Mărțisoare de la DIVA
Înapoi la blog

Mărțisoare de la DIVA

01.03.2022 Recomandări TV Concursuri

DIVA celebrează femeile în prima lună de primăvară

În luna martie, te invităm să urmărești filme celebre și noi sezoane ale serialelor în care femeile sunt în prim plan.

Cele mai noi sezoane ale serialelor tale preferate, transmise în premieră națională

Astrid și Raphaelle

Sezonul 2 din 7 martie. Noi episoade în fiecare zi de luni de la 21:00

Astrid și Raphaelle

Un faimos avocat este împușcat mortal în fața a 12 martori care nu au văzut și nu au auzit nimic. Oare aceștia sunt complici sau victimele unei farse? Astrid și Raphaelle sunt pe urmele indiciilor. Un alt caz învăluit în mister este moartea unui bărbat care a fost proprietarul unei galerii de artă japoneză. În acest caz, Astrid și Raphaelle trebuie să colaboreze cu mafia japoneză pentru a demasca făptașul.

 

Detectivi particulari

Sezonul 4 se termină pe 7 martie, iar sezonul 5 va începe pe 8 martie.  Câte două episoade noi de luni până vineri de la ora 19:00

Detectivi particulari

Acest serial de comedie și investigații urmărește povestea lui Matt Shade, un fost jucător profesionist de hochei și a parteneriatului său cu Angie Everett, un detectiv particular, alături de care rezolvă cazuri misterioase în Toronto.

După ce este pus în fața unui test de paternitate, Matt Shade (Jason Priestley) își dă seama că o familie este un angajament mult mai solicitant decât anticipase vreodată și se străduiește să mențină un echilibru între agenție și viața de acasă. Preocupată să își susțină partenerul, detectivul Angie Everett (Cindy Sampson), decide să facă le facă un test ADN în secret lui Matt și presupusei sale fiice. Un caz urgent devine o intervenție binevenită care să le distragă atenția de la problemele personale, iar cei doi se adâncesc în misterul unei familii bogate a cărei petrecere pe tema Gatsby devine un cadru pentru lupte de putere... și crimă.

Ajutați de talentata lor asistentă, Zoe Chow (Samantha Wan), Shade și Angie continuă să lucreze cot la cot ca o mașinărie bine unsă, valorificând punctele forte ale celuilalt și resimțind permanenta tensiune romantică dintre ei. Cazurile noi includ un jaf armat care implică noul camion de mâncare al lui Don (Barry Flatman), un celebru jucător de golf ce are un urmăritor, o crimă misterioasă într-un club de jazz și nunta unui prieten apropiat, care este stricată de o vânătoare de comori.

În acest sezon revin și Don Shade (Barry Flatman), Jules Shade (Jordyn Negri), Becca D'Orsay (Nicole DeBoer), Liam Benson (Jonny Gray), Nora Everett (Mimi Kuzyk), Inspectorul Mathilde Carson (Linda Kash), ofițerul Danica Powers (Ruth Goodwin) și Tex Clarkson (Brett Donahue), dar și noi personaje interpretate de antrenorul echipei de baschet Toronto Raptors - Nick Nurse, jucătorului de golf Mike Weir, cântăreața canadiană Keshia Chanté (în rolul prietenei lui Angie, paramedicul Mia Torres) și Supinder Wraich (în rolul iubitei Danicai, Kate). Episodul trei al noului sezon reprezintă si debutul directorial al lui Cindy Sampson.

Având o echipă de producție de 200 de persoane, acest sezon a fost filmat în 15 locații din Toronto și împrejurimi, are 26 de staruri drept invitați speciali și a fost difuzat în peste 180 de țări.

 

Medicul legist

Cel mai nou sezon, din 31 martie, în fiecare zi de joi de la 21:00

Medicul legist

Serialul este bazat pe romanul lui M. R. Hall. Serinda Swan joacă rolul medicului legist Jenny Cooper. În noile episoade Jenny se afundă în muncă pentru a evita confruntarea cu propriile emoții. Detectivul Donovan McAvoy este hotărât să demonstreze că este cababil să își reia activitatea.

 

Dreptul familiei

Final de sezon pe 25 martie. Noi episoade în fiecare zi de joi de la 21:00

Dreptul familiei

În finalul sezonului Abigail realizează că este depășită de situație, când decide să apere un prieten antivaccinist. Daniel este trist deoarece Harry i-a respins propunerea de parteneriat. Ni este suspendată pentru fals și îi obligă pe Abby și Frank să regândească planul de custodie. Cele două surori, Abigail și Daniel sunt chemate în sala de judecată de către mama lor care le cere ajutor financiar.

 

Filme celebre prezentate în premieră la DIVA, în serile de vineri, de la ora 21:00

Tonul perfect

4 martie

Tonul perfect

În această comedie muzicală, noua studentă Beca se alătură unui grup a capella de fete care au de gând să câștige concursul național de muzică. Regizat de Jason Moore, acest musical are în distribuție pe Anna Kendrick, Brittany Snow și Rebel Wilson.

 

Surori bune și nebune

11 martie

Surori bune și nebune

Tina Fey și Amy Poehler se reunesc în comedia regizată de Jason Moore. Filmul este despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.

Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

 

Hoața de identitate

18 martie

Hoața de identitate

Diana (Melissa McCarthy) este o împătimită a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Însă pe cardul de pe care vin acei bani este numele lui Sandy (Jason Bateman), un contabil care trăiește în partea cealaltă a Americii. Acuzat de un șir nesfârșit de infracțiuni, inocentul Sandy decide să se apere singur, pentru că poliția e superaglomerată și nu are niciun interes să aloce timp cazului său. El pornește într-o călătorie de peste 4000 de kilometri, tocmai în sudul Americii, pentru a o confrunta pe cea care are acum acces total la viața lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască, să o amenințe, să o constrângă, declanșând haosul în încercările lui disperate de a-și reabilita numele.

 

Gardienii destinului

25 martie

Gardienii destinului

Ambițiosul politician David Norris (Matt Damon) este pe cale să câștige un fotoliu în Senatul Statelor Unite, o întâlnește pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerină de care se îndrăgostește până peste cap. Pentru că i se oferă șansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înțelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-și dorește el. Așa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

 

Canalul DIVA se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces și pachetele TV Online Play TV

Descarcă sau accesează contul tău din aplicația gratuită Focus Sat și poți viziona canalul DIVA de pe orice dispozitiv smart, de oriunde ești, cu orice pachet TV activ. Dacă vrei să setezi alerte de vizionare este suficient să accesezi Ghidul TV, selectezi filmele sau serialul preferat și să apeși icon-ul “Programați alertă”. Vei primi o notificare în aplicație, înainte ca programul să înceapă.

Între 01-08 martie te invităm să participi la concursul organizat de DIVA și Focus Sat

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook pentru a afla cele mai noi informații, recomandări și oferte.

Participă la concurs