Recomandări inspirate de la FilmBox Premium
Înapoi la blog

Recomandări inspirate de la FilmBox Premium

17.12.2021 Recomandări TV

FilmBox Premium este o delectare pentru toţi cei care doresc să vizioneze cele mai bune filme: producţii premiate, actori nemaipomeniţi, imagini celebre de la Hollywood sau filme europene

În perioada Sărbătorilor de iarnă ai de unde alege ce filme să vizionezi din multitudinea de recomandări special alese de FilmBox Premium.

 

Luni, 20 decembrie

Vivarium (2009) -  de la ora 21:00

Doi tineri care îşi caută casa perfectă se trezesc captivi într-un cartier misterios labirintic cu case identice.

 

Miercuri, 22 decembrie

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar (2017) -  de la ora 21:00

Iubindu-l pe Pablo

O jurnalistă se îndrăgosteşte de celebrul baron columbian al drogurilor, Pablo Escobar, supranumit  „Regele Cocainei ” și cunoscut drept cel mai bogat criminal din istorie.

 

Vineri, 24 decembrie

O dorință de Crăciun (1950) -  de la ora 19:30

Un clasic de Sărbători plin de căldură despre o familie care nu are noroc în perioada Crăciunului. Cu puțin timp înainte de Crăciun, se mută într-un apartament în care Rupert, veverița, și-a făcut locuință la mansardă. Tocmai când se pare că vacanța va veni și va pleca fără un brad de Crăciun, Rupert acționează ca îngerul păzitor al familiei – nu doar le salvează Crăciunul, ci le schimbă viața pentru totdeauna.

Lassie se întoarce acasă (2020) -  de la ora 21:00

Lassie se întoarce acasă

Cel mai celebru câine din cinema se întoarce cu noi aventuri. Lassie, un coolie deosebit de isteț, eroul perfect și atașant din cartea lui Eric Knight și o serie de filme de succes, are în această peliculă germană de familie o nouă misiune. Florien, un băiețel de 12 ani, nu găsește prieten mai bun decât cățelul Lassie. Cele mai frumoase amintiri ș-i le-a creat alături de acest splendid animal blănos, prieten fidel. După ce tatăl își pierde slujba, acesta decide să înstrăineze câinele familiei. Florien și prietena lui, Priscilla, gândesc un plan de salvare. Iar Lassie la rândul ei străbate țara, pentru a fi din nou alături de cel pe care îl consideră singura ei familie. Această producție este un remake al filmului original din 1943.

 

Sâmbătă, 25 decembrie

Scrisoare de Crăciun (2010) - de la ora 10:00

Scrisoare de Crăciun

În această comedie romantică de sezon, o femeie misterioasă care lucrează la oficiul poștal și răspunde la corespondența lui Moș Crăciun cucerește inima unui poștaș dezamăgit.

Crăciunul de dincolo (1940) -  de la ora 18:10

Fantomele a trei industriași în vârstă uciși într-un accident aviatic se întorc pe pământ pentru a ajuta la reunirea unui cuplu tânăr pe care l-au adus împreună inițial.

Un sărut de Crăciun (2010) -  de la ora 19:30

După un sărut spontan, un designer care se luptă să-și clădească cariera ajunge să se îndrăgostească de iubitul exigent al șefei ei, în timp ce ea îi decorează casa pentru o petrecere de Crăciun.

Salvează-mă (2020) -  de la ora 21:00

O adolescentă educată acasă începe să-și suspecteze mama că păstrează un secret întunecat.

 

Duminică, 26 decembrie

Craciunul pierdut (2011) ) -  de la ora 19:25

Craciunul pierdut

Un basm modern despre mântuire și a doua șansă pe fundalul Crăciunului în Manchester. Când un băiat devastat de tragedie întâlnește un bărbat misterios cu un cadou fantastic în Ajunul Crăciunului, i se oferă o șansă să îndrepte greșelile din viața celor din jur și să găsească sfârșitul fericit pe care toți îl merită.

Băiatul II (2020) -  de la ora 21:00

După ce o familie se mută în conacul Heelshire, tânărul lor fiu se împrietenește cu o păpușă numită Brahms.

 

Vineri, 31 decembrie

Fata bună (2002) – de la ora 19:30

Fata bună

Unei tinere căsătorite care lucrează într-un magazin i se întoarce viața pe dos atunci când intră într-o aventură pasională și ilegală cu un băiat ciudat care este coleg cu ea și care crede că este reîncarnarea personajului celebru Holden Caulfield.

Gustul fructului oprit (2009) - de la ora 21:00

Gustul fructului oprit

Joel, proprietarul unei fabrici, încearcă să se lupte cu nenumărate probleme personale și profesionale, cum ar fi infidelitatea soției și angajații care vor să profite mereu de el.

 

Canalul FilmBox Premium se regăsește în pachetul TV Satelit Acces Plus, precum și în pachetul TV Online Play TV Extra.

Îl poți viziona live pe TV dar și în aplicația Focus Sat pe orice dispozitiv smart oricând dorești, oriunde te afli în Europa. Iar dacă dorești să revezi anumite filme, dai Replay și vizionezi conținutului TV cu până la 7 zile în urmă.

VEZI ONLINE

 

Iar dacă nu ești clientul nostru, alege noua ofertă TV Online și primești 30% reducere în prima lună la activarea oricărui dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra. În plus, poți testa gratuit aplicația online Focus Sat timp de 7 zile.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

 

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Activează sau reîncarcă online orice serviciu Focus Sat, TV Satelit sau TV Online, până pe 31 decembrie, inclusiv, și intri automat în tragerea la sorți pentru super premii.

Pentru și mai multe cadouri și provocări te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE