„Fear the Walking Dead” la AMC și în aplicația Focus Sat
Înapoi la blog

„Fear the Walking Dead” la AMC și în aplicația Focus Sat

15.10.2021 Recomandări TV Focus Sat App

După un final cu adevărat exploziv al sezonului al șaselea, supraviețuitorii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu noi provocări, luni, 18 octombrie, de la ora 4:00, în același timp cu premiera americană și în reluare, de la  22:00, la AMC.

Dacă s-au adaptat cât de cât la o lume cotropită de zombies, atunci poate cei care au mai rămas în viață în post-apocalipsă aveau nevoie de o nouă provocare, care să le testeze și mai departe limitele, poate o provocare nucleară! La finalul celui de-al șaselea sezon, aceasta a venit în forma lui Teddy (John Glover), care a detonat mai multe focoase nucleare de pe submarinul său, în zona Texasului, iar acum mediul în care trăiesc supraviețuitorii noștri este și mai ostil. Pentru că acum chiar și atmosfera este toxică de respirat. 

Dar cine sunt cei care au rămas încă în viață după catastrofa nucleară? Lennie James revine în rolul lui Morgan, o adevărată ancoră în franciza „The Walking Dead”. Din distribuție fac parte în continuare și Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) și Karen David (Grace). 

Fear

După o pauză de două sezoane, Sydney Lemon se întoarce în rolul pilotului de elicopter Isabelle. Iar două noi personaje se alătură distribuției pentru al șaptelea sezon: Aisha Tyler, care a regizat un episod din sezonul al șaselea, își va face debutul în fața camerei. Iar Gus Halper va interpreta un personaj misterios numit Will. 

Pentru a se deplasa în aerul toxic, acum supraviețuitorii trebuie să poarte măști de protecție contra gazelor. Dacă acest lucru le va îngreuna apărarea împotriva celor morți, rămâne de văzut. 

Masca gaze

Unul dintre scenariștii coordonatori ai lui „Fear the Walking Dead”, Ian Goldberg, promite că sezonul 7 este o „reinvenție de amploare”, o nouă viață pentru serial. Nu doar oamenii încă în viață trebuie să se adapteze la noua situație, ci și morții-vii, care au fost și ei afectați de explozia nucleară. De exemplu, unul dintre ei a „fuzionat” cu un cărucior de cumpărături în în urma exploziei. 

Dacă Teddy a vrut să aducă mai aproape finalul lumii, depinde de cei rămași în viață să decidă cum va arăta începutul, mai ales într-o lume care pare că a pierdut și lumina soarelui, dar și speranța. Încă o dată, supraviețuitorii vor afla cine sunt de fapt. Unii dintre ei se vor redefini, alții vor găsi un nou scop în viață, iar alții vor eșua în această provocare și i-ar putea răni pe cei pe care odinioară îi considerau familia lor. 

Vezi AMC online, în aplicația Focus Sat

Canalul AMC este inclus în pachetele TV Satelit Acces, Acces Plus și Acces Max și este disponibil pentru vizionare online în aplicația Focus Sat. Dacă nu ești client TV Satelit, activează TV Online cu pachetele Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile de vizionare gratuită. Doar până la 31 Octombrie, beneficiezi de ofertă 1 lună + 1 lună gratuit TV Online, după expirarea celor 7 zile gratuite. Canalul AMC este disponbil pentru vizionare live sau în reluare în pachetele Play TV și Play TV Extra

Fear the Walking Dead în biblioteca VOD

Începând din 19 Octombrie, fiecare episod Fear the Walking Dead este disponibil în biblioteca VOD din aplicația Focus Sat, după difuzarea la TV. Biblioteca VOD îți permite să vezi show-urile și serialele preferate, oricând dorești, fără să depinzi de programul de difuzare live. În biblioteca VOD de la AMC din aplicația Focus Sat, ai disponibil și serialul “Killing Eve”. Thrillerul este povestea a două femei pe care le unește aceeași obsesie și un act violent: Eve, agent MI 6 și superba Villanelle, asasinul psihopat pe care Eve are misiunea să îl găsească. Vedetele serialului sunt Sandra Oh, câștigătoare a Globului de Aur (în rolul lui Eve Polastri) și Jodie Comer, câștigătoare a premiului Emmy (în rolul lui Villanelle). Ai acces la biblioteca VOD din aplicația Focus Sat dacă ești clientul nostru TV Satelit Acces Max sau TV Online Play TV Extra.

Vezi Online AMC