Focus Sat lansează propriul canal TV, Focus Sat TV
Înapoi la blog

Focus Sat lansează propriul canal TV, Focus Sat TV

12.07.2021 Promoții și oferte Informări

Venim cu o informație de ultimă oră: am lansat propriul canal TV, Focus Sat TV, cu o nouă identitate vizuală și un nou brand line: Universul tău original.

Ca parte din M7 Canal+ Group, Focus Sat și-a propus să transforme Focus Sat TV într-o destinație pentru toți cei care sunt în căutare de momente unice de acțiune, mister, suspans și emoție, oferind divertisment plin de rafinament, o experiență originală de vizionare menită să ne transpună în realitatea surprinzătoare a filmelor și poveștilor care te țin cu sufletul la gură.

Această lansare este posibilă ca urmare a accesului la conținutul tv bogat și extrem de variat din biblioteca video Canal+ și este parte dintr-o strategie internațională a grupului, astfel de schimbări având loc treptat în mai multe piețe europene.

La pachet cu noul post, vor veni și multe seriale europene multipremiate, producții Canal+ Création Originale. Multe dintre ele reprezintă o premieră exclusivă pentru România.

Sunt programate 9 titluri de seriale originale anul acesta, peste 100 de ore de conținut nou. Se vor lansa unul după altul începand din 12 iulie 2021 și până la începutul anului viitor, toate subtitrate în limba română:

Baron Noir/3 sezoane
The Teach/2 sezoane
Zero, Zero, Zero
Paris Police 1900
Moscow Noir
Nox
The Five
Pros & Cons/2 sezoane
Trust Me/2 sezoane

Primul serial difuzat la Focus Sat TV începând din această seară este Baron Noir, producție originală Canal+ Création Originale. Episoadele în premieră sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis. Într-o poveste de o amploare epică, politicianul francez Philippe Rickwaert (Kad Merad) tânjește la răzbunare împotriva dușmanilor săi politici. Cariera politică a lui Philippe este devastată, după ce este sacrificat de candidatul de Stânga, Francis Laugier (Niels Arestrup), pentru a-și salva locul în alegeri. Pas cu pas, Philippe complotează împotriva lui și încheie o alianță cu cel mai apropiat consilier al său, Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis). Pe cât de înșelător de sincer este, Philippe își cultivă prietenii printre straturile sociale, de la poliție, la lumea interlopă. Viața lui este un haos fascinant, organizat, fiindcă el luptă mereu împotriva inamicilor și a propriilor săi demoni.

Focus Sat TV devine de astăzi un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat, fără costuri suplimentare.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele tv satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV.

Dacă nu ești client, poți viziona noul conţinut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicaţia Focus Sat, gratuit timp de şapte zile, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra

Încearcă gratuit Play TV