Activează e-factura și câștigi!
Înapoi la blog

Activează e-factura și câștigi!

07.02.2022 Concursuri Informări

Alege să activezi e-factura și ai numai beneficii!

Factura electronică, e-factura, are aceeași formă și conținut cu factura tipărită primită în plic prin poștă. Pe e-factură sunt menționate toate informațiile legate de serviciile tale de TV Satelit, valoarea de plată și codul de identificare client. Aceleași informații, fără hârtie. Descoperă aici avantajele e-facturii:

Mereu la timp

În data emiterii, primești e-factura în mesageria electronică sau o poți accesa din Contul meu Focus Sat, fără niciun fel de întârziere. Nu mai este nevoie să aștepți să o primești prin poștă sau să o tipărești.

Zero costuri

Activarea e-facturii este gratuită, iar emiterea și transmiterea acesteia are zero costuri.

Acces nelimitat

Poți accesa e-factura primită pe e-mail sau autentificându-te în Contul meu, oricând și de oriunde, de pe orice dispozitiv smart.

Mai mult control

În Contul meu ai toate e-facturile în același loc: e-factura curentă și pe cele emise anterior, pentru fiecare smartcard pentru care ai activat e-factura. În momentul plății o poți deschide din e-mail sau o descarci din Contul meu și scanezi codul de bare. Poți verifica în orice moment data scadenței sau lista facturilor achitate deja.

Susții un viitor sustenabil

Activând e-factura ajuți la reducerea consumului de hârtie. Sute de copaci au fost salvați anual datorită tuturor celor care au ales e-factura. 

Cum poți activa e-factura?

În cazul în care ești client TV Satelit cu abonament și nu ai deja Contul meu, creezi unul pe www.focussat.ro, iar în secțiunea Smartcard-uri apeși butonul „Activează factura electronică“. Atât de simplu!

 

Activează e-factura și poți câștiga o tabletă! 

Dacă ești client TV Satelit cu abonament și acum primești prin poștă factura în format tipărit, activezi e-factura din Contul meu în perioada 07 februarie – 06 martie 2022 și intri automat în tragerea la sorți pentru o tabletă Samsung Galaxy Tab A10!

Regulamentul Campaniei este disponibil aici.

Contul Meu