Weekend-ul tău începe azi
Înapoi la blog

Recomandări TV pentru weekend

24.03.2022 Recomandări TV Focus Sat App

Dacă îți plac filmele artistice sau maratoanele de seriale sau vrei să afli cine are șanse să câștige show-urile momentului

Am pregătit o selecție de filme și emisiuni pe care le poți vedea în următoarele zile, de pe orice dispozitiv smart cu Focus Sat App.

  Filme 

  Garduri 

  Joi, 24.03, 22:00, TV 1000

Garduri

Un tată afro-american (Denzel Washington) din clasa muncitoare încearcă să-şi întreţină familia în anii 1950 şi în acelaşi timp să se împace cu evenimentele din viaţa lui.

Vezi online

  La viteză maximă 

  Joi, 24.03, 23:50, AXN România

La viteză maximă

O dramã deosebit de incitantã, plasatã în lumea periculoasã a curselor de masini. În centrul actiunii filmului sunt carierele si vietile de zi cu zi a patru piloti de curse, care se confruntã într-o luptã decisivă: Jimmy Bly (Kip Pardue), fratele lui Jimmy (Robert Sean Leonard), pilotul vedetã Beau Brandenburg (Til Schweiger) și fostul pilot (Sylvester Stallone).

Vezi online

  Gardienii destinului

  Vineri, 25.03, 21:00, Diva Universal

Gardienii destinului

Ambițiosul politician David Norris (Matt Damon) este pe cale să câștige un fotoliu în Senatul Statelor Unite, o întâlnește pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerină de care se îndrăgostește până peste cap. Pentru că i se oferă șansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înțelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-și dorește el. Așa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Vezi online

  Născuți asasini

  Vineri, 25.03, 22:45, Cinemax

Născuți asasini

Oliver Stone, regizorul filmului, oferă o perspectivă deranjantă asupra celor mai întunecate defecte ale societăţii americane moderne, în această poveste despre doi oameni (interpretați de Woody Harrelson și Juliette Lewis) care adoră să omoare, la fel de mult pe cât se iubesc...şi despre jurnalistul (Robert Downey Jr.) care îi transformă în celebrităţi, expunându-le crimele. Pe măsură ce faima le alimentează setea de sânge, jurnalistul de la tabloid are ratinguri din ce în mai mari şi o întreagă naţiune găseşte crimele distractive, în acest film genial şi şocant.

Vezi online

  Bohemian Rhapsody

  Sâmbătă, 26.03, 20:30, Pro Cinema

Bohemian Rhapsody

Filmul este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury (Rami Malek), care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. 

Vezi online

  Matrix Renașterea

  Sâmbătă, 26.03, 21:40, HBO HD

Matrix Renașterea

Trilogia începută în 1999 - Matrix, Matrix Reîncărcat şi Matrix Revoluţii, a schimbat faţa cinema-ului şi a adus pentru prima dată efecte extraordinare. Acum, după 22 de ani, Neo (Keanu Reeves de când) revine în Matrix Renașterea, împreună cu alte personaje iubite: Trinity (Carrie-Anne Moss), Morpheus, care au trecut prin ani şi vârste. Neo de acum trebuie să reînveţe să facă faţă bruiajului sistemului şi agenţilor aflaţi încă pe urmele sale.

Vezi online

  Legea pământului

  Duminică, 27.03, 20:00, TV1000

Legea pământului

Homer Wells (Tobey Maguire) a trăit mulţi ani într-un orfelinat, la ţară, în Maine, dar acum vrea să descopere lumea. Se îndrăgosteşte de Candy (Charlize Theron) şi învaţă mai multe despre viaţă, dragoste şi ce înseamnă "acasă".

Vezi online

  Kingsman: Cercul de Aur

  Duminică, 27.03, 22:35, HBO3

Kingsman: Cercul de Aur

Kingsman este o agenţie secretă internaţională şi independentă care acţionează până la cel mai înalt nivel de discreţie, al cărei obiectiv principal este să ţină lumea în condiţii de siguranţă. În filmul "Kingsman: Cercul de Aur", eroii noştri fac faţă unei noi provocări. Atunci când sediul agenţiei este distrus, iar lumea este în pericol, călătoria lor îi conduce către o organizaţie de spionaj din America numită Statesman, creată în acelaşi timp cu Kingsman. În această aventură în care se testează limitele puterii şi ale inteligenţei agenţilor, aceste două organizaţii secrete de elită luptă împotriva unui inamic nemilos, pentru a salva lumea. Din distribuția filmului fac parte: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton și Mark Strong.

