile de filmare: "Sunt foarte entuziasmat că am avut șansa de a face asta, nu am schiat în nici un film până acum deși eu am schiat toată viața mea!". Povestea este bazată pe cartea Sleigh Bells in the Snow de Sarah Morgan. 

Dragoste pe pârtie

 

Ora 18:00 aduce o Romanță pe râu (Riverfront Romance, 2021). După ce a făcut economii ani de zile, scriitoarea Cara Durant (Tammy Gillis) își cumpără, în sfârșit, casa de vis de pe malul râului din orașul ei natal căutând inspirație pentru romanul său. Dar în scurt timp observă că lângă proprietatea sa demarează construcția unei instalații hidrologice. Iar în fruntea proiectului se află chipeșul inginer Riley Evans (Morgan David Jones), care pare totuși dispus să investigheze alături de ea un nou loc ce ar putea avea un impact mai mic asupra mediul înconjurător și comunității. Cum va găsi Cara inspirație romantică pentru personajul ei și Riley un nou loc pentru construcția sa, rămâne de văzut!

Romanță pe râu

 

Duminică, 13 februarie, sunt programate încă două premiere. De la 16:00 aflăm Cum să iubești din nou (Learning to Love Again, 2020). După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane (Ann Pirvu) se întoarce acasă și pe drum decide să îl ajute pe Chris (Kjartan Hewitt), care are probleme cu mașina și îl invită să petreacă Ziua Recunoștinței alături de familie ei. Într-un interviu, actrița de origine română, Ann Pirvu a declarat: "Ca și Jane, provin dintr-o familie foarte... implicată, să spunem, (râde). Am imigrat în Canada din România când aveam 12 ani, așa că eram patru și ne-am avut doar unul pe altul îndreptându-ne în această nouă aventură a vieții. Părinții mei sunt foarte implicați când vine vorba de viața mea, foarte înțelepți – întotdeauna o contribuție bine intenționată, dar adesea nesolicitată. Este stilul românesc! Glumesc, desigur, pentru că sunt foarte recunoscătoare pentru indiscreția lor... pardon, îndrumări (râde).”

Cum să iubești din nou

 

Ora 18:00 vine cu povestea lui Taylor (Emilie Ullerup), care deschide o capsulă a timpului lăsată de mama sa decedată în filmul Capsula timpului (Romancing the Birthday Girl/ Don't Forget I Love You, 2021). Și nu, capsula nu conține o avere, cel puțin nu una materială, ci o serie de provocări menite să o ajute să își învingă temerile. Oare iubirea va câștiga în fața comportamentului compulsiv și a anxietății? Ce se întâmplă când adaugi în viața ta un element de noutate? Taylor are răspuns pentru aceste întrebări și mai multe exemple.

Capsula timpului

 

DIVA a pregătit încă o premieră în acest weekend, destinată amatorilor genului thriller

Atunci când iubirea se transformă în ceva toxic, lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată, iar o femeie ajunge pe punctul de a comite un rău ireparabil.

Mi-am ucis soțul” (J'ai tué mon mari, 2021) este o miniserie franțuzească, difuzată în premieră pe 13 februarie, produsă de Next Episode și scrisă de Sophie Dab, Rémy Silk Binisti, Lucie Fréjaville și Justine Kim Gautier, după ideea originală a lui Henri Debeurme (Trauma). Cele șase episoade sunt programate în fiecare zi de duminică, câte două episoade de la ora 21:00.

Mi-am ucis soțul

„Mi-am ucis soțul”este o producție plină de suspans, alertă și captivantă despre despre violența domestică și consecințele ei. Cele șase episoade aduc în prim-plan o dramă socială de actualitate, vorbesc despre influența și violența împotriva femeilor, dar tratează subiectul într-un mod diferit, departe de realismul pur.

Actrița Erika Sainte (premiată pentru rolul principal din “Elle ne pleure pas, elle chante”) o interpretează pe Anna, o femeie care aparent are toate motivele să fie fericită. Pare că are o carieră și o familie minunate, dar în realitate ea este victima violenței domestice de mulți ani. Antoine Gouy (a interpretat rolul lui Benjamin Ferel în “Lupin”) îl joacă pe Manuel, soțul Annei, un avocat strălucit, dar un om violent, narcisist și foarte priceput în arta manipulării. Anna este capabilă de orice pentru a-și proteja fiul și, în timpul unei dispute conjugale, sub impulsul momentului, îl atacă pe Manuel. Aflată mai târziu în custodia poliției, în ziua rechizitoriului, viața ei se schimbă radical când realizează că fiul ei este încă în pericol. Ea primește ajutor de la Caldera (Tiphaine Daviot), un ofițer de poliție a cărei singură preocupare este să găsească adevărul cu orice preț.

Bazată pe personaje feminine puternice, care își iau destinul în propriile mâini, acest serial mizează pe suspans și acțiune, dar și pe intimitate, pentru a vorbi despre subiecte importante, precum fața întunecată a vieții de familie.

 

Canalul DIVA se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces și pachetele TV Online Play TV.

Cu aplicația gratuită Focus Sat îl poți urmări de pe orice dispozitiv smart, de oriunde ești.

În aplicație ai posibilitatea să îți personalizezi profilul de utilizator: creezi lista ta de canale favorite, lista de emisiuni sau filme preferate, setezi alerte de vizionare și vei fi notificat înainte ca programul să înceapă.

Cu pachetele TV Online Play TV vezi online peste 100 de canale TV live (știri, filme, sport, documentare, desene animate, reality show-uri), ai acces gratuit la platforme premium de conținut video (HBO GO, AntenaPLAY, FilmBox+), ai acces nelimitat la Biblioteca video la cerere (seriale premium Canal+, filme, documentare premium, programe pentru copii) și poți viziona simultan chiar și pe 3 dispozitive smart.

Testează gratuit Focus Sat App timp de 7 zile și descoperă toate beneficiile incluse!

Încearcă gratuit