Secretul celor cinci, online la Focus Sat TV
Înapoi la blog

Secretul celor cinci, un nou serial la Focus Sat TV

11.11.2021 Recomandări TV

Incepând din 15 noiembrie, Focus Sat TV va difuza lunea și joia câte două episoade ale mini-seriei, de la ora 21:30.

Secretul celor cinci, titlul de debut al lui Harlan Coben

Serialul, producție Canal+ Creation Original, poartă semnătura lui Harlan Coben și a fost creat direct pentru micul ecran. Recunoscut scriitor american de romane de mister și crimă, Coben a câștigat cele mai dorite premii din categoria “detective / mystery fiction”: Shamus Award, Edgar Award şi Anthony Award. Cărțile sale au fost vândute în milioane de exemplare și traduse în 45 de limbi, iar o mare parte dintre ele au fost adaptate pentru a fi ecranizate. În România, cele mai apreciate romane ale sale sunt: Pădurea, Şase ani, Dispărut fără urmă.

Prietenie, crimă și mister

În centrul poveștii este relația de prietenie dintre patru amici din copilărie: Mark, Danny, Slade și Pru. Aceștia se reunesc după ce apar mai multe dovezi care sugerează că fratele lui Mark, Jesse Wells, dispărut în urmă cu 20 de ani, este în viață. Iar dovezile indică și faptul că băiatul, acum adult, ar fi un posibil criminal.

 

Desfășurarea acțiunii, pas cu pas

Episodul 1

Secretul celor 5 Episodul 1

Când ADN-ul unui băiat dispărut apare la locul unei crime, la douăzeci de ani de la misterioasa sa dispariție, viețile familiei și ale prietenilor săi sunt date peste cap. Fratele mai mare al lui Jesse, Mark, și prietenii din copilărie, Danny, Pru și Slade, au fost ultimii oameni care l-au văzut pe Jesse în viață în acea zi. Toți trebuie să se împace acum cu faptul că Jesse ar putea reveni. Și pe măsură ce Danny - acum detectiv - investighează crima, secretele din trecut sunt pe cale să fie descoperite.

 

Episodul 2

Secretul celor 5 Episodul 2

Slade, Mark și Pru află în cele din urmă adevărul despre misteriosul fugar și motivul pentru care Britnay nu a putut să dea ochii cu ei. Danny se întreabă dacă ar putea exista o legătură cu Jesse. După ce a renunțat la singurul suspect care ar putea ajuta la rezolvarea cazului și să-i conducă la Jesse, suspiciunile lui Danny și Ally par să fi fost justificate. Pe de altă parte, încep să apară fisuri în căsnicia lui Pru, iar ea a găsit o modalitate periculoasă de a face față.

 

Episodul 3

Secretul celor 5 Episodul 3

Danny și Ally fac o descoperire șocantă și încep să se întrebe ce fel de om ar fi putut deveni Jesse. Pru ajunge la o răscruce de drumuri, când Slade îi face o propunere interesantă. Mark se trezește înapoi la ușa Laurei, când o clientă nouă îi acordă atenție. Dar apoi este tulburat, când își dă seama că prietenii săi cei mai apropiați l-au mințit.

 

Episodul 4

Secretul celor 5 Episodul 4

Mark o convinge pe Pru să-l ajute să-l găsească pe tatăl lui Simon, dar e șocat când își dă seama că Kenton ar putea să ascundă un secret întunecat. Danny și Ally sunt nedumeriți când găsesc un alt cadavru. Ar putea fi Jesse? Incapabilă să trăiască cu sentimentul de vină, față de implicarea ei în cazul Newman, Britnay decide să vorbească cu poliția, dar lucrurile iau o întorsătură urâtă, atunci când trecutul o prinde din urmă.

 

Episodul 5

Secretul celor 5 Episodul 5

Viața lui Slade este dată peste cap, când primește vești devastatoare. Mark se împotrivește dorințelor lui Danny de a lăsa ancheta pe seama poliției, iar suspiciunile sale sunt confirmate, atunci când descoperă locul unei alte crime. Pru începe să se întrebe ce fel de femeie a devenit și îi cere ajutorul lui Mark, dar Stuart nu o lasă să plece atât de ușor.