Vezi online

  Seriale

  Inima orașului

  Joi, 24.03, 20:00, TDC

Inima orașului

Aceasta este povestea lui Ali, un tânăr marinar crescut la bordul unei nave de marfă, și încântătoarea balerină Derin, prinsă în lumea ei, încercând să fie la înălțimea așteptărilor familiei. Singurul moment în care simte ceva cu adevărat este atunci când dansează – asta până când îl întâlnește pe Ali. 

Vezi online

  Harlots

  Joi, 24.03, 23:30, Epic Drama

Harlots

Inspirat din viața unor femei reale, acest serial dramatic le are în rolurile principale pe Samantha Morton, Jessica Brown Findlay și Liv Tyler și se derulează pe fundalul vibrant și cosmopolit al Londrei georgiene de secol 18.

Vezi online

  Dragoste şi pedeapsă

  Vineri, 25.03, 19:00, Pro Gold

Dragoste şi pedeapsă

Yasemin (Nurgül Yesilçay) este o tânără în vârstă de 25 de ani care se pregăteşte să se căsătorească. Dar în scurt timp află că viitorul său soț nu îi este credincios. Dezamăgită de cele întâmplate, Yasemin se duce pentru câteva zile la mama ei, care locuieşte în Bodrum. Acolo îl va cunoaşte pe Savas (Murat Yildirim). Savas fiul uneia dintre cele mai mari familii din Van, va fi tatăl copilului lui Yasemin, dar el nu va afla decât foarte târziu.

  Vezi online

  Crescuţi de lupi

  Vineri, 25.03, 22:35, HBO3

Crescuţi de lupi

Un serial S.F. creat de maestrul Ridley Scott, „Crescuți de lupi” prezintă doi androizi – Tatăl și Mama – care au sarcina de a crește copii umani pe o planetă virgină misterioasă. Pe măsură ce colonia de oameni înfloritoare este în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, androizii descoperă că este o treabă primejdioasă și dificilă să controleze crezurile oamenilor.

Vezi online

  Endeavour

  Sâmbătă, 26.03, 13:30, Epic Drama – maraton de 7 episoade

Endeavour

Derulat în anii 1960, serialul îl urmărește pe Endeavour Morse în primii săi ani de chestor în poliție. Împreună cu partenerul său, detectivul Fred Thursday, investigează numeroase cazuri în Oxford. Shaun Evans, interpretul detectivului Endeavour Morse, a semnat regia primului episod al acestui sezon cu numărul 8.

Vezi online

  Love Life

  Sâmbătă, 26.03, 20:00,HBO3 – maraton de 9 episoade

Love Life

În sezonul 2 al serialului de comedie Love Life, Marcus Watkins (William Jackson Harper) începe să își pună mariajul sub semnul întrebării în timp ce o prietenie unică se dezvoltă între el și magnetica Mia Hines (Jessica Williams).

Vezi online

  Îngerul păzitor

  Duminică, 27.03, 19:20, AXN White – 3 episoade

Îngerul păzitor

Când Nick Fallin (Simon Baker), fiul unui avocat de renume, Burton Fallin (Dabney Coleman), este arestat sub acuzaţia de uz de droguri, cariera sa în domeniul legal pare să fi ajuns într-un punct mort. Asta până când judecătorul dă o sentinţă cu o perspectivă unică asupra muncii în serviciul comunităţii. Nick trebuie să-şi ispăşească greşelile alăturându-se unor asistenţi sociali locali care reprezintă copiii abuzaţi şi neglijaţi. Acum, el a devenit Îngerul păzitor, un avocat part time la Serviciile legale. vieţii sale

Vezi online

  Astrid şi Raphaëlle  

  Duminică, 27.03, 20:00, Diva Universal

Astrid şi Raphaëlle

Serialul este o coproducție franco-belgiană, cu actrițele Sara Mortensen (Astrid) și Lola Dewaere (Raphaëlle) în rolul detectivilor. Cele două polițiste vor forma un duo inseparabil chiar dacă sunt un pic diferite: Raphaëlle este impulsivă și intuitivă, pe când Astrid este fragilă. În acest episod ele investighează uciderea unui bărbat într-o fabrică ce se presupune a fi ultra-securizată, dar din care suspectul a reușit să scape.

Vezi online

  Show-uri

  MasterChef

  Joi, 24.03, 21:30, PRO TV

MasterChef

În ediția din această seară, concurenții din bucătăria MasterChef vor găsi pregătite pe bancurile de lucru două cutii misterioase: cutia raiului si cutia iadului. Iar ei vor fi nevoiți să aleagă care vor fi ingredientele pe care le vor folosi pentru prima probă a serii. În a doua etapă a competiției, în proba eliminatorie,vom afla care concurenți ajung la balcon și care părăsesc concursul.

