TOP 10 cele mai vizionate seriale HBO GO in 2021
Înapoi la blog

TOP 10 cele mai vizionate seriale HBO GO in 2021

28.01.2022 Recomandări TV Focus Sat App

Platforma HBO GO și-a consolidat catalogul cinematografic în 2021 și a continuat să se evidențieze printr-o cantitate mare de conținut unic și de calitate.

Îți prezentăm în cele ce urmează top 10 cele mai urmărite seriale în 2021, pe care îți recomandam să le (re)vizionezi pe această platformă.

Caracterizate prin originalitate și creativitate, serialele HBO GO din top 10 acoperă gusturi și preferințe cât mai variate și reprezintă toate genurile îndrăgite: științifico-fantastic, mister, magie, dramă, groază, comedie, animație, aventură.

 

Prezentăm mai jos clasamentul în ordine descrescătoare.

10. Moșteniri (Legacies)

Moșteniri

O dramă emoționantă care spune povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați. Aici, fiica lui Klaus Mikaelson, Hope Mikaelson, de 17 ani, gemenii lui Alaric Saltzman, Lizzie și Josie Saltzman, și alți tineri se maturizează în cel mai neconvențional mod posibil, antrenați să fie cât mai buni, în ciuda celor mai rele impulsuri pe care le au. Vor deveni vrăjitoarele, vampirii și vârcolacii eroii care doresc să fie - sau ființele diabolice care s-au născut să fie?

 

9. Teoria Big Bang (The Big Bang Theory)

Teoria Big Bang

Inventivi și mereu puși pe glume, fizicienii Leonard Hofstadter și Sheldon Cooper trăiesc într-o realitate doar a lor, încercând totuși să se adapteze unei lumi pe care, se pare, că nu prea o înțeleg. Inteligența celor doi contrastează puternic cu sociabilitatea și veleitățile de vedetă ale superbei lor vecine, Penny, de unde și o serie de întâmplări de-a dreptul amuzante într-o comedie care nu trebuie ratată.

 

8. The Nevers

The Nevers

Acțiunea acestui serial are loc în Londra victoriană și îi prezintă pe „Cei Atinși”, un grup de oameni, majoritatea femei, care au obținut în mod misterios abilități magice. Ei trebuie să-și găsească locul într-o societate extrem de rigidă.

 

7. Cernobîl (Cernobyl)

Cernobîl

Co-producție HBO/Sky, serialul spune povestea dramatică a accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai mari catastrofe create de om din istorie, și a sacrificiilor făcute pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat. Pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, a avut loc o explozie masivă care a eliberat material radioactiv de-a lungul Belarusiei, Rusiei și Ucrainei, ajungând până în țările scandinave și din Europa de Vest. Jared Harris îl interpretează pe Valery Legasov, un foarte important fizician soviet. Parte a echipei chemate să ajute, el este primul care a înțeles proporția dezastrului. Stellan Skarsgård îl interpretează pe Boris Shcherbina, vice prim-ministrul rus, trimis de Kremlin să conducă comisia guvernamentală de la Cernobîl în orele de după producerea accidentului. Emily Watson este Ulana Khomyuk, o fiziciană nucleară sovietă, hotărâtă să elucideze misterul care a dus la dezastrul de la Cernobîl.

 

6. Cartea pierdută a vrajitoarelor (A Discovery of Witches)

Cartea pierdută a vrajitoarelor

Având la bază seria de romane de mare succes scrise de Deborah Harkness, serialul este o poveste de dragoste contemporană ce are loc în mediul academic de la Oxford, o lume în care vrăjitoarele, vampirii și demonii conviețuiesc alături de oameni, fără ca aceștia din urmă să își dea seama de prezența lor. Teresa Palmer este academiciana și istoricul Diana Bishop, o vrăjitoare care refuză să își accepte destinul. Descoperirea unui manuscris în biblioteca Bodleian o împinge în mijlocul unui mister periculos - și în calea enigmaticului genetician Matthew Clairmont (Matthew Goode), care și el are un secret de familie: e vampir. Diana și Matthew își unesc forțele pentru a înțelege secretele manuscrisului și, pe măsură ce relația lor evoluează, o serie de evenimente amenință să distrugă pacea instaurată între vrăjitoare, vampiri, demoni și oameni.

