HBO Max devine Max din 21 mai
Înapoi la blog

HBO Max devine Max din 21 mai

20.05.2024 Informări

Din 21 mai vei avea atât de multe de văzut pe Max, noua platformă de streaming care va înlocui HBO Max.

Max aduce împreună tot ce-i mai bun de la HBO Max: seriale emblematice, filme de succes și multe alte producții de la HBO, Warner Bros., Cartoon Network și din Universul DC; evenimente sportive live de neratat; titluri populare de la Discovery, TLC și HGTV: documentare intrigante, reality show-uri pline de acțiune, lifestyle și emisiuni de home & deco; transmisiunea live integrală a Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Ce aduce nou Max în plus față de HBO Max?

În noua platformă de streaming vei beneficia de noi funcționalități cum sunt: personalizarea și căutarea optimizate prin adăugarea de noi hub-uri și genuri, iar autentificarea și utilizarea vor fi mai simple. Totodată, vei avea acces la o colecție extinsă de titluri de neratat dintr-o mare varietate de genuri, de la filme și seriale polițiste, documentare, show-uri de tip reality, culinare, pentru casă și familie, la care se vor adăuga competițiile sportive unice transmise în direct.

Extraopțiunea Sport

Tot din 21 mai vei putea adăuga pachetului tău Max inclus în pachetul Play TV Extra Focus Sat noua extraopțiune cu care vei putea accesa conținutul canalelor TV Eurosport 1 și Eurosport 2. Vei putea urmări evenimente în direct, meciuri din campionatele internaționale și turnee de prestigiu, inclusiv Roland Garros 2024, US Open 2024 și PGA Tour 2024 (Turul Franței 2024) și bineînțeles, Jocurile Olimpice Paris 2024.

Am cont HBO Max, cum accesez Max?

Noua aplicație Max poate fi descărcată din magazinele de aplicații App Store și Google Store și este compatibilă cu telefoane mobile, tablete, computere, televizoare, playere de streaming, boxe set-top și console de jocuri. Dacă acum folosești pentru vizionare site-ul hbomax.com, vei fi redirecționat automat către max.com. Pentru autentificare vei folosi aceleași date de logare (e-mail și parolă) pe care le utilizai în HBO Max, iar profilurile, istoricul de vizionare și secțiunea „Lista mea” îți vor fi transferate pe Max.

Max

Nu toate titlurile vor fi disponibile în momentul lansării. Necesită abonament. Se aplică T&C. 18+
©2024 Warner Bros. Discovery, Inc. sau filialele și afiliații. Max este proprietatea Home Box Office, Inc. Toate drepturile rezervate.

Ai acces inclus la Max cu pachetele TV Focus Sat

Ai acces inclus și nelimitat la noua platformă Max dacă ești client Focus Sat TV Satelit și ai activat pachetul Acces Max sau extraopțiunea MaxPak sau dacă ești client Focus Sat TV Online și ai activat pachetul Play TV Extra.

Activează acum pachetul Play TV Extra și vei primi acces la peste 100 canale TV live, la 36 de canale TV replay și restart, la numeroase biblioteci VOD cu filme, seriale, documentare, sport și desene animate, și vei beneficia de acces nelimitat la Max.

Play TV Extra