HBO Max se lansează în România pe 8 martie
Înapoi la blog

HBO Max se lansează în România pe 8 martie

10.02.2022 Informări

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România și va înlocui HBO GO.

  • O experiență de streaming complet nouă, care aduce titlurile preferate ale fanilor de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri, într-un singur loc pentru prima dată
  • Cele mai noi filme de la Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max, fără niciun cost suplimentar, la doar 45 de zile după lansarea în cinematografe

HBO Max oferă o lume a entertainment-ului de înaltă calitate de la branduri iubite precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și multe altele.

HBO Max aduce seriale și filme noi, emblematice, de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals în același loc pentru prima dată, inclusiv filmele Warner Bros. care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe. Filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare includ The Matrix Resurrections, Dune, King Richard și The Suicide Squad.

Noile seriale Max Originals includ Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls. Serialele Max Originals europene care vor fi disponibile pe platformă includ Ruxx, Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, The Thaw, The Informant și Garcia!  Producțiile non-scripted vor include Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena + Chef. Printre titlurile pentru copii se numără Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv Smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV™), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android™) și online la www.hbomax.com. HBO Max va fi putea fi accesat și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH si IPTV).

HBO Max oferă fanilor o experiență de vizionare îmbunătățită. Caracteristicile tehnice includ personalizările a până la 5 profiluri, 3 stream-uri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos și anumite titluri disponibile în format 4K.

HBO Max este disponibil acum în 46 de teritorii din America și Europa, iar numărul va crește la 61 de teritorii, pe 8 martie, când HBO Max se va lansa în alte 15 țări europene. HBO Max devine un serviciu de streaming global, ca urmare a unei strategii de lansare în etape, urmând ca în cursul acestui an să  se extindă în încă 6 țări europene, inclusiv Grecia și Turcia.

 

Despre HBO Max

HBO Max® este platforma de streaming a WarnerMedia care oferă entertainment de calitate. HBO Max aduce, pentru toate tipurile de public, o mare varietate de titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020 și un nou abonament de tip AVOD a fost introdus în a doua parte a anului următor. În iunie 2021, HBO Max a început să fie lansat la nivel global, în piețe din America Latină și Caraibe, și apoi au început primele lansări europene în Țările Nordice și Spania în octombrie. HBO Max își va continua expansiunea globală în 2022. 

 

Despre WarnerMedia

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular către audiențe globale prin intermediul brandurilor sale: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

 

Din 8 martie Focus Sat va introduce HBO Max în oferta pentru clienții TV Satelit și TV Online și va înlocui HBO GO, fără costuri suplimentare. 

Încearcă gratuit