Invitație la premieră: noul serial NOX la Focus Sat TV
Înapoi la blog

Invitație la premieră: noul serial NOX la Focus Sat TV

03.11.2021 Recomandări TV

Mini-seria NOX, producție Canal+ Création Originale, va fi difuzată la Focus Sat TV începând din 4 noiembrie. În fiecare zi de luni și de joi, de la ora 21:30, vor avea premiera câte două episoade.

Cu o distribuție impresionantă, acest thriller plin de acțiune oferă o cursă contracronometru care se desfășoară în întunericul din Catacombele Parisului.

NOX

Când fiica ei Julie Susini (Maïwenn, Premiului Juriului la Festivalul de la Cannes pentru Polisse. Îngerii păzitori) dispare în tunelurile subterane din Catacombele pariziene fără să lase urme, mame ei Catherine Susini (Nathalie Baye, Catch Me if You Can, It's Only the End of the World, Laurence Anyways)  este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostă polițistă, acum pensionară și aflată în derivă, va trebui să se hotărască să facă echipă cu Raphael Berger (Malik Zidi, câștigător al unui premiu César – Cel mai promițător actor pentru rolul din filmul Les amitiés maléfiques), polițistul partener al fiicei sale. Amândoi sunt mânați de regrete, Catherine pentru că nu a arătat niciodată prea multă căldură sufletească fiicei sale, iar Raphaël pentru că nu și-a protejat mai bine partenera.

Catacombele, adevărata vedetă a serialului NOX

NOX Catacombe

Catherine și Raphaël, se vor afunda în adâncurile Parisului pentru că toate semnele indică că Julie s-a pierdut în subteran. Iar sub străzile și sub liniile de metrou din oraș se află Catacombele, un sistem de peste 300 de kilometri de tuneluri, morminte și caverne datând de secole.

Chiar înainte ca aceste Catacombele să fie înființate, subteranul parizian era plin de tuneluri săpate de muncitorii care sculptau blocuri de calcar pentru a construi orașul – atât de mult încât până la mijlocul secolului al XVIII-lea greutatea orașului de deasupra amenința să-l facă să se prăbușească în cavernele de dedesubt.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Parisul se lupta să facă față unui exces de cadavre, iar siguranța publică era pusă sub semnul întrebării. Soluția a fost mutarea cadavrelor în Catacombe.

În secolul următor, Napoleon a decis că aceste Catacombe din Paris ar trebui să rivalizeze cu Roma ca monument de-a lungul veacurilor, așa că echipele s-au întors pentru a rearanja oasele și craniile într-un mod „mai plăcut” din punct de vedere vizual.

NOX, organizația ilicită

Catherine și Raphaël descoperă o organizație care face trafic de persoane - numită NOX - și care scoate la licitație pe darknet dreptul asupra vieții unor persoane, imigranți sau persoane fără adăpost. NOX folosește tunelurile de sub străzile Parisului ca locuri perfecte de desfășurare a activității lor criminale.

Pe măsură ce sondează mai adânc, producția de 6 episoade lansată în 2018 devine o radiografie a unei societăți tot mai întunecate, în care polițiștii sunt uciși, instituțiile nu acționează mereu în interesul celor aflați la nevoie, iar strigătele lor de ajutor nu primesc niciun răspuns.

Focus Sat TV, canalul TV disponibil gratuit tuturor clienților Focus Sat

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV Satelit Acces, pe poziția numărul 1 în grila TV, și în pachetele TV Online Play TV. Îl poți viziona pe orice dispozitiv smart cu aplicația Focus Sat.

Cu aplicația Focus Sat ai acces oricând în Biblioteca VOD la producții de succes Canal+, precum Paris Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero sau Moscow Noir.

Luna noiembrie te întâmpină cu o nouă ofertă TV Online. La activarea unuia dintre cele 2 pachete TV Online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 30% reducere în prima lună. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Încearcă GRATUIT TV Online