Focus Sat, sponsor principal al Transilvania Padel Trophy
Înapoi la blog

Focus Sat, sponsor principal al Transilvania Padel Trophy

30.01.2024 Informări

Prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel s-a desfășurat în perioada 26-28 ianuarie la Brașov

Turneul de padel Transilvania Trophy, prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel din 2024, a avut loc în perioada 26-28 ianuarie 2024 la Padel Palace Brașov, iar Focus Sat a fost sponsor principal. Meciurile de la Brașov au dat startul sezonului, acesta fiind cel mai important turneu internațional de padel organizat până acum în România, atât din punct de vedere al nivelului de joc cât și al numărului de jucători din competiție.

Transilvania Trophy a reunit 166 de sportivi din România, Suedia, Spania, Finlanda, Danemarca, Croația, Grecia, Polonia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Franța și Monaco. Aceștia s-au întrecut în cadrul turneului care a inclus 8 categorii de concurs (divizii masculine, feminine, mixte și pentru copiii de 7-12 ani). Printre sportivii români prezenți la turneu s-au numărat participanți din Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Craiova și nu numai.

 

TURNEUL DE PADEL TRANSILVANIA TROPHY ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII

38 de jucători profesioniști s-au luptat pentru trofeu și meciul de finală a fost disputat între echipa Finlandei formată din Mikko Rouvala și Antti Kampman (locul II) și echipa Suediei formată din Simon Yitbarek și Hami Golestan (locul I).

Regăsiți aici lista câștigătorilor Turneului de Padel Transilvania Trophy:

Divizia I

I : Simon Yitbarek & Hami Golestan

II: Mikko Rouvala & Antti Kampman

Divizia II

I  : Motorga Calin & Cosmin Bargan

II : Ilinca Madalin & Valentin Rosu

III: Bogdan Vulcanescu & Popescu Robert

IV: Suba Sorin & Tudoricu Bogdan

Divizia III

I : Popescu Alex & Dani Mitranca

II: Florin Gadiuta & Pasca Razvan

Divizia IV

I : Bogdan Dumitru & Tiberiu Vincze

II: Barbu Marian & Florea Ionut

Feminin:

I : Giulia Naicu & Alice Radu

II: Andreea Iordachi & Diana Masar

Open I:

I : Horia Nedelcu & Elisa Sararu

II: Bogdan Cerbu & Dobra Patric

Open II:

I : Andreea Iordachi & Claudiu Tigaroi

II: Andrada Pristavu & Robert Simion

 

Vezi online competiții de padel internaționale cu Focus Sat app

Padelul – sport cu rachetă care combină elemente din tenis, squash și badminton – este din ce în ce mai popular la noi în țară și cucerește scena mondială. Așii acestui sport se vor lupta în continuare în turnee internaționale importante, cum este și Premier Padel. Competiția începe pe 26 februarie cu turneul din Riad (Arabia Saudită), a cărui finală poate fi urmărită live pe 2 martie cu aplicația Focus Sat.

În Focus Sat app sunt disponibile și finalele celor mai importante turnee internaționale din 2023, World Padel Tour și Premier Padel. Până la finalul acestui an, turneul Premier Padel va continua în fiecare lună, cu excepția lunii august, în diverse locuri din lume: în martie vor avea loc competiții în Qatar, Mexic și Venezuela, iar în decembrie este programată finala din Spania.

Biblioteca VOD Sport din aplicația Focus Sat este locul unde pasiunea pentru padel se întâlnește și cu alte competiții de elită precum TOP 14, una dintre cele mai bune ligi de rugby din lume și ARES Fighting Championship, cea mai bună liga MMA din Franța. Testează aplicația gratuit timp de 7 zile, urmărește live meciurile din cadrul celor mai mari competiții de profil și bucură-te de finalele explozive ale meciurilor de padel din 2024! 

Testează 7 zile gratuit