 

5. Rick si Morty (Rick and Morty)

Rick si Morty

Serialul urmărește un genial om de știință sociopat care își atrage nepotul timid în cele mai trăznite și periculoase aventuri din univers. Rick Sanchez locuiește cu familia fiicei sale, Beth pe care o implică, alături de ginerele Jerry și nepoții Summer și Morty, în aventurile sale intergalactice.

 

4. Prietenii tăi (Friends)

Prietenii tăi

Mai au nevoie de prezentare?! Ei sunt "Prietenii tăi”: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler și Ross. Șase prieteni care se luptă să supraviețuiască pe cont propriu în lumea dură din Manhatten.

În 2021, pentru prima dată după 17 ani, actorii din „Prietenii tăi” s-au reunit pentru a celebra iubitul serial de comedie care continuă să aibă milioane de fani în întreaga lume, într-un mod amuzant și emoționant, plin de râsete și lacrimi. Prietenii tăi: Reuniunea (Friends Reunion Special) este înregistrat pe platoul de filmare original, o producție specială care îi prezintă pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer, cărora li se alătură moderatorul James Corden și o serie de invitați speciali în timp ce retrăiesc cele mai apreciate și mai incredibile momente ale emblematicului serial.

 

3. Urzeala Tronurilor (Game of Thrones)

Urzeala Tronurilor

Într-un tărâm în care verile durează decenii, iar iernile vieți, belelele pândesc la tot pasul. Din sudul machiavelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica, al cărui scop e controlul absolut asupra celor Șapte Regate din Westeros. În timp ce trădările, poftele, intrigile și forțele supranaturale zguduie cele patru colțuri ale regatelor, sângeroasa luptă pentru tronul de fier va avea consecințe neprevăzute.

E o poveste a duplicităților și trădărilor, a nobililor și a onoarei, a cuceririlor și a triumfului. Regi și regine, cavaleri și renegați, mincinoși, lorzi și oameni cinstiți luptă pentru putere cu orice preț deoarece aici fie câștigi, fie mori.

Serialul original HBO este inspirat de seria de romane epice de mare succes scrisă de George R.R. Martin, "A Song of Ice and Fire".

 

2. Crima din Easttown (Mare of Easttown)

 Crima din Easttown

Un detectiv (Kate Winslet) dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.

 

1. Povestea Slujitoarei (The Handmaid’s Tale)

Povestea Slujitoarei

Halucinant, traumatizant, plasat într-un viitor distopic, serialul ne spune povestea unei femei care este forţată să trăiască în concubinaj sub o teocraţie dictatorială.

În urma unui eveniment tratat vag în serial, Statele Unite ale Americii se dizolvă ca structură politică, mod de viață, cultură și chiar granițe, locul ei luându-l noul Gilead (aluzie la Galaad-ul biblic), un stat închis, totalitarist până la absurd, un melanj de fundamentalism religios, tușe groase de concepte islamice îmbrăcate în versete biblice, o dictatură a bărbaților, în fața cărora femeile nu au drepturi și libertăți aproape de niciun fel. Populația este în scădere, infertilitatea este la ordinea zilei. Femeile sunt clasificate în patru categorii: soții, menajere, mătuși, slujitoare (acestea din urmă sunt concubine având ca scop principal procrearea).

 

HBO GO are o bibliotecă video online cu peste 7000 de ore de conținut premium, atât producții proprii, cât și de alți producători, printre care Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz ș.a.

Ai HBO GO inclus în pachetul TV Satelit Acces Max , extra opțiunea MAXPAK și în pachetul TV Online Play TV Extra.

Dacă nu ți-ai activat încă unul dintre aceste pachete Focus Sat, speram ca recomandările de mai sus să te convingă să o faci neîntârziat!

În plus, dacă nu ești clientul nostru, poți alege să testezi gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile cu TV Online.

ÎNCEARCĂ GRATUIT