Ce vedem la TV în acest weekend
Înapoi la blog

Ce vedem la TV în acest weekend?

01.10.2021 Recomandări TV

Am pregătit pentru tine un mix de programe și filme pe care le poți viziona de acasă la TV sau de oriunde în Focus Sat app.

Vineri, 01 octombrie

"Prietenii tăi se luptă să supraviețuiască pe cont propriu în lumea dură din Manhattan, insă fiecare situație este văzută într-o perspectivă amuzantă. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler și Ross te invită să urmărești două episoade pline de situații ilare, azi pe PRO X de la ora 17:00.

La TVR 1, poți viziona de la ora 21:10, filmul “Legionarul”, cu Jean-Claude Van Damme în rolul principal. În 1924, la Marsilia, boxerul Alain Lefevre refuză să piardă un meci aranjat în favoarea unei bande de gangsteri şi devine ţinta furiei acestora. Căutând disperat un plan de salvare, Alain se înrolează în Legiunea Străină şi este trimis în Africa de Nord. În timpul antrenamentelor dure din deşert, se împrieteneşte cu Luther, Mackintosh şi cu Guido. Cei patru bărbaţi ştiu cu toţii că singurul mod de a scăpa din Legiune va fi să supravieţuiască luptelor cu berberii mult mai numeroşi.

Numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 “Asia Express” a început. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul! Hai să îi urmărești azi de la ora 23:30!

Sâmbătă, 2 octombrie

În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoţia regăsirii, a iertării şi a poveştilor de viaţă pline de înţelesuri profunde, odată cu emisiunea "O nouă şansă". Oamenii sunt supuşi greşelilor, dar întotdeauna ei se pot ridica deasupra acestora, revenind în viaţa celor pe care i-au dezamăgit şi încercând să repare, prin sinceritate, ceea ce au distrus cândva. Andreea Mantea dezvăluie prin intermediul emisiunii programate la ora 20:00 cât de multe au să-şi spună oamenii care, la un moment dat, decid să nu îşi mai vorbească.

În România imprevizibilă a anilor '90, 11 fete frumoase pornesc într-o călătorie cu autocarul către mirajul vieţii de artist la Paris. Sunt însoţite de un impresar local dubios, un şofer fără scrupule şi o franţuzoaică cinică, obişnuită cu lumea dură a showbiz-ului. Neprevăzutul apare în persoana soţului uneia dintre fete, care nu poate accepta ideea că a fost părăsit şi porneşte într-o cursă de urmărire, condimentată cu furturi de maşini, atacuri armate şi răpiri. Acesta este în câteva cuvinte filmul regizat de Nae Caramfil, “Asfalt Tango”. Îl poți vedea la TVR 1 de la ora 21:10.

Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, "Pact cu diavolul" poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Kevin Lomax (Keanu Reeves) este un avocat invincibil din Gainesville, Florida, soţul frumoasei Mary Ann (Charlize Theron). Tânărul Kevin nu stă mult pe gânduri când primeşte oferta de a lucra pentru o mare firmă de avocatură din Manhattan, condusă de John Milton (Al Pacino). După ce Kevin câştigă un caz aparent imposibil de rezolvat, el începe să investigheze presupusa crimă a unui bogat afacerist, caz care a bulversat New York-ul. Te invităm să îl urmărești la Prima TV de la ora 21:30

După moartea tatălui său, Wesley, află că acesta fusese liderul unei organizaţii misterioase de asasini care încerca să păstreze ordinea mondială. Tânărul vrea să-i calce pe urme tatălui său, dar oare îi va reuşi? Răspunsul îl vei găsi vizionând “Născut să ucidă” la PRO TV, începând cu ora 23:00. Din distribuția filmului fac parte: James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Thomas Kretschmann, Chris Pratt

Duminică, 3 octombrie

Etapa a cincea a Ligii Naționale de Handbal Masculin, Liga Zimbrilor, se desfășoară în direct la TVR 1 de la ora 15:30
Capul de afiș al rundei este, fără îndoială, partida dintre Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța, care va avea loc pe arena din Turda.

Când Margaret (Sandra Bullock), un important editor de carte din New York riscă să fie repatriată în Canada sa natală, obișnuită să gândească rapid declară că este de fapt logodită cu asistentul ei, Andrew (Ryan Reynolds). Surprinzătorul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a cunoaște capricioasa familie a lui Andrew, iar tânăra femeie se trezește prinsă într-un șir de situații comice tipice, ca de "pește pe uscat". Dacă vrei să afli ce se întâmplă până la final în filmul “Vrei să te însori cu mine?”, te așteptăm pe Antena 1 de la ora 16:30.

La Kanal D, Denise Rifai adresează 40 de întrebări invitatului său, iar acesta are câte două minute pentru a răspunde la fiecare dintre ele. Controversaţi, iubiţi, poate la un moment dat criticaţi, invitaţii de la "40 de întrebări cu Denise Rifai" vor fi, astfel, faţă în faţă cu telespectatorii, într-un exercitiu memorabil de sinceritate. Publicul va avea astfel ocazia să afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi faţete ale celebrităţilor invitate în emisiune. Invitatul ediției de la ora 22:00 este Mugur Mihăescu.

Toate canalele tale favorite sunt disponibile în Focus Sat app și pot fi urmărite pe orice dispozitiv smart, cu pachetele TV online Play TV.

Activează unul din pachetele TV online Play TV și ai 2 luni la preț de 1! Convinge-te, testează gratuit Focus Sat app timp de 7 zile.

Încearcă gratuit Play TV