Seriale premium la Focus Sat TV
Înapoi la blog

Seriale premium la Focus Sat TV

15.09.2021 Recomandări TV Focus Sat App

De la o școală de elită la școala vieții.

Luna septembrie se anunță premium la Focus Sat TV cu sezonul doi din PEDAGOGUL și ZEROZEROZERO

Focus Sat TV continuă și în luna septembrie să prezinte seriale europene multipremiate distribuite de Canal+. Premierele, difuzate în serile de luni și joi, sunt sezonul doi din Pedagogul și serialul ZeroZeroZero.

Pedagogul Sezonul 2

Pedagogul Sezonul 2

Din 9 septembrie, de la 21:30, la Focus Sat TV, ne întoarcem la școală cu sezonul doi al serialului Pedagogul (The Teach), difuzat în premieră în România, care scoate o foaie de hârtie și așterne povestea unui nou sistem educațional corupt și bolnav, aflat în  nevoie de o lecție din partea profesorului Paweł Zawadzki.

După primul sezon care a doborât recordul de urmărire pe Canal+ Polonia, premiat cu două premii importante ale Academiei Poloneze de Film, apreciatul serial thriller Pedagogul revine cu unul nou, de opt episoade, în regia lui Lukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) și Maciej Bochniak (Disco Polo). Acțiunea acestui sezon răspunde unor întrebări rămase în aer la finalul sezonului întâi și îl obligă pe profesorul Paweł Zawadzki (Maciej Stuhr) să accepte un post la catedra unui liceu de elită din Wroclaw. La scurt timp după ce începe să predea, Pawel descoperă adevăratele motive pentru care a fost pus în funcție și că numele de prestigiu al instituției este doar o fațadă care ascunde un joc criminal. Dar cine altcineva poate face o investigatie ca la carte, dacă nu profesorul Paweł Zawadzki? La fel de surprinzător, alert și profund, sezonul doi îi păstrează în poveste pe actorii Szymon Piotr Warszawski, în rolul agentului Radek Kędzierski, pe Katarzyna Dabrowska, în rolul Martei Mirska, iubita lui Paweł, și actrița Paulina Szostak, interpreta elevei Ewelina Rozlocka, căreia Paweł îi oferă o nouă șansă la viață.

ZeroZeroZero

ZeroZeroZero

23 septembrie este data la care începe serialul ZeroZeroZero, difuzat de la ora 22:00. De la creatorii Leonardo Fasoli, Mauricio Katz și Stefano Sollima, producția lansată în 2019, filmată în 148 de zile pe trei continente (în cinci țări diferite: USA, Mexic, Maroc, Senegal și Italia), este recunoscută pentru sinceritatea brutală cu care redă călătoria unui transport de 5 tone de cocaină din Mexic până în mâinile unui puternic cartel italian aflat în pragul unui colaps financiar. Reprezentând un gen dominat deja de producții celebre precum Narcos, The Wire, Breaking Bad sau Traffic, această mini-saga, pe jumătate thriller pe jumătate dramă de familie, are un mare atu: prezintă afacerea cu droguri din 3 perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Fortelor Speciale) și intermediarul (familia Lynwood formată din patriarhul Edward (Gabriel Byrne), fiica isteață și descurcăreață Emma (Andrea Riseborough) și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță  Chris (Dane DeHaan).

Actori precum Andrea Riseborought, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico, Diego Catano, Adriano Chiaramida, Francesco Colella, Harold Torres și Gabriel Byrne își aduc contribuția prin interpetarea apreciată de critici și redau personaje memorabile care se ghidează după două principii: „traficul de droguri ține economia mondială pe linia de plutire” și “cu cât riscul este mai mare cu atât mai senzațional este profitul”.

Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Luna septembrie te așteaptă cu cea mai avantajoasă ofertă TV online. La activarea unuia din cele 2 pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 2 luni de vizionare la preț de 1. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Încearcă gratuit Play TV