Emisiuni speciale de Crăciun la TV Paprika
Înapoi la blog

Emisiuni speciale de Crăciun la TV Paprika

03.12.2021 Recomandări TV

Sursa ta de inspirație pentru rețetele speciale de Sărbători din întreaga lume

În luna decembrie, TV Paprika a pregătit o multitudine de emisiuni pe care le transmite în premieră, toate fiind menite să fie sursa ta de inspirație pentru mâncăruri originale, delicioase, sofisticate sau la îndemâna oricui.

 

Mary Berry - Preparate rustice de Crăciun

Premiera: 03 decembrie, de la ora 22:30

Când vine vorba de mâncărurile și distracția de Crăciun, trebuie să menționăm neapărat castelele rurale din Marea Britanie. În această emisiune magnifică și plină de căldură, Mary Berry vizitează Harewood House din Yorkshire, unde vă așteaptă o echipă formată din personal instruit și voluntari determinați care pregătesc castelul pentru sărbătoare. Harewood, cu spații interioare în stilul lui Robert Adam, mobilier Chippendale și grădini Capability Brown, este unul dintre cele mai magnifice castele aristocratice din țară. Mary descoperă cum arată o grandioasă sărbătoare de Crăciun într-un castel cum e Harewood, și ne arată cum să preparăm rețete delicioase moderne inspirate din mâncărurile festive uitate din trecut. Punctul culminant al vizitei lui Mary este petrecerea strălucitoare, organizată pentru personal și voluntari care împreună vor privi magnificele decorațiuni de Crăciun ale castelului și vor sărbători un alt Crăciun magic în Harewood.

Mary Berry - Preparate rustice de Crăciun

 

Rachel Khoo: În lumea ciocolatei

Premiera: 04 decembrie, de la ora 16:30

În acest serial apetisant, Rachel Khoo se cufundă în lumea ciocolatei și adună inspirație din întreaga lume pentru a ne prezenta mâncăruri originale și delicioase. Rachel, un bucătar vedetă care a studiat la Le Cordon Bleu din Paris, se va întâlni cu câțiva producători de ciocolată europeni excepționali, va afla despre istoria fascinantă a ciocolatei și va descoperi efectele pozitive ale dulciurilor noastre preferate asupra sănătății și vieții noastre. În fiecare episod, Rachel ne împărtășește câteva rețete fantastice – dulci sau sărate – din bucătăria ei, putem vedea clasici preferați precum fondantul, trufele sau mousse, și vom afla cum poate aduce ciocolata o notă surprinzătoare unor tacos sau sosului de roșii, dar și clasicului steak & chips. În serial, vom face cunoștință cu oameni minunați și vom afla cum pasiunea lor inspiră inovația în fabricarea ciocolatei. De la cele mai modeste la cele mai sofisticate dulciuri și nu numai: emisiunea este un adevărat răsfăț pentru telespectatori.

 

Mary Berry - Delicii de Crăciun

Premiera: 04 decembrie, de la ora 22:30

În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații săi prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine

Mary Berry - Delicii de Crăciun

 

Jamie Oliver: Împreună

Premiera: 04 decembrie, de la ora 21:30

În această serie, Jamie celebrează trei ingrediente preferate din viața lui: familia, prietenii și mâncarea. Ne invită în propria bucătărie, unde pregătește mâncăruri fabuloase potrivite pentru întâlnirile cu prietenii, cu bucate uimitor de simple care îi vor impresiona pe cei dragi, însă nu ne cer să petrecem mult timp în bucătărie. Combinând ideile pentru cel mai bun grătar, picnicul perfect, o noapte efervescentă cu tacos, un brunch plăcut și o serată excepțională cu curry, Jamie are rețete, sfaturi și trucuri potrivite pentru a transforma orice eveniment social în magie de neuitat. Unele mâncăruri pot fi pregătite cu ușurință în avans, iar serialul ne prezintă o serie de trucuri profesionale despre care nici nu ne vom imagina că am gătit vreodată fără ele.

 

Nigella zi de zi

Premiera: 05 decembrie, de la ora 17:30

În această fenomenală serie în șase părți, Nigella ne prezintă secretele bucătăriei ei. Puteți vedea o serie de preparate delicioase noi, puteți afla despre ingredientele preferate și atașamentul personal pe care îl are față de anumite rețete. Pe măsură ce ne gândim la modul în care viața noastră de zi cu zi este împletită cu mâncarea, Nigella ne prezintă rețete apetisante, cum ar fi bhurta cu crochete de pește, prăjitura de răsfăț cu ciocolată și unt de arahide, macaroane superbe cu crab și brânză și tocana de pește super-ușoară care inspiră căldură.

