Fear the Walking Dead revine la AMC
Înapoi la blog

Fear the Walking Dead revine la AMC

19.04.2022 Recomandări TV Concursuri

Supraviețuitorii din „Fear the Walking Dead” s-au întors în a doua jumătate a sezonului 7!

Teddy (John Glover) și-a îndeplinit viziunea despre “Sfârșit” atunci când a detonat focoase nucleare în peisajul din Texas, dar rămâne la latitudinea supraviețuitorilor să decidă cum va arăta “Începutul”. Și vor fi nevoiți să o facă. Supraviețuitorii vor afla cine și ce sunt ei cu adevărat. Unii vor profita de ocazie, alții își vor găsi un scop nou, iar câțiva se vor redefini pe ei înșiși, chiar dacă acest lucru vine la un preț teribil pentru cei pe care cândva i-au numit familie. Victor Strand este singurul personaj căruia îi este cu siguranță bine și care are acum puterea de a decide cine are şansa să trăiască în continuare – şi cine nu.

În aceste noi episoade, Lennie James revine în rolul lui Morgan, iar din distribuţie fac parte în continuare: Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) şi Karen David (Grace). 

Invazia Zombie în fiecare zi de luni

Dacă vrei să afli cine sunt și ce sunt cu adevărat supraviețuitorii, urmărește noile episoade la AMC în fiecare zi de luni de la ora 4:00 (odată cu premiera din SUA) sau de la ora 22:00

AMC se vede live cu Focus Sat App

Canalul AMC este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV. 
Descarcă aplicația Focus Sat sau accesează contul tău Focus Sat și îl poți vedea live pe smart TV sau pe orice dispozitiv mobil de oriunde ești.

Participă la concurs

Concurs

Dacă ai văzut deja primul nou episod, răspunde la întrebarea concursului nostru de pe pagina de Facebook până pe 26 aprilie, inclusiv, și poți câștiga o dronă Eachine E85.

Vreau drona