 

Episodul 6

Secretul celor 5 Episodul 6

Mark o găsește în cele din urmă pe Alexa și e uimit când își dă seama ce punea la cale soțul Laurei. Slade se întoarce exact când Mark are cel mai mult nevoie de el. Dar capul o ia razna când Slade îi dezvăluie un secret întunecat.

Danny face un pas înainte în anchetă, când găsește unele dovezi lipsă, dar e forțat să pună la îndoială propriul rol în dispariția lui Jesse, atunci când Ray îi aruncă în față câteva adevăruri.

 

Episodul 7

Secretul celor 5 Episodul 7

Relația dintre Julie și Alan e pusă la încercare, când un intrus pătrunde în casa lor și fură fotografii vechi de familie. Bănuind că spărgătorul ar putea fi Jesse, Mark pornește în urmărirea lui, dar în curând începe să-și pună întrebări. Jennifer se întoarce cu un ultimatum. Dacă Danny își salvează căsnicia, va trebui să ia o decizie dificilă, dar el și Ally sunt pe cale să-l prindă pe ucigașul Selenei Callaway.

 

Episodul 8

Secretul celor 5 Episodul 8

Pru e în pericol, când atinge fundul prăpastiei. În cele din urmă, își dă seama că e timpul să-și facă ordine în viață, înainte să fie prea târziu. După ce Danny cere ajutorul prietenilor săi, Mark e tulburat, când e pus față în față cu dovezile care vor dezvălui în cele din urmă adevărul despre dispariția lui Jesse. Marosi promite să-l conducă pe Danny la locul unde spune că l-a îngropat pe Jesse, dar o descoperire surprinzătoare demonstrează că Marosi poate nu a acționat singur.

 

Episodul 9

Secretul celor 5 Episodul 9

Mark află câteva vești devastatoare care îl fac să pună la îndoială totul, în legătură cu familia sa. Danny e devastat, când întoarcerea lui Ray aproape că se sfârșește printr-o tragedie. Ally îi cere ajutorul lui Pru pentru a rezolva cazul, iar recompensa lor este găsirea lui Jesse.

 

Episodul 10

Secretul celor 5 Episodul 10

După ce își dă seama că Jesse este, de fapt, Karl, Pru reușește să-l găsească, pentru ca apoi să-l piardă. Ea îi cere ajutorul lui Slade pentru a-l găsi, dar apoi fac o descoperire șocantă. Mark, familia și prietenii săi își fac griji cu privire la starea mentală a lui Jesse, în timp ce sunt foțați să facă față adevărului despre trecutul său. Ei știu că trebuie să-l prindă, înainte să fie prea târziu.

 

Povestea devine și mai credibilă prin prisma distribuției

Interpreții rolurilor principale sunt în bună măsură familiari privitorilor. În rolul lui Mark Wells îl regăsim pe Tom Cullen, cunoscut mai ales datorită prestației sale din binecunoscutul serial Downton Abbey. Danny este interpretat de O. T. Fagbenle, care a intrat în atenția publicului cinefil prin prisma rolului său din Povestea slujitoarei. Rade Serbedzija (Taken, Mission: Impossible 2) apare episodic jucând rolul presupusului asasin al lui Jesse Wells, iar Geraldine James (gazda lui Sherlock Holmes din seria de filme cu Robert Downey Jr.) o întruchipează pe mama băieţelului dispărut.

Canalul Focus Sat TV este disponibil gratuit tuturor clienților Focus Sat

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV Satelit Acces, pe poziția numărul 1 în grila TV, și în pachetele TV Online Play TV. Îl poți viziona pe orice dispozitiv smart cu aplicația Focus Sat.

Cu aplicația Focus Sat ai acces oricând în Biblioteca VOD la seriale online, producții de succes Canal+, precum Paris Police 1900Baron Noir (3 sezoane)Pedagogul (2 sezoane)ZeroZeroZero sau Moscow Noir.

Descoperă noua ofertă ofertă TV Online! Activezi unul dintre cele 2 pachete TV Online, Play TV sau Play TV Extra, și în prima lună beneficiezi de 30% reducere. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

ÎNCEARCĂ GRATUIT