Tot ce vrei e să dai PLAY cu AntenaPLAY
Înapoi la blog

Tot ce vrei e să dai PLAY cu AntenaPLAY

11.02.2022 Recomandări TV Focus Sat App

AntenaPLAY este cea mai mare platformă online de conținut local original

Secțiunea LIVE, disponibilă din orice țară și oricând vrei de pe orice dispozitiv smart conectat la internet, cuprinde 7 canale în regim live 24/24: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, Mireasa, ZU TV, Antena International și 3 canale tematice: Antena Monden, Comedy Play și Cook&Play.

Secțiunea Emisiuni găzduiește o colecție video la cerere cu peste 100.000 de ore de conținut.
Iar Seriale video-on-demand sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână.

Vino să afli care sunt cele mai urmărite emisiuni, show-uri si seriale disponibile în AntenaPLAY!

Asia Express – Drumul Împăraţilor

Asia Express – Drumul Împăraţilor

În sezonul 4 al celui mai dur reality show, nouă echipe de vedete și-au depășit limitele fizice și psihice într-o cursă contra cronometru prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, alături de Oase și de Marius Damian au fost cei care au ghidat perechile pe parcursul cursei. Echipele participante ale acestui sezon au fost: Eliza & Cosmin Natanticu, Emy & Cuza, Estera & Lidia Buble, Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu (mama Alexandrei), Connect-R & Shift, Elvira & Mihai Petre, Adriana Trandafir și fiica sa Maria Speranța, Zarug & Lorelai, Francy & Patrizia Paglieri.
Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a fost una plină de suspans și adrenalină. Echipele Cuza & Emi, respectiv Elvira & Mihai Petre au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător și pentru premiul de 30.000 de euro. Finala Asia Express 2021 și-a desemnat câștigătorii. Dacă dorești să (re)vezi probele prin care au trecut participanții, interviuri cu fiecare dintre echipe și cine a câștigat Marea Finală, intră în AntenaPLAY!

 

Acces Direct

Acces Direct

Mirela Vaida îți dă întâlnire LIVE în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00 la Antena 1. Alături de invitaţii săi prezintă situaţii de viaţă, prezintă în premieră poveşti spectaculoase de iubire şi subiectele mondene ale momentului. Ulterior, de la ora 17:00, Acces Direct continuă pe Antena Stars, acolo unde gazda emisiuni prezintă evenimentele mari ale zilei, subiecte de actualitate socială care au impact atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi asupra vedetelor.

 

iUmor

iUmor

Din juriul sezonului cu numărul 11 al acestui show de umor excentric au făcut parte Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Iar prezentatori au fost Șerban Copoț și Dan Badea. Concurenții dornici să impresioneze și să câștige marele premiu au pregătit numere de stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite numere. Iar jurații au premiat concurentul cu cel mai mult umor. Edițiile integrale ale iUmor sunt disponibile la cerere în AntenaPLAY. Sezonul 12 urmează să fie lansat în curând, live pe Antena 1.

 

Mireasa

Mireasa

Simona Gherghe, moderatorul emisiunii matrimoniale, a adus în centrul atenţiei pe parcursul sezonului 4 poveşti de dragoste, reguli dure, confruntări acide, emoţii şi multe provocări. Acum esti invitat în casa iubirii, casa care a găzduit multe suflete pereche, să faci cunoștință cu concurenții sezonului 5! Urmărește-i oricând, pe cele două canale Mireasa și Mireasa +.

 

Adela

Adela

Aşteptarea a luat sfârşit! Acum poți urmări câte un nou episod al sezonului 3 „Ce-i al tău e și al meu”,  în fiecare zi de joi, la Antena 1.

Acum vei afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea?

Sezonul 3 al serialului Adela vine cu provocări mari pentru toate personajele. Fericirea protagoniștilor este pusă în continuare la încercare. Până la un final fericit vor fi multe piedici de trecut, multe secrete rămân să fie descoperite. Însă nu doar personajele principale vor avea parte de obstacole.

Primele două sezoane ale serialului sunt disponibile la cerere în AntenaPLAY. Urmărindu-l pe primul, înțelegi ce înseamnă de fapt „Ce-i al tău e și al meu” în povestea Adelei și cum evoluează povestea atunci când personajele se adâncesc tot mai mult în minciună. În cel de-al doilea descoperi ce reprezintă „Adevăr și eliberare” atât pentru Adela, cât și pentru celelalte personaje, și afli cine este de fapt Adela.

Adela | Tot ce nu se vede” este seria de episoade din culisele serialului Adela, disponibilă tot în AntenaPLAY.
În primul sezon, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu te invită pe platourile de filmare ale serialului și îți arată tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Cum au ajuns actorii să joace în Adela și cum au reacționat când au primit rolurile, de ce provocări, emoții sau frici au parte la filmări, cât de mult se regăsesc în personajele pe care le interpretează, cum arată locațiile și cum decurge o zi de filmare.
În sezonul 2 din spatele culiselor, actorii din serial joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și pe cele de improvizație.
Sezonul 3 continuă cu povești amuzante pe care actorii le inventează în baza unor bilețele extrase dintr-un bol, bilețele care conțin diverse fraze.

 

X Factor

X Factor

Pe parcursul celui mai recent sezon al super show-ului, juriul format din Ștefan Bănică Jr, Loredana Groza, Delia Matache și Florin Ristei au căutat să aleagă participantul cu factorul X dintre toți concurenți cu voci senzaționale. Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului, au fost și ei martorii multor surprize care s-au ținut lanț atât pentru telespectatori, cât și pentru cei patru jurați. Edițiile integrale ale X Factor, inclusiv sezonul 10 sunt disponibile on demand în AntenaPLAY.

Prețul Cel Bun

Prețul Cel Bun

Urmărind acest show distracția și voia bună sunt asigurate! Concurenții iau parte la o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, pentru a câștiga premii în bani și produse. Tot ce au de făcut este să aproximeze sau să ghicească prețul unor produse prezentate de gazdele și co-prezentatorii emisiunii, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Poți viziona ambele sezoane oricând dorești, în AntenaPLAY.

AntenaPLAY, disponibilă prin Focus Sat App, este inclusă în pachetul TV Satelit Acces Max și în pachetele TV Online Play TV.

Poți adăuga AntenaPLAY oricărui pachet TV Satelit (Acces, Acces Panonia, Acces Plus) cu numai 5 lei/lună.

Adaugă AntenaPLAY