„Iubire și mândrie”, serial în premieră la Dizi Channel
Înapoi la blog

„Iubire și mândrie”, serial în premieră la Dizi Channel

10.11.2022 Recomandări TV

Dragostea este complicată în triunghiul amoros format din Kenan, Murat și frumoasa Zeynep

Urmărește serialul turcesc „Iubire și mândrie” în premieră la Dizi Channel! Serialul are 16 episoade, programate câte unul în fiecare zi de luni până vineri de la ora 17:45.

Când o tânără fată încearcă să aleagă între mări deschise și porturi sigure, ea începe să-și pună la îndoială însăși dragostea.

Zeynep este unul dintre cei cinci copii ai familiei Esen care locuiește într-unul dintre cele mai vechi cartiere ale orașului Istanbul. Murat este îndrăgostit de Zeynep încă din copilărie, iar Kenan este moștenitorul uneia dintre cele mai faimoase și bogate familii din Istanbul. Imediat ce Murat o cere pe Zeynep în căsătorie, Zeynep îl întâlnește pe Kenan ceea ce o pune în încurcătură privind decizia ei. Pe de o parte este Murat, îndrăgostit nebunește de ea, dar ea nu îl iubește înapoi. Pe de cealaltă parte, ea încearcă să stea departe de Kenan, dar nu poate rezista atracției lui.

Ostilitatea dintre Kenan și Murat crește treptat și Zeynep rămâne blocată între cei doi tineri. Va găsi Zeynep o cale de ieșire și va putea alege între Kenan și Murat?

Damla Sönmez (Zeynep) este una dintre cele mai premiate actrițe din generația ei, cu zeci de premii locale și internaționale câștigate de-a lungul carierei sale.

Născut într-o familie de artiști, Mert Firat (Kenan) a studiat radioul și televiziunea în Suedia. Acum este unul dintre cei mai talentați actori și scenariști turci de teatru, film și seriale TV.

Tülin Özen face parte din distribuția acestui serial. Actrița este cunoscută din serialul “Răzbunare pe tocuri/Stiletto Vendetta”, în care interpretează rolul lui Arzu, serial transmis tot de Dizi Channel.

Vezi online

 

Vezi serialul online de oriunde ești cu Focus Sat App

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca si testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Apoi alegi să primești în App notificarea de vizionare pentru episoadele zilnice ale serialului. Iar cu funcția Replay poți revedea oricând dorești momentele preferate timp de 7 zile de la difuzarea live.

În luna noiembrie ai acces la toate programele canalului Dizi Channel cu orice pachet TV Satelit Acces sau TV Online Play TV. Cu Focus Sat App îl vezi online de oriunde te afli în UE.

Testează gratuit Focus Sat App