Vezi online

  Românii au talent

  Vineri, 25.03, 20:30, PRO TV

Românii au talent

Fiecare zi de vineri este o ocazia perfectă pentru a te întâlni cu noi oameni talentați și a fi martor al unor momente magice create de aceștia.

Vezi online

  Dancing on Ice: Vis în doi

  Sâmbătă, 26.03, 20:00, Antena1 (AntenaPLAY)

Dancing on Ice: Vis în doi

Ștefan Bănică și Irina Fodor sunt amfitrionii acestui spectacol fabulos pe gheață. Echipele formate din celebrități și profesioniști încearcă să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii găzduiește aceste perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Vezi online

  Survivor România

  Duminică, 27.03, 20:00, PRO TV

Survivor România

Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari. Fiecare dintre cele două echipe va da tot ce are mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro.

Vezi online

  Documentare

  Secret Life of the Kangaroo

  Joi, 24.03, 21:25, Love Nature

Secret Life of the Kangaroo

Cangurii cenușii de Est sunt animale prolifice, dar creșterea puilor este plină de provocări. Prădătorii, dar și climatul extrem le fac pe mamele cangur să see confrunte cu o luptă zilnică pentru a-și menține puii în viață.

Vezi online

  Explozia Beatles

  Vineri, 25.03, 20:15, FilmBox Family

Explozia Beatles

Un film documentar despre grupul Beatles, care prezintă conferinţe de presă şi interviuri cu cei patru membri ai faimoasei trupe: John Lennon, Paul McCartey, George Harrison si Ringo Starr

Vezi online

  Mari Evadări cu Morgan Freeman

  Sâmbătă, 26.03, 20:05, History HD

Mari Evadări cu Morgan Freeman

Morgan Freeman pășește în spatele gratiilor și aduce la viață cele mai incredibile evadări din închisoare din istorie într-o nouă serie în opt episoade. În fiecare episod al seriei, Freeman explorează determinarea condamnaților care au reușit inimaginabilul, urmărind evadările notorii de la plan la execuție, cu mărturii directe de la rude ale deținuților, membri ai poliției sau colegi de celulă. În episodul Evadare din North County Morgan Freeman examinează inimaginabila evadare a doi deținuți, Richard Matt și David Sweat, poveste ce a inspirat serialul de televiziune „Evadare din Dannemora”cu Benicio del Torro. Condamnați la închisoare pe viață în închisoarea „Dannemora” din New York, doi bărbați au folosit trucuri de inginerie și manipulare psihologică pentru a scăpa din fortăreață. Cu ajutorul unui angajat din închisoare, Joyce Mitchell, care i-ar fi furnizat lui Matt unelte pentru evadarea lor, cei doi au reușit să scape. A urmat o urmărire de trei săptămâni, în urma căruia Matt a fost împușcat, iar Sweat a fost reîncarcerat.

Vezi online

  Pinguinii – Întreaga familie

  Duminică, 27.03, 19:00, BBC Earth

Pinguinii – Întreaga familie

Documentarul reprezintă o celebrare unică a unora dintre cele mai emblematice păsări de pe Pământ. Pentru prima dată, facem cunoștință cu întreaga familie de pinguini - toate cele 18 specii. Acest amalgam colorat de personaje poate părea familiar, însă diversitatea lor este incredibilă.

Vezi online

 

Canale TV live în aplicația Focus Sat

Dacă ești client TV Satelit, cu aplicația Focus Sat vezi toate canalele din pachetul tău de programe direct pe Smart TV sau pe orice alt dispozitiv smart de oriunde te afli.

Vrei să primești notificare în aplicație înainte ca programul să înceapă? Setează alerta de vizionare astfel: click pe filmul sau emisiunea mai sus recomandate și apasă icon-ul “Programați alertă”.

Descarcă Focus Sat App sau accesează contul tău din aplicație și bucură-te de programe TV special alese pentru tine .

CANALE LIVE

 

Restart și Replay în aplicația Focus Sat

Cu funcțiile Restart și Replay, tu controlezi programul TV. Ai disponibile pentru vizionare toate filmele, seriale, știrile, show-urile sau documentarele de pe 41 cele mai urmărite canale TV difuzate în ultimele 7 zile. Vezi de la început, pui pauză și continui peste câteva minute, ore sau zile.

Ai ratat programul preferat? Cu funcția "Replay" vezi în reluare programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe 41 de canale TV. Intri în Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește".

Ai pierdut o fază importantă? Cu funcția „Restart” vezi de la început o emisiune de pe un canal care rulează live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești poți reveni la difuzarea live apăsând butonul "LIVE".

CANALE REPLAY