Premierele lunii septembrie la HISTORY Channel
Înapoi la blog

Premierele lunii septembrie la HISTORY Channel

08.09.2021 Recomandări TV

În luna septembrie, urmăriți o serie specială de programe documentare care comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. De asemenea, demarați motoarele cu sezonul 30 din „Top Gear”, transmis în premieră și în exclusivitate în România, alături de un nou sezon al îndrăgitului serial „Războiul Depozitelor”. Nu în ultimul rând, vânați comori care ar putea schimba tot ceea ce știți despre istorie în „Vânătorii de relicve”.

11 septembrie: 20 de ani mai târziu

11 septembrie

În weekend-ul 10-12 septembrie, ora 21:00

HISTORY Channel comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 cu o serie specială de programe în weekend-ul 10-12 septembrie, de la ora 21:00.

Pe urmele lui Bin Laden

Premiera vineri, 10 septembrie, ora 21:00

Documentarul prezintă efortul de zece ani de a-l găsi pe Osama bin Laden, autorul atacurilor de pe 11 septembrie și liderul al-Qaeda. Se relatează cum Barack Obama a comandat un grup de trupe speciale SEAL într-un raid al unei clădiri misterioase din Pakistan.

Prin interviuri cu președintele Obama, directorul CIA Leon Panetta, comandantul misiunii în care a fost ucis Osama bin Laden, William McRaven, secretarul de stat Hillary Clinton, și, pentru prima dată, strategi militari clandestini, analiști de informații, membri ai forței de asalt, filmul dezvăluie riscurile și tensiunile unei misiuni cu un scop clar, dar cu un rezultat care nu a fost niciodată sigur.

Atacul asupra Pentagonului

Premiera sâmbătă, 11 septembrie, ora 21:00

La 11 septembrie 1941, s-a pus piatra de temelie a simbolului suprem al armatei americane, Pentagonul. 60 de ani mai târziu un avion deturnat se prăbușea peste aripa vestică a Pentagonului, ucigând 125 de oameni în ce avea să fie cel mai mare atac terorist coordonat pe teritoriul american.

Folosind interviuri originale și filmări dramatice, acest documentar aduce publicul în capitala SUA pe 11 septembrie, prezentând o mărturie necenzurată a tragediei, eroismului și supraviețuirii în ziua care schimbat America pentru totdeauna.

11 septembrie: Ultimele minute ale zborului 93

Sâmbătă, 11 septembrie, ora 22:00

La 11 septembrie 2001, un avion deturnat nu și-a mai atins ținta, când zborul United 93 s-a prăbușit în zona rurală a Pennsylvaniei. Dovezi anterior secrete sunt puse cap la cap în acest documentar pentru a afla ce s-a întâmplat, într-o relatare captivantă.

World Trade Center: progres și prăbușire

Premiera 12 septembrie, ora 21:00

Însumând câteva zeci de interviuri, „World Trade Center: progres și prăbușire” relatează povestea celor care au ajutat la construirea Turnurilor Gemene, a celor care au lucrat în ele și a supraviețuitorilor finalului groaznic de pe 11 septembrie.

 

TOP GEAR | Sezonul 30

Top Gear

Din 2 septembrie, joia ora 21:00

HISTORY Channel difuzează în premieră și în exclusivitate în România, sezonul cu numărul 30 din emblematica emisiune auto TOP GEAR. Ultimul sezon debutează pe 2 septembrie, de la ora 21:00, noile episoade urmând a fi transmise în fiecare joi.

Acesta este al patrulea sezon la volanul Top Gear pentru noul trio-ul de prezentatori Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness. Ei vor demara într-o cursă care le va împinge limitele, vor conduce mașinile celebre din seria de filme James Bond dar vor face și o călătorie nostalgică la volanul mașinilor conduse de tații lor. Mai mult, printre mașinile evaluate de aceștia se numără noua Toyota GR Yaris și Ferrari Roma.

Timp de aproape două decenii, TOP GEAR a fost cel mai incitant și urmărit show auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor și informații tehnice.

Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase și a acceptat provocări extreme pentru a testa mașinile prezentate în cadrul acesteia.

 

Războiul Depozitelor | Sezonul 13

Războiul Depozitelor

Premiera 20 septembrie, Luni, ora 21:00

Războiul Depozitelor” este un reality show în cadrul căruia cumpărători profesioniști se întrec pentru bani mulți și făcuți repede. În această adevărată vânătoare de comori ofertanții caută prin proprietăți nerevendicate și nu se tem să facă zgomot de a crea drame pentru a-și atinge obiectivele. Licitează de la tineri de 20 de ani dornici de aventură până la echipe soț-soție care vor să facă bani mulți și repede.

Fiecare episod îi poartă pe ofertanți către depozite ale căror proprietari au întârziat plățile sau care au fost abandonate sau uitate. Odată ajunși aceștia așteaptă nerăbdători să descopere potențiala mină de aur. Este un moment tensionat pentru că ofertanții au oportunitatea de a afla care este concurența.

Proprietarul spațiului unde se află containerul îi taie lacătul și ridică ușa pentru prima oară, permițându-le ofertanților să arunce o privire înăuntru, doar cu ajutorul unei lanterne. Această privire este singura lor oportunitate de a evalua dacă depozitul conține zdrențe sau comori, apoi ofertanții trebuie să hotărască dacă depozitul merită… și câți bani merită.

 

Vânătorii de relicve

Vânătorii de relicve

Premiera 27 septembrie, Luni, ora 22:00

Hamilton White, unul din cei mai prolifici vânători de comori, și partenerul partenerul său de afaceri magnat, Carl Cookson, se întorc pe urmele unora dintre cele mai uimitoare relicve istorice care, odată autentificate, ar putea schimba tot ceea ce se știa până acum despre perioade importante din istoria britanică și europeană.

Cu sprijinul istoricului de artă Janina Ramirez, aceștia vor călători în diverse locații de pe mapamond, printre care Veneția, Istanbul, Barcelona, Ierusalim și Munții Pirinei, în încercarea de a autentifica antichitățile rare și valoroase din colecția lui Hamilton.

 

Tu ce vei alege sa vizionezi?

Canalul HISTORY Channel este disponibil în pachetele TV Satelit Acces Plus și Acces Max și poate fi urmărit pe orice dispozitiv smart în aplicația Focus Sat. Dacă nu ești clientul nostru, testează aplicația gratuit timp de 7 zile cu pachetele TV Online Play TV.

Încearcă gratuit Play TV