Liga Campionilor se vede online cu Focus Sat App!
Înapoi la blog

Liga Campionilor se vede online cu Focus Sat App!

01.11.2021 Recomandări TV

Liga Campionilor, cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, se vede oricând și oriunde cu serviciul de televiziune online Focus Sat

Champions League reprezintă una dintre cele mai prestigioase trofee de cluburi în sport. Real Madrid are recordul de trofee, 13, urmată de AC Milan, cu 7, și Liverpool, 6.

Ești microbist adevărat sau doar susținător al unei echipe de fotbal de pe vechiul continent? Oricare ar fi răspunsul tău, cu siguranță arzi de nerăbdare sa vezi ce se va întâmpla in a IV-a etapă a Ligii Campionilor. Aceasta se va desfășura pe 2-3 noiembrie în direct la LookSport și în aplicația online Focus Sat.

Focus Sat oferă pachetele de televiziune online Play TV și Play TV Extra, care conțin o mare varietate de canale TV. Alegând TV online ai libertate nelimitată de vizionare a conținutul TV dorit, fără a mai fi nevoie sa te conectezi la cabluri sau echipamente. Pachetele pot fi accesate prin Focus Sat App de pe orice dispozitiv smart conectat la internet.

Emoțiile rundei a III-a din Liga Campionilor, ediția 2021-2022, abia au trecut

Însă această rundă a intrat în istoria competiției, datorită numărului mare de goluri marcate în direct pe LookSport și în aplicația Focus Sat.

Iată care este topul celor mai buni 5 marcatori din Champions League pâna la acest moment:

  1. Sebastien Haller (Ajax) – 6 goluri în 3 meciuri
  2. Mohamed Salah (Liverpool) – 5 goluri în 3 meciuri
  3. Robert Lewandowski (Bayern Munchen) – 5 goluri în 3 meciuri
  4. Christopher Nkunku (RB Leipzig) - 4 goluri în 3 meciuri
  5. Antoine Griezmann (Atletico Madrid) - 3 goluri în 3 meciuri

Iar calendarul partidelor din grupele Ligii Campionilor se anunță a fi următorul:

Etapa a IV-a: 

2 noiembrie 

⚽ Atalanta – Man United, 02.11 🕓 22:00
⚽ Dinamo Kiev – Barcelona, 02.11 🕓 22:00
⚽ Bayern – Benfica, 02.11 🕓 22:00

3 noiembrie 

⚽ Real Madrid – Sahtior, 03.11 🕓 19:45
⚽ Liverpool – Atletico, 03.11 🕓 22:00
⚽ Leipzig – PSG, 03.11 🕓 22:00 

Etapa a V-a: 23-24 noiembrie 

⚽ Chelsea – Juventus, 23.11 
⚽ Villarreal – Man United , 23.11 
⚽ Barcelona – Benfica , 23.11 
⚽ Manchester City – PSG, 24.11 

Ești client Focus Sat TV Satelit? Ai acces gratuit în Focus Sat App

Având activ unul dintre pachetele de televiziune prin satelit Acces (Acces, Acces Plus, Acces Max sau Acces Panonia) poți  utiliza în mod gratuit aplicația Focus Sat.

Îți creezi un cont online pe www.focussat.ro, secțiunea Contul meu. Descarci aplicația Focus Sat pe dispozitivul tău smart din App Store sau Google Play sau direct pe Smart TV și o accesezi cu datele autentificare utilizate în Contul meu.

Cu Focus Sat App ai acces gratuit până la 49 de canale din pachetul Acces, 76 de canale din pachetul Acces Plus, 81 de canale din pachetul Acces Max și 12 canale în limba maghiară din extra opțiunea Panonia. În plus, poți viziona sute de titluri disponibile în Biblioteca video-on-demand: seriale exclusive Canal+, documentare premium National Geographic, programe destinate copiilor. Peste 40 de canale îți permit să repornești emisiunile care se transmit în direct sau să revizionezi programe transmise cu până la 7 zile în urmă. Toate acestea, pe nu mai puțin de 3 dispozitive în același timp.

Pachetele Play TV și Play TV Extra de la Focus Sat sunt cea mai bună alegere când îți dorești TV online!

Hai să afli care sunt avantajele alegerii unui astfel de pachet! Îl poți comanda online și ai acces la el instantaneu, fără a mai fi nevoie sa te deplasezi la un ghișeu sau să completezi formulare. Îți oferă acces la toate emisiunile pe care le urmărești de obicei la televizor. Tu decizi când vrei să vizionezi programele preferate, indiferent dacă te afli în țară sau oriunde altundeva în Europa.

Cu pachetul Play TV Extra ai acces până la 100 de canale TV live. Este inclus gratuit și accesul la Biblioteca video cu seriale premium Canal+, precum și la platformele video-on-demand HBO GO, AntenaPlay și FilmBox+.

Iar în cazul în care ai ratat începutul unei partide sau sunt programate două competiții care sunt difuzate în acelați timp poți folosi funcțiile Restart & Replay oricând în următoarele 7 zile de la difuzarea live.

Pentru a te abona la pachetele de televiziune online Play TV sau Play TV Extra urmezi acești pași:

  1. Accesezi pagina dedicată ofertelor de televiziune online și îți creezi un cont de utilizator
  2. Alegi pachetul care ți se potrivește și imediat ce efectuezi plata primești acces la conținutul TV
  3. Descarci aplicația Focus Sat pe dispozitivul smart preferat.

Alege unul dintre pachetele TV Online Play TV și poți testa gratuit aplicația online Focus Sat timp de 7 zile.

Încearcă TV Online