Câștigă super premii cu Focus Sat
Înapoi la blog

Intră în universul Baron Noir și câștigă super premii cu Focus Sat

15.07.2021 Concursuri

Sărbătorim împreună lansarea serialului Baron Noir, producție Canal+ Création Originale, în premieră națională la Focus Sat TV, pe poziția nr 1 în grilă TV Satelit, și live sau on demand în aplicația Focus Sat!

Am pregătit un mega concurs pe pagina noastră de Facebook la care poți câștiga super premii dacă dovedești că ești un fan al serialului Baron Noir. Concursul se desfășoară în 3 runde, cu 10 câștigători în fiecare rundă. Te poți înscrie de fiecare dată pentru triplu șanse de câștig la marele premiu: un televizor LG 4K Ultra HD.

Runda 1 a început, tot ce trebuie să faci este să ne lași un comentariu la postarea de concurs cu răspunsul corect la întrebarea:  În ce oraș se desfășoară evenimentele din primul sezon Baron Noir? și poți câștiga unul din premiile de mai jos.

Premii runda 1:

🏆 2x Premiul 1: SONY PlayStation 4, abonament 3 luni Play TV Extra, cu toate canalele premium incluse, set de tricouri și sepci Baron Noir;

🏆 3x Premiul 2: abonament 3 luni Play TV Extra, cu toate canalele premium incluse, set de tricouri și sepci Baron Noir;

🏆 5x Premiul 3: set de tricouri și sepci Baron Noir.

Perioada concursului: 15-22 Iulie
Extragerea câștigătorilor: 23 Iulie

Toți participanții din runda 1 intra automat în extragerea din 25 august pentru marele premiu: un televizor LG 4K Ultra HD, cu diagonala de 123cm.

Regulamentul campaniei este aici.

Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV

Dacă nu ești client, poți viziona noul conţinut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicaţia Focus Sat, gratuit timp de şapte zile, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra

Încearcă gratuit Play TV