Bagajul de distracție pentru vacanța de Paște
Înapoi la blog

Bagajul de distracție pentru vacanța de Paște

21.04.2022 Recomandări TV Focus Sat App

A început vacanța de Paste cu relaxare și buna-dispoziție alături de cei dragi!

Fie că alegi să te duci cu familia în mijlocul naturii cu cortul sau rulota, fie într-un resort luxos, primele împachetate în bagaj vor fi, cu siguranță, hăinuțele celor mici, însă nu trebuie să le lipseasca indispensabilele articole de distracție. Iar, aici avem soluția perfectă pentru pentru copiii de toate vârstele: sezoane întregi din seriale animate în biblioteca video din aplicația Focus Sat.

Biblioteca VOD se accesează ușor, are un meniu interactiv și un portofoliu de titluri care se diversifică constant. O poți accesa oricând, de oriunde, de pe orice dispozitiv smart.

Odată deschisă aplicația Focus Sat, găsești secțiunea "Bibliotecă", apoi selectezi "Catalog bibliotecă video", iar la "Cataloage" alegi conținutul dedicat copiilor de la JimJam, Minimax sau Nickelodeon.

Pentru copiii preșcolari îți recomandăm să pornești într-o călătorie plină de distracție alături de personajele îndrăgite de la JimJam.

În Chuggington-vânătoare de medalii (sezonul 2, 13 episoade) poți urmări aventurile lui Wilson, Brewster și Koko. Cei trei învățăcei dezvoltă o mulțime de aptitudini pentru locomotive, în timp ce se și întrec.

Serialul Conni (sezonul 1, 26 episoade) prezintă viaţa lui Conni ca fiind o mare aventură care aşteaptă să fie descoperită. Ce fel de fetiţă este Conni? Îmbrăcămintea ei preferată este tricoul cu dungi alb-roşii şi îi place să-şi lege părul blond cu fundiţă roşie. Îi plac animalele, în special pisicuţele şi poneii. Poveştile lui Conni ne arată că viaţa la vârsta grădiniţei este foarte interesantă: chiar şi zilele obişnuite sunt pline de lucruri noi.

conni

În Tripleții (sezonul 1, 13 episoade) doi frați și o soră de aceeași vârstă au parte de distracție și își folosesc imaginația, pentru a nu se plictisi niciodată!

Tripleții

Thomas și prietenii săi (sezonul 19, 26 episoade) este numele celebrei serii de televiziune bazate pe cărțile “Căile Ferate” scrise de Wilbert și Christopher Awdry. Aceasta a avut și are un succes mondial, fiind pe primul loc pentru al zecelea an la rând, în clasamentul primelor 10 seriale preferate de preșcolarii din Anglia. Seria prezintă aventurile de zi cu zi ale unui grup de locomotive aflate pe  insula Sodor care au viață și trăsături umane.

 

Minimax conține seriale animate care îi inspiră pe cei mici cu vârste cuprinse între 5 - 12 ani să fie creativi, prietenoși și să aprecieze munca în echipă. 

Serialul Pad-ul lui Zeke (sezonul 1, 26 episoade) ni-l prezintă pe Zeke Palmer la cei 14 ani ai săi, un adevărat artist, desenele lui fiind incredibil de vii. Însă într-o bună zi, acestea prind viaţă. Când Zeke găseşte o misterioasă tablă electronică de desenat, descoperă că orice desenează prinde viaţă în realitate. Astfel Zeke poate desena orice vrea, însă din păcate îşi dă seama că toate se întâmplă altfel decât şi-a imaginat.

Pad-ul lui Zeke

Voltron – Apărătorul Legendar (sezonul 3, 13 episoade) cinci adolescenți nebănuitori, transportați de pe Terra în mijlocul unui război intergalactic în plină desfășurare, devin piloții a cinci lei-roboți în lupta pentru protejarea universului împotriva răului. Doar prin adevărata putere a muncii în echipă pot să-și unească forțele ca să dea naștere mărețului luptător cunoscut sub numele de Voltron.

Voltron – Apărătorul Legendar

LEGO Friends: Fetele în Misiune (sezonul 2, 26 episoade) Faceți cunoștință cu Andrea, Mia, Emma, Olivia și Stephanie. Ele sunt cele mai bune prietene. Iar acum au o nouă și eroică misiune: de a salva Heartlake City din mâna șarlatanilor vicleni! Copiii, animalele și minunatele clădiri sunt în primejdie în fața buldozerelor și picturilor graffiti și cine știe ce alte pericole îi pasc? Din noul lor sediu, Casa Prieteniei, și cu mașina de misiune nouă și grozavă, planul lor începe să se materializeze: E timpul să aducem mai mult dragoste, creativitate și curaj în lume!

LEGO Friends: Fetele în Misiune

Stan Lee prezintă: Grădinița Supereroilor (sezonul 1, 13 episoade) Cu puterea vine şi harababura! O zi de şcoală la Şcoala Pregătitoare pentru Supereroi este ca la orice altă şcoală pregătitoare… exceptând faptul că cei şase elevi au un secret… Sunt supereroi! Totul a început cu cinci ani în urmă când Arnold Armstrong şi-a înfruntat marele inamic, maleficul Dr. Superior, într-o luptă finală care l-a lăsat fără puteri. Nimeni nu ştia că în timpul luptei particulele de superenergie au căzut pe un grup de copilaşi nebănuitori. Acum aceşti copilaşi sunt elevi la şcoala pregătitoare din cadrul Greenville Elementary School, care, cu ajutorul lui Arnold Armstrong, trebuie să înveţe să-şi controleze puterile, în timp ce trăiesc superaventuri! Misiunea lui Arnold Armstrong: să-i antreneze pe aceşti copii să-şi folosească superputerile în siguranţă, fără să distrugă şcoala sau să-şi divulge identitatea.

 

Nickelodeon oferă titluri binecunoscute copiilor și adolescenților cu vârste între 11-16 ani. 

SpongeBob Pantaloni Pătrați (sezonul 6, 26 episoade) îndrăgitul serial de animație creat în anul 1999 de Stephen Hillenburg, vine cu noi aventuri ale lui SpongeBob. Când Calamarul îl vede pe Squilliam la o emisiune despre case luxoase la TV, se înfurie și încearcă să-l întreacă. Iar când SpongeBob crede greșit că Plankton își face o trupă de muzică, Plankton decide să profite de asta.

Big Time Rush (sezonul 1, 19 episoade) Băieţii nu sunt încântaţi de apartamentul lor plictisitor din Palm Woods şi îşi fac un plan să-i aducă îmbunătăţiri, în timp ce Gustavo le creează un living distractiv 'fals' în sala de repetiţii pentru o filmare la EPK.

Big Time Rush

Echipa Umizoomi (sezonul 2, 20 episoade) O cometă prietenoasă cade pe Pământ și singurul mod prin care ea ar putea ajunge acasă este nava spațială din Orașul Umi. Echipa Umizoomi trebuie să își ajute noua prietenă, cometa, să ajungă pe platforma de lansare înainte ca racheta să decoleze.

Dora și prietenii ei (sezonul 1, 20 episoade) Dora și prietenii ei îl ajută pe cățelul cântător Cusco să-și găsească frățiorii și îi aduce la Ziua Adopțiilor de cățeluși!

Dora și prietenii ei

Școala de rock (sezonul 1, 12 episoade) Dewey, un muzician fără noroc, se dă drept profesor suplinitor la o şcoală prestigioasă și îşi convinge elevii să formeaze o trupă de rock.

Școala de rock

Jocurile succesului (sezonul 1, 25 episoade) Proiectul de la școală al lui Babe și Kenzie, Balena zburătoare, devine întâmplător un videoclip viral de succes! Dar când supervedeta Double G realizează că i-au folosit cântecul fără permisiune, vine să-și ceară partea din câștiguri.

Bestia Bunsen (sezonul 1, 26 episoade) Bunsen participă la prima sa zi de gimnaziu uman în speranța de a demonstra că fiarele și oamenii pot coexista fericiți. Bunsen își pierde literalmente capul în ziua imaginii și acum Mikey trebuie să-l ajute să-l găsească înainte de ora fotografiei.

 

Te așteptăm în Biblioteca destinată copiilor și vei avea parte de aventuri incredibile, de multă distracție și vei învăța nenumărate lucruri interesante!

Copiii tăi iubesc desenele animate Disney? Le-am pregătit multe suprize pentru vacanța de primăvară – vezi câteva recomandări mai jos:

Maraton de filme ,,Descendenții”, de luni până miercuri, de la 13:30, la Disney Channel

Descendenții

,,Fantoma și Molly McGee“, de luni până vineri, de la 17:00, la Disney Channel

Fantoma și Molly McGee

Noi episoade din ,,T.O.T.S”, de luni până vineri, la 18:30, la Disney Junior

T.O.T.S

Poți viziona online, live Disney Channel și Disney Junior, cu aplicația Focus Sat. Iar cu funcțiile Restart și Replay poți reporni episoadele noi care se transmit în direct sau poți reviziona desene animate transmise cu până la 7 zile în urmă!

Dacă nu ești clientul nostru, alege oferta TV Online și poți testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit.

Încearcă gratuit