Sunt deja client Focus Sat, cum accesez aplicația Focus Sat?

Când ești la început și utilizezi pentru prima dată Live TV trebuie să-și creezi pe website www.focussat.ro un cont accesând link-ul Contul meu de pe homepage. Apoi accesezi livetv.focussat.ro și te conectezi cu credențialele alege sau descarci aplicația Focus Sat pe mobil din App Store sau Google Play sau direct pe smart TV.

 

Ce este Live TV?

Live TV este un serviciu suplimentar pe care îl oferim alături de serviciul de televiziune prin satelit. Scopul acestuia este de a-ți oferi o experiență completă de televiziune prin posibilitatea de a viziona programele preferate oriunde te afli, de pe dispozitive fixe sau mobile.

 

La ce am acces cu Live TV?

Ai acces în direct la o selecție de 49 canale din pachetul Acces, 76 canale din pachetul Acces Plus, 84 canale din pachetul Acces Max și 12 canale în limba maghiară din extra opțiunea Panonia. În plus, poți viziona sute de titluri din biblioteca de documentare premium National Geographic disponibile în aplicația Focus Sat . Peste 40 de canale îți permit să repornești emisiunile care se transmit în direct sau să revizionezi programe transmise cu până la 7 zile în urmă. Și pe nu mai puțin de 3 dispozitive în același timp.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Pentru informații legate de serviciile Focus Sat ne poți contacta la:

Tel: 021 406 7220
Email: contact@focussat.ro

Program call center relații cu clienții:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbătă- Duminică: 10:00 – 20:00