Canale noi în grila TV Satelit și TV Online
Înapoi la blog

Canale noi în grila TV Satelit și TV Online

26.01.2022 Informări Recomandări TV

History România a intrat în pachetul de bază TV Satelit

Începând din 17 ianuarie canalul History România este disponibil în pachetul de bază TV Satelit Acces.

 

Dacă ești client TV Satelit, ai acces acum la History Channel cu conținut dedicat pentru România indiferent de pachetul Acces ales.

În cazul în care optezi pentru pachete TV Satelit superioare, Acces Plus sau Acces Max, poți viziona și la canalul History HD cu transmisie la nivel european.

Știai că poți să iei cu tine televiziunea oriunde? Aplicația Focus Sat, un serviciu online suplimentar pe care îl oferim gratuit tuturor clienților TV Satelit, îți oferă o experiență completă de televiziune astfel încât poți viziona programele preferate oriunde te afli pe teritoriul Uniunii Europene, oricând dorești, de pe orice dispozitiv smart. Vezi aici ce beneficii ai în funcție de pachetul TV Satelit ales.

Catalogul Video on demand  din Aplicația Focus Sat îți oferă acces și la conținut History Channel care provoacă mereu și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie” dezvlăluind modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

Titluri History Channel disponibile acum în catalogul VOD:

Blestemul insulei Oak (The curse of Oak Island)

Blestemul insulei Oak

Este o binecunoscută serie în care frații Lagina, Rick și Marty, încearcă să descopere misterele insulei Oak din Nova Scoția. Experții îi ajută în încercarea lor de a explora istoria, mitologia și geografia insulei. Legenda comorii ascunse pe insula Oak pornește în jurul anului 1700, când au fost observate lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze pe insulă nu s-au mai întors. Mai apoi, câțiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naștere unei vânători care continuă și astăzi și în care au fost implicați inclusiv președintele american Franklin D. Roosevelt și actorul John Wayne.

Vezi online

 

Aurul Generalului Yamashita (Lost Gold of World War II) 

Aurul Generalului Yamashita

O serie care prezință legenda potrivit căreia în ultimele luni ale celui de-al Doilea Război Mondial japonezii au îngropat ceva extrem de valoros în jungla filipineză. Un grup de cercetători și de ingineri folosesc cele mai recente tehnologii pentru a identifica comoara și adevărul.

Vezi online

 

France 24 a intrat în pachetele Play TV și Play TV Extra

Din 25 ianuarie toți clienții TV Online au acces la France 24, canalul de televiziune francez de informații internaționale, ce emite 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

 

Din 2008 France 24 este deținut în totalitate de guvernul francez, prin intermediul holdingului său France Médias Monde, după ce a cumpărat cota minoritară a foștilor parteneri, Groupe TF1 și France Télévisions.

Grila France 24 este formată din știri de ultimă oră, reviste de actualități și reportaje speciale.

Alături de cei 260 de jurnalişti proprii, France 24 beneficiază și resursele celor doi radiodifuzori francezi principali (Groupe TF1 şi France Télévisions), precum şi ale partenerilor AFP şi RFI.

În 2016, France 24 a început să-și partajeze programarea de noapte în limba franceză cu France Info. Potrivit Marie-Christine Saragosse, președinte și CEO al France Médias Monde, „o parte din valoarea adăugată a acestui canal public” o constituie faptul că „[jurnaliştii France 24] stau treji în timp ce alţii se bucură de somnul de noapte”.

Canalul a fost creat cu sprijinul președintelui Jacques Chirac, cu scopul de a oferi o perspectivă franceză asupra știrilor internaționale care erau dominate de trusturile media de limbă engleză.

Parte din strategia pe termen lung, France 24 își propune să concureze cu principalele canale internaționale de știri în limba engleză, BBC World News și CNN International. Intenția sa este de a pune mai mult accent pe dezbatere, dialog și rolul diferențelor culturale. De asemenea, concurează cu canalele de știri Deutsche Welle, Al Jazeera English și NHK World. Conținutul difuzat în limba arabă se poziționează în competiție direct cu cu emisiunile canalelor consacrate, Al Jazeera, RT Arabic, BBC Arabic și Sky News Arabia.

 

Dacă nu ești client Focus Sat, alege până la 31 ianuarie oferta TV Online și la activarea unuia dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra primești 30% reducere în prima lună. Testează gratuit Aplicația Focus Sat timp de 7 zile și convinge-te!

ÎNCEARCĂ GRATUIT