Descoperă noile pachete TV Satelit Acces!
Înapoi la blog

Descoperă noile pachete TV Satelit Acces!

17.06.2021 Promoții și oferte

Alege-l pe cel care se potrivește planurilor și preferințelor tale și ai parte de o experiență completă, cu acces gratuit în aplicația Focus Sat, să poți viziona programele tale preferate oriunde te-ai afla, oricând și pe orice dispozitiv smart.

Cu o structură inovatoare, incrementală, noile abonamente TV Satelit oferă opțiuni variate de conținut și preț pentru toți clienții, cu accent pe libertatea de alegere.

Acces Acces – pachetul de bază, acoperă toate genurile de programe – este o primă întâlnire cu serviciile Focus Sat;
Acces Plus Acces Plus – pachet extins, cuprinde toate canalele tv din pachetul de bază și aduce în plus mai multe filme, documentare, programe pentru copii, inclusiv acces la biblioteca extinsă cu conținut Video on Demand din aplicația Focus Sat (titluri de la AMC, Comedy Central, National Geographic, Minimax, JimJam, Nickelodeon) – pentru accesul la un conținut complex, care acoperă preferințele mai multor membri, de vârste diferite, ai unei familii; În plus ai canalele Filmbox incluse.
Acces Max Acces Max – pachet de tipul all-inclusive, asigură acces la toate canalele din grilă, inclusiv la biblioteca extinsă cu conținut Video on Demand din aplicația Focus Sat, precum și la platformele partenere, HBO GO, Filmbox Live, Antena Play – pentru cele mai sofisticate gusturi;
Acces Panonia Acces Panonia – pachetul cu cele mai multe canale în limba maghiară, precum și canalele esențiale în limba română – pentru vorbitorii limbii maghiare.

 

Poți combina pachetele de bază cu extra opțiunile premium:

Acces Panonia MaxPak - cuprinde canalele HBO și Cinemax
Acces Panonia Adult - canale pentru adulți
Acces Panonia Panonia - 40 de canale în limba maghiară

 

Ce pachet mi se potrivește?

  • Dacă până acum activai pachetul Familia, alege pachetul de bază Acces care include programele tale preferate la cel mai mic preț.
  • Dacă aveai grila extinsă de canale din extraopțiunea Mozaic Plus, reîncarcă Acces Plus care cuprinde toate canalele tv din pachetul de bază și aduce în plus mai multe filme, documentare, programe pentru copii. Acces Plus este pachetul potrivit pentru tine și dacă vrei sa ai acces la canalele Filmbox, care sunt incluse.
  • Dacă pănă acum reîncărcai pachetele Total sau Complet, Acces Max este pachet potrivit pentru tine - cuprinde toate canalele din grilă, inclusiv canalele HBO și cele pentru adulți. În plus ai acces la biblioteca extinsă cu conținut Video on Demand din aplicația Focus Sat, precum și la platformele partenere, HBO GO, Filmbox Live, Antena Play.
  • Dacă cel mai mult te interesează canalele în limba maghiară, am creat pachetul Acces Panonia special pentru tine – cuprinde toate canalele în limba maghiară (40 de canale) + canalele esențiale în limba română, la un preț avantajos.

Noua ofertă vine cu lansarea unor canale noi în grilă. Kanal D HD, SportExtra și CNBC intră în pachetele Acces, Acces Plus și Acces Max. Canalul pentru adulți Vixen intră în pachetul Acces Max și în extra opțiunea Adult.

Reîncarcă acum pachet Acces potrivit pentru tine din noua pagină de reîncărcări. Selectează pachetul dorit și cu un singur click îl cumperi online, simplu, instant, în siguranță.

Reîncarcă TV Satelit