Nigella zi de zi

 

Mary Berry - Un Crăciun fastuos

Premiera: 05 decembrie, de la ora 22:30

Prințul și Prințesa de Cambridge fac echipă cu bunica artelor culinare, Mary Berry, care însoțește cuplul regal în patru vizite speciale. În cadrul emisiunii, Mary prepară câteva dintre rețetele ei preferate de Crăciun, pe care telespectatorii le pot încerca și acasă, în timp ce ajută la pregătirea mesei festive pentru un eveniment regal extraordinar, în cadrul căruia vor fi exprimate mulțumiri celor care au muncit non-stop și s-au oferit voluntari în perioada sărbătorilor.

Mary Berry - Un Crăciun fastuos

 

Campionatul Deserturilor 3: Crăciunul

Premiera: 06 decembrie de la ora 22:30

Membrii juriului Bake Off, Paul Hollywood și Mary Berry, își plănuiesc Crăciunul în acest curs de perfecționare special festiv. Ei împărtășesc rețetele lor clasice preferate de Crăciun, cum ar fi stollen, plăcinta cu fructe uscate și carne și căsuța din turtă dulce, care poate fi pregătită și împreună cu familia. Ne mai prezintă și câteva delicatese mai puțin cunoscute, cum ar fi black bun, checul scoțian cu fructe, tortul tunisian și plăcinta lui Paul pentru a doua zi de Crăciun. Mary și Paul ne arată mâncărurile care pot fi păstrate timp îndelungat, cele care pot fi pregătite în avans, ajutând telespectatorii să-și petreacă sezonul prăjiturilor de Crăciun, pe cât se poate, fără stres.

 

Campionatul deserturilor 4: Craciunul

Premiera: 07 decembrie de la ora 22:30

În numărătoarea inversă a Crăciunului, membrii juriului Bake Off, Mary Berry și Paul Hollywood, creează o atmosferă festivă în bucătărie. În această perioadă, prezintă familiilor șase rețete noi de prăjituri inspirate din tradiții bogate din întreaga Europă. Paul începe cu cornuri suedeze cu șofran denumite Lussekatter (pisica Luciei), consumate în mod tradițional în țările scandinave în perioada dinaintea Crăciunului. Aduce o notă specială tradiționalei plăcinte cu fructe, deoarece prepară un cozonac cu fructe și marțipan, în timp ce Mary creează o galette franțuzească, oferindu-ne mai multe alternative pentru prăjiturile tradiționale de Crăciun și budinca de Crăciun.

Campionatul Deserturilor 4: Crăciunul

 

Campionatul Deserturilor 5: Crăciunul

Premiera: 08 december de la ora 22:30

Membrii juriului Bake Off, Paul Hollywood și Mary Berry, își plănuiesc Crăciunul în acest curs de perfecționare special festiv. Mary și Paul arată telespectatorilor pas cu pas rețetele uimitoare pe care întreaga familie le poate prepara împreună în perioada sărbătorilor. Mary începe cu o coroană de pavlova, iar Paul creează un brad de Crăciun din brioșe Chelsea. Mary compune o trifle magic în straturi cu compot de fructe, iar Paul reutilizează resturile într-o plăcintă irezistibilă cu șuncă de curcan.

 

Campionatul Deserturilor 6: Crăciunul

Premiera: 09 și 10 decembrie de la ora 22:30

Mary, Paul, Mel și Sue se lasă cuprinși de atmosfera festivă cu două emisiuni speciale de Crăciun. În ambele episoade, invită patru concurenți din sezoanele precedente, cerându-le să-și îmbrace puloverele și șorțurile de Crăciun și să-și măsoare abilitățile în trei provocări festive. Mel și Sue, cei doi spiriduși de Crăciun, aduc atmosfera veselă de sărbătoare în întregul cort. Toate acestea până când membrii juriului, Paul și Mary decid după procedura obișnuită care dintre cei patru va fi câștigătorul competiției patiserilor de Crăciun.

 

Jamie Oliver: Împreună de Crăciun

Premiera: 25 decembrie de la ora 21:30

În ediția specială de Crăciun a serialului lui Jamie, acesta prepară două meniuri festive excepționale pe care le putem folosi pentru a-i surprinde pe cei dragi, fie că este vorba de o petrecere de Crăciun sau de un meniu plin de magie pentru acasă.

 

Canalul TV Paprika se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Pachetele Play TV sunt disponibile în Focus Sat App și pot fi urmărite pe orice dispozitiv smart oricând dorești, oriunde te afli în Europa.

Dacă nu ești clientul nostru  poți testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

ÎNCEARCĂ GRATUIT