HBO Max este aici!
Înapoi la blog

HBO Max este aici!

08.03.2022 Recomandări TV Informări

Astăzi, 8 Martie, o zi cu totul specială prin care sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume, s-a lansat HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia. Tot ce iubești este aici!

Platforma HBO Max, care înlocuieşte HBO GO, aduce titluri celebre precum Dune, Matrix Renaşterea, Peacemaker, Supernatural (toate cele 15 sezoane), Fringe, colecția Harry Potter. Tot astăzi se lansează şi primul serial românesc HBO Max, Ruxx, cu Şerban Pavlu şi Raluca Aprodu în roluri principale.

„HBO Max este disponibil în România cu o ofertă unică de conținut ce include titluri populare, producții originale europene și conținut pentru copii, toate într-un singur loc.”, a anunțat Christina Sulebakk, director general HBO Max EMEA. „În Europa Centrală și de Est am început în 1991 cu primele canale liniare și, iată că, după mai bine de 30 ani de prezență în aceste țări, le propunem fanilor încă o cale prin care își pot accesa conținutul preferat”, a adăugat aceasta.

Conținutul HBO Max se adresează unui public de toate vârstele cu titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty și multe altele.

 

Iată ce trebuie să ştii despre noua platformă:

  • Dacă ești client TV Satelit și ai activat pachetul Acces Max sau extra-opțiunea MaxPak, poți trece automat la HBO Max fără costuri suplimentare.
  • Dacă ești client TV Online și ai activat pachetul Play TV Extra, poți trece automat la HBO Max fără costuri suplimentare.
  • Te poți conecta la noua aplicaţie HBO Max cu aceleaşi date de logare HBO GO.
  • HBO Max este disponibil pe principalele dispozitive şi platforme, inclusiv televizoare smart, dispozitive de streaming, console de jocuri, telefoane mobile şi tablete, dar şi online la com
  • Noua platformă permite crearea a 5 profiluri, 3 streamuri simultane şi număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament.
  • Ca şi caracteristici tehnice sunt bifate: sunet 5.1 surround, Dolby Atmos şi anumite titluri disponibile în format 4K.
  • Interfața are un design user friendly, este mult îmbunătățită și rapidă. Ai clasicele liste de recomandări, new entries, seriale, o zonă specială numită Hubs, unde sunt grupate producții pe categorii. Momentan categoriile sunt HBO, Max Originals, DC, Warner și Cartoon Network.

Recomandări de vizionare:

 

Dune (în format 4K)

Dune

Denis Villeneuve, nominalizat la Oscar („Primul contact”, „Vânătorul de recompense 2049”), a regizat „Dune”, adaptarea pentru marele ecran a romanului bestseller omonim al lui Frank Herbert. O călătorie mitică și emoționantă a eroului, filmul spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr genial și înzestrat, cu un destin măreț, dincolo de înțelegerea lui. El trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers, ca să asigure viitorului familiei sale și a poporului său, în timp ce forțele răului explodează în conflict, dorind să obțină furnizarea exclusivă cu cea mai prețioasă resursă posibilă, un bun care poate să deblocheze potențialul omenirii. Doar cei capabili să-și cucerească teama vor supraviețui.

 

Matrix Renașterea

Matrix Renașterea

Mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, “Matrix Renașterea” reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. Filmul ne poartă înapoi la cunoscuta lume a două realități: cea de zi cu zi și cea din spatele ei. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție fizică sau mentală și pentru a se cunoaște cu adevărat, domnul Anderson va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb. Și dacă Thomas... Neo... a învățat ceva, este că alegerea, deși o iluzie, este totuși singura cale de ieșire sau de intrare în Matrix.

Desigur, Neo știe deja ce are de făcut. Dar ceea ce nu știe încă este că Matrix este mai puternică, mai sigură și mai periculoasă decât oricând.

 

King Richard: Crescând campioni

King Richard: Crescând campioni

Bazat pe o poveste adevărată, „Regele Richard: Crescând campioni” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe tenisul pentru totdeauna. Urmărind o viziune clară a viitorului lor și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare. Filmul arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea.

 

Urzeala tronurilor

Inspirat din faimoasa serie de romane fantasy scrisă de George R.R. Martin, “Game Of Thrones” urmăreşte regi şi regine, cavaleri şi renegaţi, mincinoşi şi nobili în timp ce se luptă pentru putere într-un ţinut în care verile ţin decenii şi iernile pot dura o viaţă. Cazanul fierbe. De la sudul cel perfid, la estul sălbatic, trecând prin nordul cel îngheţat, unde un zid înalt de gheaţă protejează regatul de forţe sinistre, familii puternice sunt implicate într-un joc de-a şoarecele şi pisica pentru controlul celor Şapte Ţinute din Westeros. Bătălia pentru Tronul de fier a început.

 

Și uite așa...

Și uite așa...

Noul capitol al serialului HBO Sex and the City, semnat de producătorul executiv Michael Patrick King, le prezintă pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis) în timp ce se confruntă cu trecerea de la realitatea complicată a vieții și prieteniilor de la 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții și prieteniilor de la 50 de ani.

 

Ruxx

Ruxx

Serialul e o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. Rux, personajul central al serialului, jonglează între cariera solicitantă - lucrând pentru un dezvoltator imobiliar din București - și celelalte priorități ale vieții ei: relația la distanță și plecarea iminentă în SUA, susținerea financiară a familiei, precum și relația dificilă pe care are cu sora ei, Cristina. Este nevoită să facă față tuturor problemelor, în contextul în care e atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei, Moscu: campania electorală a soției lui pentru primăria Bucureștiului. Iar izbucnirile emoționale ale fiicei lui Moscu nu sunt nici ele ușor de gestionat. Va putea Rux să-și urmeze visul de a pleca din țară? Va mai dori să facă asta?

 

Suprizele nu se opresc aici!

Între 10 - 16 martie te invităm să participi la concursul organizat în parteneriat cu HBO Max pe pagina de Facebook Focus Sat și poți câștiga un premiu compus din popsockets cu speaker încorporat, sticlă și agendă special pregătite de HBO Max pentru tine!

Mult success și vizionare plăcută!

HBO Max