Începe Noul An alături de National Geographic!
Înapoi la blog

Începe Noul An alături de National Geographic!

12.01.2022 Recomandări TV

National Geographic te invită să vizionezi în premieră noi serii de documentare.

Luna aceasta, National Geographic te invită să vizionezi în premieră, live  pe canalul linear sau direct din Focus Sat App, noile serii de documentare: Top 10: Anii ’80 (din 7 ianuarie, ora 20:00), Invenții și inventatori (din 11 ianuarie, ora 21:00), Dinozauri în Alaska (din 15 ianuarie, ora 21:00) și un nou sezon al seriei Comori pierdute ale Egiptului (din 23 ianuarie, ora 21:00).

 

Top 10: Anii ’80

Top 10: Anii ’80

Rob Lowe revizitează cele mai importante aspecte ale culturii pop din anii '80 în timp ce enumeră top zece jucării, reclame, gadget-uri, fast-food, ținute de stradă și momente speciale ale deceniului.
În fiecare vineri de la ora 20:00

 

Invenții și inventatori

Invenții și inventatori

Te nvităm să urmărești un serial documentar care prezintă cele mai fascinante invenții din lume, dar și pe carismaticii creatori ai acestora.

Premiera: marți, 11 ianuarie, ora 21:00

 

Dinozauri în Alaska

Dinozauri în Alaska

Alaska, Cercul Artic. Minus 35 de grade, un loc neprimitor, populat doar de urși. O echipă de paleontologi îndrăzneți se îndreaptă spre acest loc înghețat, care le devine casă timp de 2 săptămâni. Aceștia cred că au găsit o lume pierdută a dinozaurilor din Alaska.
Premiera: sâmbătă, 15 ianuarie, ora 21:00

 

Comori pierdute ale Egiptului

Comori pierdute ale Egiptului

Avem acces fără precedent în prima linie a arheologiei, pentru a urmări acești exploratori moderni, în timp ce se luptă cu terenul inospitalier și căldura toridă pentru a face cele mai importante descoperiri ale vieții lor.
Sezon nou: duminică, 23 ianuarie, ora 21:00

 

Biblioteca VOD National Geographic – conținut video premium 24/24, disponibil tuturor

Dacă dorești sa vezi sau revezi cele mai apreciate 17 documentare ale anului 2021, vino să descoperi selecția The Best of din Biblioteca video National Geographic! Deschide Focus Sat App de pe dispozitivul tău preferat și poți călători de la Keros (Keros: Secrete îngropate) către orașul Paradise, California (Rebuilding Paradise) sau Înapoi pe Titanic, apoi direct pe Marte: O zi pe planeta roșie. În aeroportul international din Peru ajung o mulțime de Bagaje suspecte,  iar în momentele tensionate afli repede Cine-i șeful. Cercetătorii încearcă să previna eventualele dezastre pe care le poate provoca un megacutremur cu epicentrul în Seattle. Doctorul Pol se pune singur în situații amuzante alegând să se deplaseze cu un scuter, iar cei mecanici Tim și Fuzz împlinesc un vis readucând pe șosea o mașină Porche. Menționăm, pe scurt, câteva cuvinte despre episoadele care ne-au suscitat cel mai mult interesul:

 

Episodul 1 Keros: Secrete îngropate

Keros: Secrete îngropate

Te invităm într-o călătorie de investigație în inima Mării Egee pentru a descoperi misterul vechi de 4.500 de ani al micii insule Keros. În 1963, un cercetător student a descoperit mii de fragmente de figurine zdrobite din epoca bronzului. Ani de zile, locul și istoria sa au rămas un mister, dar acum o echipă de arheologi dezvăluie ce se poate afla în spatele trecutului enigmatic al insulei.

 

Episodul 2 Rebuilding Paradise

Rebuilding Paradise

În dimineața zilei de 8 noiembrie 2018, un foc devastator a învăluit pitorescul oraș Paradise din California. Până la stingerea focului, au murit 85 de persoane, 50.000 de locuitori au rămas fără adăpost și au fost distruse 95% din structurile locale. A fost incendiul cu cele mai multe victime din ulltimii 100 de ani din Statele Unite și cel mai grav din California. "Reconstruind Paradise" este o poveste emoționantă, regizată de Ron Howard și produsă de Brian Grazer, ambii premiați cu Oscar. Este povestea rezistenței în fața tragediei, unde comunitatea devastată de dezastru se unește să reconstruiască ce a fost pierdut și începe să-și imagineze viitorul

 

Episodul 4 Înapoi pe Titanic

Înapoi pe Titanic

Fiind unul dintre cele mai tragice evenimente ale istoriei, scufundarea Titanicului este încă învăluită în mister. Acum, pentru prima dată în aproape 15 ani, o echipă de exploratori se scufundă pentru a surprinde imagini detaliate ale epavei.

 

Episodul 5 Marte: O zi pe planeta roșie

Marte: O zi pe planeta roșie

Pornim într-o călătorie impresionantă pentru a descoperi Marte așa cum n-am mai văzut-o până acum. Folosim datele trimise de sondele orbitale și de rovere pentru a construi imagini precise ale planetei roșii și a-i dezlega secretele. Într-un singur circuit pe Marte, din zori până la apus, descoperim vulcani monstruoși, lumi de gheață și locuri unde s-au prăbușit navete spațiale.

 

Episodul 7 Bagaj suspect

Bagaj suspect

Agenții de securitate de pe Aeroportul Internațional Jorge Chavez din Peru lucrează non-stop pentru a împiedica traficanți de droguri să-și transporte marfa.Un bărbat ascunde cocaină în structura bagajului său. Un pasager cu destinația Spania transportă droguri în pachete de mâncare nemarcate. Un cuplu vrea să călătorească spre Mexic cu un animal de companie neobișnuit.

 

Episodul 8 Cine este șeful?

Cine este șeful?

A început sezonul aglomerat de iarnă, iar Bjoern și colegul său Thord decid să-și unească forțele, dar spiritele se încing repede. Când un camion complet încărcat și o remorcă sunt îngropate într-un șanț, nu e ușor pentru cei doi șefi să lucreze împreună.

 

Episodul 10 Prăbușit la aterizare

Prăbușit la aterizare

În drumul de la Bogota către mica insulă caraibiană San Andres, zborul Aires 8250 este zguduit de o furtună tropicală extremă. Deși echipajul se așteaptă să iasă nevătămat, aeronava este lovită de vânturi puternice și ploi abundente.

 

Episodul 12 Megacutremurul din Seattle

Megacutremurul din Seattle

Scanarea planetei dezvălui o falie vastă de peste 128 km în largul coastei nord-vestice a Pacificului. Timp de 300 de ani, presiunea s-a acumulat aici în tăcere. La un moment, presiunea se va elibera brusc și va genera un megacutremur și un tsunami care vor devasta regiunea, punând în pericol viețile a 15 milioane de locuitori ai Cascadiei. Cercetătorii vor să descopere și să înțeleagă cât de mari vor fi pagubele când marele cataclism va lovi.

 

Episodul 16 Sus pe scuter

Sus pe scuter

Doctor Pol trebuie să folosească un scuter special pentru a se deplasa la clinică, deoarece, timp de șase săptămâni, nu poate pune piciorul pe sol ca urmare a unei intervenții chirurgicale. Noua formă de deplasare naște tot felul de situații amuzante.

 

Episodul 17 Porsche 356

Porsche 356

Tim și Fuzz se îndreaptă spre estul Londrei pentru a lua un Porsche 356 din 1964, care se dovedește a fi cea mai defectă mașină pe care au luat-o vreodată. În ciuda stării ei deplorabile mașina este o legendă auto care a lansat Porsche peste noapte pe piața de mașini sport de înaltă calitate. Mașina aparține unui fost șofer de ambulanță Trevor, în vârstă de 67 de ani, al cărui diagnostic de cancer de prostată avansat i-a spulberat visul de a o repara - până acum. Tim și Fuzz lucrează pentru a-l ajuta pe Trevor să treacă la volanul iubitei sale mașini pentru ultima dată.

 

Canalul National Geographic se regăsește în pachetul TV Satelit Acces Plus, precum și în pachetul TV Online Play TV Extra.

Cu aplicația Focus Sat poți urmări live canalul linear și poți accesa Biblioteca VOD de pe orice dispozitiv smart oriunde te afli în Europa.

Biblioteca on demand National Geographic conține peste 500 de ore de documentare premium organizate în 10 categorii de interes (dramă, istorie, istorie naturală, știință, divertisment, mașini&motoare, cultură, aventură, tehnologie și oameni). Toți clienții TV Satelit au acces nelimitat la Biblioteca VOD până pe 31 ianuarie 2022, inclusiv. Pentru clienții TV Online accesul la Bibliotecă este inclus prin intermediul pachetelor Play TV.

Biblioteca National Geographic