Programele TV Revelion 2022
Înapoi la blog

Programele TV alături de care românii pot sărbători Revelionul 2022

23.12.2021 Recomandări TV

Ce au pregătit cele mai urmărite programe TV din România pentru noaptea de Anul Nou

Posturile TV pun la bătaie spectacole inedite în noaptea dintre ani pentru a atrage cât mai mulți telespectatori.

Cele mai urmărite canale de televiziune promit să aducă în casele românilor de Revelion artiști și cântăreți consacrați, emisiuni speciale și multă voie bună, filme de top în premieră absolută.

Chiar dacă ai decis să nu pleci în vacanță, te poți distra stând în casă și urmărind cele mai iubite posturi TV, care au făcut tot posibilul să aducă atmosfera de sărbătoare în căminul tău.

Ți-am făcut mai jos o listă de recomandări pentru noaptea de Revelion:

 

Pro TV

PRO TV

20:00 – 01:00 Gândit ca o mare petrecere, Protevelionul de anul acesta adună peste 50 de vedete care vor fi implicate într-un mix impresionant de performanțe live într-un decor de excepție, fuziune retro de momente artistice, provocări lip sync și momente pline de umor. Andra, Inna, Smiley, Carla’s Dreams și Irina Rimes vor face parte din programul special, alături de Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și mulți alții. Vedetele de pe platourile de filmare vor trebui să ghicească care este anul în care un anumit cântec sau artist a fost lansat. Este noaptea în care totul este posibil. Muzică tradițională sau populară, artiștii și sunetele New Age  se combină într-un mod fusion, special și unic. Cei mai iubiți artiști și formații folclorice vor veni la petrecere. Vedetele vor intra în provocarea lip sync  și vor interpreta dintre mai cunoscute acte muzicale din istoria divertismentului. Gazdele super pretecerii Protevelion vor fi Pavel Bartoş, iubitul actor și prezentator al emisiunilor PRO TV și Raluka, îndrăgita cântăreață și jurată a binecunoscutului show SuperStar România.

 

Antena 1

Antena 1

22:00 - 04:00 Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generațiilor este prezentat și anul acesta de Dan Negru. Celebrul prezentator TV știe foarte bine cum să fie pe placul telespectatorilor, reușind de-a lungul anilor să organizeze show-uri impresionante în noaptea dintre ani. Cu peste 90 de vedete participante, Revelionul Starurilor 2022 se anunță a fi cel mai mare din istoria televiziunii. Oameni politici, cântăreți, artiști și vedete cu prestanță din showbizul românesc vor participa la cel mai spectaculos Revelion televizat din ultimii 22 de ani. Dan Negru își propune să depășească audiențele de la BBC, după ce anul trecut show-ul de Revelion pe care l-a găzduit s-a clasat pe locul 2 în Europa, după postul britanic.

 

Kanal D

Kanal D

20:00 – 21:30 Gala Premiilor Eroii Comediei – Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi gazdele Galei, iar tot ei vor premia cele mai interesante, controversate și cunoscute întâmplări comice care au avut loc în anul 2021. Protagoniștii emisiunii sunt oamenii pe care îi vezi în viața de zi cu zi, la știri sau ale căror întâmplări te-au amuzat în mediul online. Genuri umoristice abordate: talk-show, monolog, parodie muzicală, imitație. Distributia Galei este asigurată de aceeași echipa de excepție care se va ocupa de buna noastră dispoziție și în seară de Crăciun: Jojo, Diana Dumitrescu, Andreea Doinea, Monica Anghel, Lia Sinchevici, Irina Stefan, Sorin Pârcălab, Dragoș Musat, Gicu Gojira, Robert Emanuel, Lucian Ghimisi, Nicu Banea, Ovidiu Niculescu, 1Q Sapro, Ramona Hanganu.

21:30 – 01:30 Roata Norocului - Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor învârti „Roata Distracției” care le va aduce noroc românilor în anul 2022. Emisiunea va fi presărată cu invitați aleși, umor pe măsură, muzică bună, dar și multe surprize. Alex Velea, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor participa la petrecerea „Nostalgia” din noaptea de Revelion, fredonând melodii cunoscute ale anilor ’90.

 

Prima TV

Prima TV

De la ora 19:00 Mircea Dinescu își adună invitații într-o ediție specială Poezie & Delicatețuri, la Cetate, pe ritmuri de muzică lăutărească. Trecerea dintre ani va aduce bună dispoziție, muzică lăutărească și de petrecere, mâncare tradițională, discuții cu vedete și mulți invitați.

În prima parte a emisiunii, maestrul Mircea Dinescu, împreună cu ajutoarele lui, vor pune la punct ultimele detalii, vor face ultimele retușuri și vor prezenta invitații, printre care se număra Cristi Brancu, Cove și alte vedete Prima TV .

În a doua parte a emisiunii ne reîntoarcem cu numărătoarea inversă, cu artificiile și urările de Anul Nou. Momentul special de muzică de petrecere va răsuna înainte de servirea mai multor preparate surpriză. Noul an 2022 ne va aduce pe toți împreună alături de invitații speciali ai lui Mircea Dinescu cu multa voie buna si tradițiile de Anul Nou.

 

HBO

Ca în fiecare noapte de Anul Nou, HBO îți pregătește "Surpriza de la miezul nopții". Și în acest an HBO va difuza la ora 00.10 a nopții de 31 decembrie spre 1 ianuarie un film-surpriză de top la box office!

 

Trebuie să știi că pot apărea modificări de ultimă ora în programul TV de Revelion. Te rugăm să consulți Ghidul TV din aplicația Focus Sat pentru vedea programul TV actualizat.

Pro TV, Kanal D și Prima TV sunt disponibile în toate pachetele TV Satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra.
Antena 1 se vede online direct din aplicația AntenaPLAY la care ai acces gratuit dacă ai activat oricare din pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra.
HBO se regăsește în pachetul TV Satelit Acces Max, extra opțiunea MaxPak, precum și în pachetul TV Online Play TV Extra.

 

Poți viziona canalele TV live în aplicația Focus Sat, pe orice dispozitiv smart, iar dacă dorești să revezi anumite emisiuni sau filme, dai Replay și vizionezi conținutul TV cu până la 7 zile în urmă.

Dacă nu ești clientul nostru, optează pentru oferta TV Online și la activarea unuia dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra primești 30% reducere în prima lună. Testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile și convinge-te!

ÎNCEARCĂ GRATUIT

 

La mulți ani și un An Nou fericit alături de Focus Sat!

 

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Activează sau reîncarcă online orice serviciu Focus Sat, TV Satelit sau TV Online, până pe 31 decembrie, inclusiv, și intri automat în tragerea la sorți pentru super premii.

Pentru și mai multe cadouri și provocări te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE