Premiere Epic Drama în luna cadourilor
Înapoi la blog

Premiere Epic Drama în luna cadourilor

09.12.2021 Recomandări TV

Epic Drama, căminul serialelor dramatice

Canalul Epic Drama oferă fanilor serialelor dramatice acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite, inclusiv crime și mister, adaptări literare, seriale de epocă, seriale de război. Aici găsești și seriale de acțiune, aventură, istorie reală dar și fantasy.

 

Detectivul Murdoch: Acasă de Sărbători

Detectivul Murdoch: Acasă de Sărbători

Lungmetrajul special festiv va fi transmis în premieră sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 22:00

Murdoch și Ogden se duc la Victoria ca să-l viziteze pe fratele lui Murdoch, ofițerul Jasper Linney din Poliția Regală Călare a Canadei. Acolo ajung să investigheze o crimă legată de un arheolog care descoperise o așezare indigenă străveche, iar povestea continuă cu o călătorie prin peisajul de o frumusețe aspră al Columbiei Britanice și întâlniri cu indigeni Songhee și Haida. Soții Brackenreid primesc șansa de a face o investiție absolut sigură, dar care s-ar putea să fie altceva decât pare. Crabtree și Higgins plănuiesc o vacanță la schi cu prietenele lor, Nina și Ruth, însă află că e posibil să-i pândească pericole mai mari decât se așteptau.

 

Un Crăciun foarte Christie!

Un Crăciun foarte Christie! 

În fiecare zi, începând de luni 20 decembrie, de la ora 15:40

Ca dar de Sărbători, Epic Drama oferă trei zile uimitoare cu Agatha Christie - un maraton cu „Miss Marple” și o trilogie de filme în care printre protagoniști se numără Agatha Christie însăși:

Miss Marple 

Miss Marple
Agatha și crima adevărată
Agatha și blestemul lui Iștar
Agatha și crimele de la miezul nopții

Acum descoperim faptele reale din spatele ficțiunii și poveștile care au inspirat-o pe Agatha Christie.

 

Prințesa spaniolă

Prințesa spaniolă 

În fiecare miercuri de la ora 22:00

Revenind în lumea intrigilor de la curtea regală a Tudorilor, urmărim o poveste intensă, captivantă, văzută în premieră prin ochii femeilor care au trăit-o. Astfel, facem lumină și într-un ungher al istoriei rămas încă neexplorat: viețile persoanelor de culoare care trăiau și lucrau în Londra secolului 16. Catherina de Aragon e prințesa Spaniei, o tânără voluntară, căreia i-a fost promis tronul Angliei încă de când era copil. Ea ajunge într-o Anglie cenușie și biciuită de ploi, însoțită de suita ei strălucitoare și diversă, din care fac parte doamnele de onoare Lina - o nobilă spaniolă de descendență afro-iberică - și Rosa - fire dulce și spirit liber. După ce soțul ei, Prințul Arthur, moare pe neașteptate, Catherina pare să piardă tronul, dar țese apoi un plan îndrăzneț și pune ochii pe noul moștenitor: carismaticul și încăpățânatul Prinț Harry, care va domni într-o bună și va rămâne în istorie drept Regele Henric al VIII-lea.

Epic Facts - Ştiaţi că…

Scriitoarea Emma Frost, producătorul serialului Prințesa spaniolă este cunoscută și pentru contribuția sa la producții ca „Prințesa albă”, „Regina albă”, 'The Man in the High Castle', 'Shameless' și 'Casualty'? Spectatorii atenți o vor putea remarca și pe Laura Carmichael, membru longeviv al distribuției serialului 'Downton Abbey', unde a jucat rolul lui Lady Edith.

 

Toate viețuitoarele, mari și mici

Toate viețuitoarele, mari și mici 

In fiecare vineri, de la ora 21:15

Au trecut trei luni de la sfârșitul primului sezon. Întorcându-se acasă, în Glasgow, James trăiește o dilemă și trebuie să aleagă între oamenii pe care îi iubește. În timp ce el și Helen încearcă să facă față sentimentelor care îi leagă, Siegfried, Tristan și doamna Hall sunt obligați să se întrebe și ei care este locul lor în lume. În plus, James trebuie să aleagă între chemarea inimii și datoria de a-și întreține familia.

 

Sisi

Sisi 

În premieră, începând de duminică 26 Decembrie, de la ora 22:00

Sisi, împărăteasa de o frumusețe legendară, a devenit un simbol, fiind practic primul superstar al Europei. Dragostea ei pentru libertate și promisiunea de a îmblânzi cumva fața monarhiei Habsburgilor au cucerit Europa, iar viața ei a fost o poveste adevărată, plină de intrigi și dorințe. Pe când era doar o adolescentă fără griji, Sisi s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat puternic și dezirabil, dar cu o latură ascunsă și periculoasă. Iubirea lor nu ar fi trebuit să se înfiripe, așa încât Sisi a fost nevoită să facă niște alegeri și a acceptat această provocare. Urmăriți o poveste despre maturizare, despre o fetiță ca un băiețoi, care crescând a devenit o femeie modernă și sigură de sine. Viața a obligat-o pe Sisi să ia decizii dificile, să învețe să piardă și, în final, să joace un rol independent ca împărăteasă. Nu urmăriți un poem eroic, cu personaje în costume de epocă, ci o poveste universală, nemuritoare, despre iubire, libertate, familie, autodeterminare și simțul datoriei, învăluită în strălucirea mondenă a curții regale de secol 19.

Epic Facts - Ştiaţi că…

Actrița Dominique Devenport este o apariție nouă, dar interpretează excelent rolul lui Sisi, deși este la început de carieră, după ce și-a făcut studiile de actorie la Otto Falckenberg School din Munchen și a absolvit în 2021? Pe de altă parte, Jannik Schümann, actorul din rolul lui Franz, a urcat pe scenă încă din copilărie și și-a început cariera în televiziune în 2003.

 

Canalul Epic Drama este disponibil în pachetul TV Satelit Acces Plus și în pachetul TV Online Play TV Extra.

Îl poți viziona live pe TV dar și în aplicația Focus Sat pe orice dispozitiv smart oriunde te afli în Europa. Iar dacă dorești să revezi anumite episoade sau seriale, dai Replay și vizionezi conținutul TV cu până la 7 zile în urmă.

 

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Activează sau reîncarcă online orice serviciu Focus Sat, TV Satelit sau TV Online, până pe 31 decembrie, inclusiv, și intri automat în tragerea la sorți pentru super premii.

Pentru și mai multe cadouri și provocări te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE