Călătorește în timp cu Viasat History
Înapoi la blog

Călătorește în timp cu Viasat History

02.07.2021 Concursuri

Ești pasionat de istorie?

Viasat History aduce istoria la viață cu un nou documentar captivant Construcții din alte vremuri/ Ancient Engineering  care va fi difuzat în premieră, în fiecare seară, de luni până vineri, începând din 5 iulie, de la ora 22:00. Iar, sâmbătă 10 iulie, de la 12:35, poți revedea toate episoadele unul după celălalt!

Seria Construcții din alte vremuri poartă privitorii printr-o călătorie în timp și prezintă uimitoare proiecte de inginerie din civilizații antice, care încă îi inspiră și îi influențează pe inginerii zilelor noastre.

Concurs Viasat History și Focus Sat:

Urmărește pe Viasat History episoadele documentarului, mergi pe pagina noastră de Facebook și spune-ne în comentarii care dintre construcțiile prezentate ți se pare mai spectaculoasă.

Poți deveni câștigătorul unuia din cele 5 premii oferite de Viasat History prin tragere la sorți: 5 x set sacoșă Viasat History, o carte „Istoria. Din zorii civilizației până în zilele noastre” și un puzzle format din 1000 de piese cu tematică de arheologie.

Durata concursului: 5 – 11 iunie 
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Ești clientul nostru TV Satelit? Reîncarcă Acces Plus sau Acces Max și bucură-te de premieră. Sau vezi seria de documentare online cu Play TV în aplicația Focus Sat.

Dacă nu ești clientul nostru testează aplicația Focus Sat 7 zile gratuit.

Încearcă gratuit Play TV