Un nou Minimax pentru copii
Înapoi la blog

Un Minimax redecorat la interior și exterior pentru copii

02.08.2021 Informări

Din 1 august, copiii și părinții se vor putea bucura de noul Minimax cu o înfățișare schimbată și desene animate nou-nouţe. 

Schimbarea de aspect a televiziunii se va reflecta într-un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale personajelor cunoscute ale brandului. În același timp, Minimax adaugă în grila de programe seriale și filme animate nedifuzate până acum.  

Pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani, Minimax, a cărei audiență o reprezintă copiii cu vârste între 5 și 10 ani, și-a schimbat fundamental logo-ul animat. 

Logo Minimax

Cercul emblematic din sigla Minimax a fost adus la viață de echipa de creație a televiziunii împreună cu agenția de publicitate Umbrella. Scopul a fost acela de a introduce noi lumi pline de aventuri și îndrăgite de copii, precum: jungla, lumea tehnologică, spațiul cosmic, parcurile de distracții, super eroii și lumea subacvatică. Iar cercul din logo-ul Minimax reprezintă chiar poarta către aceste lumi, uneori luând forma unei tentacule de caracatiță, alteori a unui animal din junglă, alteori a unui super erou. Linia melodică reprezentativă a televiziunii reflectă atmosfera unui univers unde aventura este cuvântul de bază, păstrând în același timp cântecele cunoscute de micuții telespectatori, dar și ținând pasul cu sunetele actuale.

Minimax crede că însăși viața este o aventură și îi invită pe copii să investigheze lumea interesantă din jurul lor. Deși grupa de vârstă a telespectatorilor, între 5 și 10 ani, este perioada când copiii sunt din ce în ce mai dornici de independență și determinați să exploreze, Minimax le oferă o prezență de susținere și un mediu sigur pentru toate aceste aventuri. Drept urmare, noul conținut al Minimax se va schimba foarte mult, cu mai multe povești și seriale special concepute pentru a atrage copiii mai mari dornici de aventuri.

Așadar, Minimax redefinește distracția pentru copii și părinți deopotrivă, invitând pe toată lumea să ia parte la super aventuri pe micul ecran!

Cuțulache și Pisicuța, iubitele mascote Minimax, au ”crescut”, devenind personaje moderne și pregătite de alte aventuri! 

Cuțulache și Pisicuța

Minimax difuzează deja desene nou-nouțe,  precum: 

100 la sută lup – Legenda pietrei lunii

100 la sută lup

Dronix”, serial ce urmărește aventurile unui grup de tineri iubitori ai tehnologiei și dronelor.

Dronix

Bufnița SRL” rulează de curând pe Minimax spre amuzamentul copiilor, spunând povestea plină de situații ridicole a protagonistului Owl, o bufniță țâfnoasă și morocănoasă care încearcă să își găsească liniștea departe de vecinii săi nevrotici. 

Bufnita SRL

 ”Ernest și Rebecca” este un serial în premieră, ce va debuta pe 23 august, în care prietenia dintre o fetiță și un microb este indestructibilă și combate cu succes orice proastă dispoziție. 

Ernest și Rebecca

Copiii vor fi încântați de asemenea și de ”Go away unicorn”, producție ce urmează a se lansa pe Minimax la începutul toamnei. 

Go away unicorn

 

Minimax este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Dacă nu ești client, poți vedea programul Minimax live sau on demand prin aplicaţia Focus Sat, gratuit timp de şapte zile, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra.

Încearcă gratuit Play TV