Entertainment nelimitat la Warner TV
Înapoi la blog

Entertainment nelimitat la Warner TV

26.10.2021 Informări Recomandări TV

Warner TV vă aduce conținut premium, blockbustere și seriale apreciate în întreaga lume, garantând o experiență de divertisment variată și uimitoare.

Warner TV s-a lansat oficial în 23 octombrie și ne promite Entertainment nelimitat. Noul post de televiziune va înlocui TNT în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european.

Producții grandioase precum trilogia „Stăpânul Inelelor” (”The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru” (”The Dark Night”), „Sucker Punch: Evadare din realitate” (”Sucker Punch”), maraton „Destinație Finală” (”Final Destination”) sau „Coșmar pe Elm Street” (”A Nightmare on Elm Street”), dar și filme care au făcut istorie precum „Dirty Dancing” sau „Operation Pacific”, toate se vor regăsi în grila Warner TV România.

Warner TV România

Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franța și Germania și se poziționează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Warner Bros. Este un nume reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conținutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial și pentru puterea de a transpune povești remarcabile pe marile și micile ecrane. Fondat în 1918 de emigranți evrei din Polonia, Warner Bros. este cel de-al treilea studio american, în ordine cronologică, care a continuat neîntrerupt activitatea sa de la fondare până în prezent. Celelalte două sunt Paramount Pictures, fondat în 1912 sub numele de Famous Players și Universal Studios, fondat de asemenea în anul 1912. Printre cei mai remarcabili actori ai companiei se pot enumera Bette Davis, James Cagney, Humphrey Bogart, Doris Day și Clint Eastwood.

Marion Rathmann, vicepreședinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România și Marea Britanie la WarnerMedia declară: „Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută, iar rebranding-ul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public și mai larg. Și aceasta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă și autentică la nivel global. Cu producțiile noastre programate pentru această toamnă, oferim spectatorilor și fanilor noștri «Entertainment Nelimitat» sub marca Warner TV. "

WarnerMedia, parte integrantă din gigantul AT&T Inc. este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

Vezi de acum Warner TV în toate pachete TV Satelit Acces și TV Online Play TV.

Dacă nu ești clientul nostru activează TV Online Play TV Extra și ai 7 zile de vizionare gratuită. Doar până la 31 octombrie beneficiezi de 50% reducere TV Online in primele 2 luni, după expirarea celor 7 zile gratuite.

Încearcă TV Online