Distracția este la HBO și HBO GO în noiembrie
Înapoi la blog

Distracția este la HBO și HBO GO în noiembrie

12.11.2021 Recomandări TV

Unul dintre cele mai importanți furnizori de divertisment premium din lume, HBO alături de platforma video on demand HBO GO, ne delectează în luna noiembrie cu titluri noi și surprinzătare care nu te lasă să te desprinzi din fața ecranului.

Asigură-te că ai activat pachetul TV Satelit Acces Max sau pachetul Play TV Extra - dacă preferi TV Online - și te așteaptă numeroase premiere HBO, titluri clasice dar și mult conținut nou care se adaugă în biblioteca deja impresionantă HBO GO.

Îți facem câteva recomandari ca să te ajutam să-ți planifici ce vrei să vizionezi la HBO sau HBO GO luna aceasta.
Orașul minciunilor (CITY OF LIES)

Orașul minciunilor

Russell Poole (Johnny Depp) e un detectiv L.A.P.D. căzut în dizgrație, un bărbat bătut de soartă, incapabil să rezolve unul dintre cele mai mari și mediatizate cazuri - moartea legendelor muzicii Tupac Shakur și Christopher Wallace aka Notorious B.I.G. După două decenii, cazul este în continuare nerezolvat. Jack Jackson (Forest Whitaker), un reporter disperat să-și salveze reputația și cariera, e hotărât să afle de ce. El îi dă de urmă lui Poole și cei doi formează un parteneriat incomod, menit să rezolve în sfârșit cazul. Pe măsură ce Poole retrăiește povestea incredibilă de putere, corupție și crime care s-au ținut lanț, Jackson începe să descopere o rețea din ce în ce mai mare de scandaluri și fraudo. Neobosiți în căutarea adevărului, cei doi amenință să fisureze fundația L.A.P.D. în timp ce luptă pentru propria mântuire.

 

Cel mai fericit anotimp (HAPPIEST SEASON)

Cel mai fericit anotimp

Uneori, poate fi dificil să faci cunoștință cu familia iubitei tale. Să planifici să o ceri în căsătorie la cina anuală de Crăciun a familiei sale este și mai greu, până când îți dai seama că rudele ei nici măcar nu știu că este lesbiană. Când Abby (Kristen Stewart) află că Harper (Mackenzie Davis) nu a spus familiei de relația lor, începe să aibă dubii în privința iubitei pe care credea că o cunoaște. Filmul este o comedie romantică și surprinde în mod amuzant gama de emoții legate de acceptarea din partea familiei, ce înseamnă să fii autentic și să încerci să nu strici Crăciunul.

 

Succesiunea III (SUCCESSION III)

Succesiunea III

Serialul mega-hit revine în sfârșit cu al treilea sezon îndelung așteptat, amânat de pandemia COVID. După sfârșitul extraordinar al celui de-al doilea sezon, descoperim un Logan Roy vulnerabil, încolțit de fiul său rebel, Kendall, și care se află acum într-o poziție periculoasă, încercând să asigure alianțe de familie, politice și financiare. Tensiunea se intensifică în timp ce o super agresivă luptă corporatistă amenință să se transforme într-un război civil în familie și să lase în urmă multe victime colaterale care, ca de obicei, afectează membrii familiei extinse, cum ar fi soțul lui Shiv, Tom Wambsgans (Matthew Macfadyen) și vărul Greg (Nicholas Braun), dar și noul CEO Waystar Royco, Gerri (J. Smith-Cameron) și ceilalți manageri, Frank (Peter Friedman) și Karl (David Rasche). Și, în cele din urmă, o mare parte din sistemul politic american și economia globală! Toate acestea adaugă o dinamică extraordinară unuia dintre cele mai necruțătoare seriale care au fost difuzate la TV!

 

Ecaterina II (THE GREAT II)

Ecaterina II

Serialul revine cu un nou sezon despre povestea împărătesei Ecaterina din Rusia secolului XVIII, cea mai longevivă suverană a Rusiei, care trebuie sa aleagă între fericirea ei și viitorul țării atunci când se mărita cu vărul ei de gradul doi, Petru III. Prin alternarea scenelor comice cu cele istorice, în care asistăm la o bătălie (metaforică) pentru putere, serialul s-a bucurat de un mare succes atât din partea criticilor, cât și din partea cinefililor. În mare parte succesul acestuia este adus de actrița Elle Fanning, prin farmecul și frumusețea ei, dar și de actorul Nicholas Hoult, actorul care îl interpretează pe Petru III.

 

Gossip Girl

Gossip Girl

La aproape un deceniu după ce site-ul original Gossip Girl s-a închis, o nouă generație de adolescenți care merg la o școală privată fac cunoștință cu realitatea crudă și transformatoare a supravegherii sociale continue.

 

Vrăjitoarele (THE WITCHES -2020)

Vrăjitoarele

Această versiune inovatoare din punct de vedere vizual a lui Robert Zemeckis este o reinterpretare a îndrăgitului roman scris de Roald Dahl și spune povestea emoționantă a unui băiat orfan (Jahzir Bruno) care, la sfârșitul anului 1967, merge cu bunica lui iubitoare (Octavia Spencer) în orășelul Demopolis, din Alabama. Băiatul și bunica lui dau peste niște vrăjitoare diabolice, așa că bunica îl duce pe tânărul erou într-o stațiune de la mare. Din păcate, ei ajung acolo atunci când începe conferința vrăjitoarelor, unde Marea Vrăjitoare (Anne Hathaway) le-a strâns pe toate celelalte vrăjitoare din lume ca să-și ducă la capăt planul malefic.

 

Moșteniri - IV (LEGACIES IV)

Moșteniri - IV

În ultimul deceniu, eroii și răufăcătorii legendari din „Jurnalele vampirilor” și „The Originals” au captivat publicul din întreaga lume. Aceștia au lăsat în urmă o moștenire trainică de iubire și familie, care continuă în „Moșteniri”, o nouă dramă captivantă care spune povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la Școala Salvatore pentru tinerii înzestrați. Aici, fiica lui Klaus Mikaelson, Hope Mikaelson, gemenele lui Alaric Saltzman, Lizzie și Josie Saltzman, și alți tineri adulți se maturizează în cel mai neconvențional mod posibil, îndemnați să fie cele mai bune variante ale lor... în ciuda celor mai rele impulsuri pe care le au. Oare aceste tinere vrăjitoare, acești vampiri și vârcolaci vor deveni eroii care vor să fie sau răufăcătorii care s-au născut să fie?

 

Ai HBO și HBO GO inclus în pachetul TV Satelit Acces Max , extra opțiunea MAXPAK și în pachetul TV Online Play TV Extra.

Dacă nu ești clientul nostru, luna noiembrie te întâmpină cu o atrăgătoare ofertă TV online. La activarea Play TV Extra beneficiezi de 7 zile vizionare gratuită și 30% reducere în prima lună.

ÎNCEARCĂ GRATUIT