Câștigă premii de Halloween cu Focus Sat și AMC
Înapoi la blog

Câștigă premii de Halloween cu Focus Sat și AMC

25.10.2021 Concursuri

Mai este puțin până la Halloween, iar noi vrem să ne asigurăm că ești gata de sărbătoare. Te așteaptăm pe pagina de Facebook Focus Sat Romania să participi la CONCURS.

Spune-ne în comentarii la postarea de concurs în ce personaj de film te-ai costuma de Halloween și poți câștiga premii înfricoșător de distractive: bomboane de ciocolată în formă de ochi și măști de Halloween.

Concursul se desfășoară în perioada 25 – 31 octombrie. Regulamentul este disponibil aici.

Iar ca să intri în atmosfera festivă, la AMC ai un maraton de filme speciale de weekend Halloween, între 30-31 octombrie.

Coșmar pe Elm Street (A Nightmare on Elm Street)

Cosmar

30.10.2021 – 22:00

Tinerii Nancy, Kris, Quentin, Jesse și Dean locuiesc cu toții pe Elm Street. Noaptea, ei au același vis—visează un bărbat îmbrăcat într-un pulovăr ponosit cu dungi roșii și verzi, care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde fața desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănușă de grădinar, însă cu lame de cuțit în loc de degete. Și toți aud aceeași voce înfricoșătoare…

Vânătoarea a început (Daybreakers)

DayBreakers

30.10.2021 – ora 23:55

Suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

Dracula

Dracula

31.10.2021 – 22:00

"Mărturisindu-și fascinația pentru poveștile de groază, Coppola a pornit să turneze Dracula pentru a arăta că în spatele mitului vampirului se ascund sentimente etern umane." - Dana Duma - 1993 (Noul Cinema). Periculos și carismatic, Dracula este un personaj care bântuie de mai bine de un secol peisajul literar și dramatic. Povestea profund erotică, scrisă inițial de Bram Stoker și publicată în 1897, a fost unul dintre cele mai rezistente romane ale epocii victoriene. De asemenea, este o poveste de dragoste atât de tulburătoare și cu rezonanțe atât de adânci, încât a fost apreciată ca una dintre cele mai mari povești epice ale tuturor timpurilor. Bram Stoker's Dracula urmărește evoluția plină de chinuri și suferință a acestui prinț din Transilvania, extrem de seducător, care se mută din estul Europei în Londra sfârșitului secolului 19. După veacuri întregi petrecute în singurătatea castelului său în ruine, atracția sa demonică față de oameni devine din ce în ce mai greu de stăpânit. Luând formă umană după ce și-a pierdut-o pe a sa, povestea lui vorbește despre condamnare și izbăvire, despre groază și pasiune romantică, despre renunțare și sacrificiu.

Vârcolacii (SkinWalkers)

SkinWalkers

31.10.2021- 00.35

Doar două haite de vârcolaci au reușit să supraviețuiască. Una dintre ele vânează și ucide, în timp ce o alta, pașnică, trăiește printre oameni. Ambele sunt alarmate de posibilitatea îndeplinirii unei profeții străvechi. Un băiat de 13 ani, jumătate lup – jumătate om, le va controla destinele. În scurt timp va începe războiul între cele 2 tabere.

Vezi AMC în toate pachete TV Satelit Acces și TV Online Play TV.

Dacă nu ești clientul nostru activează TV Online Play TV Extra și ai 7 zile de vizionare gratuită. Doar până la 31 octombrie beneficiezi de 50% reducere TV Online in primele 2 luni, după expirarea celor 7 zile gratuite.

Încearcă TV Online