Ce suprize te așteaptă la Pro TV!
Înapoi la blog

Ce suprize te așteaptă la Pro TV!

12.01.2022 Recomandări TV

În 2022 Pro TV va continua tradiția: Ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea, cu cele mai impresionante programe și reality show-uri.

Noul an se anunță a fi bogat în producții de televiziune pentru Pro TV, care debutează în forță din ianuarie cu 2 super producții!

 

MasterChef

Un nou sezon din MasterChef va începe astăzi, 12 ianuarie, de la ora 20:30, la Pro TV cu un juriu special format din Chef Joseph Hadad, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

Chef Joseph Hadad punctează: „Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie. Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”

Reamintim că Chef Hadad a făcut parte din juriul ultimului sezon, care a avut loc în 2019. Chef Foa a fost unul dintre juraţi între 2014 şi 2017, alături de Chef Adrian Hădean şi Chef Patrizia Paglieri. Din noul juriul face parte şi Chef Radu Dumitrescu.

„Va fi un sezon cu de toate şi abia aştept să vadă şi cei de acasă ce a ieşit. Am întâlnit concurenţi pasionaţi de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente şi stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, poveşti de viaţă, invitaţi speciali, dar, nu în ultimul rând, cu reţete şi farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

Provocări culinare, invitați speciali, tensiuni, momente pline de suspans și farfurii spectaculoase! Acestea sunt ingredientele pentru noul sezon MasterChef. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor da cele mai bune sfaturi celor care au făcut din pasiunea lor un adevărat stil de viață. Cel mai iubit show culinar s-a făcut după cea mai bună rețetă, iar cei de acasă vor avea parte de trăiri complexe, emoții și preparate de-ți lasă gura apă!

 

Survivor România

Mutarea anului este, cu siguranță, revenirea reality show-ului Survivor România la Pro TV, cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel. Se știe că după ce a fost difuzat un sezon, acesta s-a mutat la Kanal D, unde a făcut istorie. Din 16 ianuarie de la ora 20:00 va începe un sezon la Pro TV, în care 12 concurenți faimoși vor concura: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac. Toți pleacă în Republica Dominicană ca parte din echipa Faimoșilor.

Survivor România are reguli stricte, concurenții sunt împărțiți în două triburi. Aceștia se luptă în fiecare zi în concursuri care le pot aduce imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație. Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume?”, se anunță în mesajul publicat de producătorii emisiunii Survivor România.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel la Pro TV.

 

Insă, acestea nu vor fi singurele reality show-uri de la Pro TV, se aude că se va face un nou sezon din Ferma Vedetelor și se duc negocieri să revină și Sunt celebru, scoate-mă de aici, care a fost difuzat în 2015, cu mare succes.

 

Pro TV va avea în 2022 un nou serial special făcut după o producție turcească. Și tot în 2022 Las Fierbinți va intra în cel de-al 20-lea sezon, în 10 ani de când se filmează. În plus, la Pro TV vom mai vedea un nou sezon din Imperiul leilor, cu un nou jurat - Sebastian Dobrincu, dar și sezoane noi din Românii au talent cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur în roluri de jurați. 

După doi ani de pauză, Vocea României revine din această toamnă la Pro TV. Acesta va fi al zecelea sezon, unul aniversar, drept urmare, Pro TV promite o mulțime de surprize. „Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!”, anunță reprezentanții Pro TV. Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară pot completa formularul de înscriere. Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro Deocamdată nu se știe cine vor fi jurații și dacă va fi păstrată aceeași formulă ca în sezonul precedent: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Smiley.

 

PRO TV este disponibil tuturor clienților Focus Sat

Aflat pe poziția 3 în grila de programe Focus Sat, Pro TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV.  Cu aplicația Focus Sat îl poți urmări live oricând și oriunde pe orice dispozitiv smart. Iar dacă ai pierdut începutul unei emisiuni, cu funcția Restart ai posibilitatea să vizionezi de la început. Oricând vrei să revezi ceva anume din grila Pro TV, cu funcția Replay ai acces la programele TV cu până la 7 zile în urmă.

VIZIONEAZĂ PRO TV

 

Iar dacă nu ești clientul nostru, alege noua ofertă TV Online și la activarea unuia dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra primești 30% reducere în prima lună. Testează gratuit aplicația online Focus Sat timp de 7 zile și convinge-te.

ÎNCEARCĂ GRATUIT