Simte bucuria filmelor bune cu canalele Filmbox
Înapoi la blog

Simte bucuria filmelor bune cu canalele Filmbox

01.11.2021 Recomandări TV Concursuri

Vizionare liberă între 1 – 30 noiembrie

În ultima lună de toamnă, dacă ești în căutare de filme bune vei fi întâmpinat cu vești minunate de la Focus Sat! Tot ce trebuie să faci este să ai abonament activ la pachetul de bază TV satelit Acces sau la pachetul de bază TV online Play TV și te așteaptă o inundație de conținut pentru că, în perioada 1-30 noiembrie, ai vizionare liberă a canalelor de filme Filmbox Premium, Filmbox Extra HD, Filmbox Stars, Filmbox Family, Docubox și Fightbox.

Astfel toți cei care au active oricare dintre pachetele TV Satelit sau TV Online primesc acces la canalele Filmbox.

Timp de 1 lună pasionații de filme au acces gratuit la suita de canale Filmbox cu conținut premium. Fie că folosești televiziunea pentru a evada din cotidian, fie că ai obiceiul de a petrece regulat serile împreună cu familia în fața televizorului sau ești un utilizator modern care urmărești filme online direct de pe dispozitive smart, în luna noiembrie fiecare are filme pe alese la Focus Sat.

  • Filmbox Premium este o delectare pentru toţi cei care doresc să vizioneze cele mai bune filme imediat după premiera lor în cinematografe. Filmbox Premium prezintă filme înainte ca acestea să fie difuzate la posturile TV obişnuite. Producţii premiate, actori binecunoscuți, imagini celebre de la Hollywood şi filme europene sunt principalele atuuri ale acestui canal unic.
  • Filmbox Extra HD este un canal de filme exclisv HD care oferă filme de succes la un standard deosebit de calitate. Filmele prezentate te fac să te simţi ca în sala de cinema. Canalul este dedicat adevăraţilor pasionaţi de film, pentru care o imagine excelentă şi un sunet de calitate sunt la fel de importante ca şi un film bun.
  • Filmbox Family este un canal cu filme clasice pentru întreaga familie, apreciate atât de copii, cât şi de adulţi. Canalul oferă producţii populare pentru copii şi tineri, desene animate, comedii, seriale şi filme de familie.
  • Filmbox Stars este canalul dedicate stelelor cinematografiei mondiale, așa cum îî spune și numele. Urmărești aici filme cu actori de renume, câștigători sau nominalizați la premiile Oscar, precum George Clooney, Johnny Depp, Jean Reno, Colin Firth, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Cate Blanchett și mulți alții.
  • Fightbox este un canal creat din combinaţia Mixed Martial Arts (MMA), box, wrestling, kickboxing, sumo, karate şi alte sporturi de luptă. Filmările te plasează direct în ring şi emoţiile unei transmisiuni live sunt garantate. Fightbox este un canal de arte marţiale pentru iubitorii tuturor stilurilor de luptă care sunt pasionați de acţiune, adrenalină şi adevărata experienţă în luptă.
  • Docubox oferă o colecție de neuitat de documentare fascinante, premiate, care explorează misterele și frumusețea planetei noastre.

Îți facem câteva recomandări de vizionare Filmbox în luna noiembrie:

Profesorul (2015) – Johnny Depp, la Filmbox Stars, sâmbătă 13.11, de la ora 22:00

Un profesor universitar îşi trăiește viața într-un abondon total după ce este diagnosticat cu o boală terminală.

Profesorul (2015)

Jucătorul (2104) - Mark Wahlberg, la Filmbox Extra HD, joi 04.11 de la ora 22:00

Datoriile profesorului de literatură şi jucătorului de jocuri de noroc, Jim Bennett, îl obligă să împrumute bani de la mama sa şi de la un cămătar. Însă situaţia lui devine şi mai complicată când intră într-o relaţie cu o studentă de-a lui. Îşi va risca oare Bennett viaţa pentru o a doua şansă?

Jucătorul (2104)

Fără zgomot! (2018) – Emily Blunt, John Krasinski, la Filmbox Extra HD, joi 25.11 de la ora 22:00

Într-o luptă post-apocaliptică, o familie este forţată să trăiască în linişte absolută şi să se ascundă de nişte ființe din altă lume care au auzul ultra sensibil.

Fără zgomot! (2018)

Kursk (2018) – Colin Firth, Matthias Schoenaerts, la Filmbox Premium, miercuri 03.11 de la ora 17:25

Filmul prezintă dezastrul submarinului rus cu propulsie nucleară K-141 Kursk care a avut loc în anul 2000 şi neglijenţa guvernamentală care a urmat. O explozie la bordul submarinul ucide marea majoritate a echipajului, iar puținii rămași se luptă să supravieţuiască într-un spațiu clautrofobic plin de apă și cu oxigen din ce în ce mai precar, în timp ce familiile lor se confruntă cu obstacolele politice şi şanse extrem de mici de a-i salva.

Kursk (2018)

Familie de-a gata (2018) – Rose Byrne, Mark Wahlberg, la Filmbox Premium, sămbătă 13.11 de la ora 19:00

Un cuplu se simte complet depăşit de situație după ce decid să adopte trei copii.

Familie de-a gata (2018)

Super 8 (2011) – Elle Fanning, la Filmbox Premium, sămbătă 06.11 de la ora 21:00

În vara anului 1979, un grup de prieteni asistă la un accident de tren şi investighează evenimentele ulterioare inexplicabile care au loc în orașul lor.

Super 8 (2011)

Misiuni – sezonul 2, episodul 1 (2019) - Giorgia Sinicorni, Mathias Mlekuz, Hélène Viviès, la Filmbox Family, vineri 12.11 de la ora 22:00

Prima navetă trimisă pe Marte cu oameni la bord se apropie acum de planeta roşie. Echipajul este format din prestigioși oameni de ştiinţă şi o tânără psihiatru, responsabilă pentru a păstra echilibrul mental al echipajului. Dar, tocmai când sunt pe cale să aterizeze, lucrurile iau o întorsătură nedorită.

Misiuni – sezonul 2

Surprizele lunii noiembrie nu se opresc aici!

Dacă esti sau vrei sa devii clientul nostru ti-am pregatit concursul “Reîncarcă online și câștigă cu FilmBox”. Poți deveni norocosul câștigător al unei tablete Huawei MatePad, Octa-Core, 10.4" care este oferită de Filmbox.

Tot ce ai de făcut este ca în perioada 1 – 30 noiembrie să reîncarci online unul din pachetele tale preferate TV Satelit (Acces, Acces Plus, Acces Max) sau să activezi cu opțiunea de plată recurentă unul din pachetele TV Online (Play TV, Play TV Extra) și întri automat în tragerea la sorți care va avea loc în data de 3 decembrie 2021.

Găsești regulamentul concursului “Reîncarcă online și câștigă cu FilmBox”  aici.

Vizionare plăcută și mult succes!