La DIVA ai filme festive în fiecare zi, întreaga zi
Înapoi la blog

La DIVA ai filme festive în fiecare zi, întreaga zi

17.11.2021 Recomandări TV

Numărătoarea inversă a început!

Canalul DIVA difuzează o feerie de iarnă, un program care aduce un cadou pentru fiecare telespectator și filme pentru visătorii de toate vârstele.

Fă-te comod și bucură-te de cadoul nostru pe care ți-l facem în avans: DIVA este Locul filmelor de Crăciun încă din luna noiembrie și anunță un maraton de filme festive, în fiecare zi, întreaga zi, până în decembrie.

Cu premiere romantice marțea și vinerea de la ora 20:00 și duminica de la ora 16:00, săptămâna 16 - 21 noiembrie aduce filme cu doi străini care pornesc într-o aventură, o tentativă de a topi o inimă de gheață și o iubire neașteptată.

 

Marți, 16 noiembrie - 20.00 Cheia Crăciunului (Unlocking Christmas, 2020).

Cheia Crăciunului

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate (Taylor Cole) și Kevin (Steve Lund) pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita. Ambii se află la o răscruce în viața lor, Kate este nouă în oraș și are o bursă medicală la spital, iar Kevin s-a întors acasă după o misiune cu Forțele Aeriene și toți prietenii și familia lui par să fie foarte preocupați de ceea ce plănuiește pentru viitorul său. Oare obiectele misterioase îi va ajuta să se găsescă unul pe celălalt?

 

Vineri, 19 noiembrie - 20.00, Un ajutor de Crăciun (If Only I Had Christmas, 2020).

Un ajutor de Crăciun

Darcy (Candace Cameron Bure) vizitează Emerald Educational Trust cu un scop clar, să-l convingă pe vicepreședintele unei companii de tehnologie să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate. Glenn Goodman (Warren Christie) este liderul companiei și nu îi place deloc publicitatea. Dar firma sa are nevoie de apariții pozitive în presă, în principal pentru că nimeni nu l-a văzut pe președinte de zece ani. Va reuși Darcy să își atingă scopul și să schimbe imaginea dură și rigidă a unui corporatist? Poate o doză dublă de magie festivă va funcționa! 

 

Duminica, 21 noiembrie - 16.00, Ne vedem de Crăciun (Meet Me At Christmas, 2020).

Ne vedem de Crăciun

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan (Catherine Bell) preia sarcina pregătirilor de nuntă, programată pentru Ajunul Crăciunului, cu ajutorul unchiului miresei, Beau (Mark Deklin). Cei doi se cunosc de mult timp și reușesc să colaboreze pentru a asigura succesul fericitului eveniment. Oare vor găsi împreună, pe lângă soluții, și un strop de magie?

 

Tu le ce vrei să te uiți?

Canalul DIVA se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Pachetele Play TV sunt disponibile din Focus Sat app și pot fi urmărite pe orice dispozitiv smart, oricând vrei, oriunde te-ai afla în Europa.

Dacă nu ești clientul nostru, luna noiembrie te întâmpină cu o nouă ofertă TV online. La activarea unuia din cele 2 pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 30% reducere în prima lună.

Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

ÎNCEARCĂ GRATUIT