Ce îți oferă HBO GO?

HBO GO este o bibliotecă video online disponibilă pe orice tip de dispozitiv smart, telefon sau tabletă IOS și Android, PC sau laptop, Smart TV. Poți viziona cele mai bune filme și seriale, oriunde, oricând vreți.

Acces nelimitat

Acces nelimitat la filme, seriale, documentare, spectacole, multe producții proprii HBO

Înainte de premiera TV

Conținut disponibil înainte de premiera de la televizor

Acces pe 5 dispozitive

Poți viziona de pe 5 dispozitive, maximum 2 simultan, folosind același nume de utilizator.

Replay, restart

Poți să oprești și să vezi mai târziu filmele și serialele tale preferate sau le poți vedea în reluare până la 7 zile.

Peste 7000 de ore

Peste 7000 de ore de conținut premium

Control parental

Un mod de vizionare sigur pentru copii, permite control parental

Toate sezoanele celor mai bune seriale într-un singur loc - HBO GO

Ecaterina II

Ecaterina II

Serialul revine cu un nou sezon despre povestea împărătesei Ecaterina din Rusia secolului XVIII, cea mai longevivă suverană a Rusiei, care trebuie sa aleagă între fericirea ei și viitorul țării atunci când se mărita cu vărul ei de gradul doi, Petru III.

Gossip Girl

Gossip Girl

La aproape un deceniu după ce site-ul original Gossip Girl s-a închis, o nouă generație de adolescenți care merg la o școală privată fac cunoștință cu realitatea crudă și transformatoare a supravegherii sociale continue.

Vrăjitoarele

Vrăjitoarele

Această versiune inovatoare din punct de vedere vizual a lui Robert Zemeckis este o reinterpretare a îndrăgitului roman scris de Roald Dahl și spune povestea emoționantă a unui băiat orfan (Jahzir Bruno) care, la sfârșitul anului 1967, merge cu bunica lui iubitoare (Octavia Spencer) în orășelul Demopolis, din Alabama.

Moșteniri - IV

Moșteniri - IV

În ultimul deceniu, eroii și răufăcătorii legendari din „Jurnalele vampirilor” și „The Originals” au captivat publicul din întreaga lume. Aceștia au lăsat în urmă o moștenire trainică de iubire și familie, care continuă în „Moșteniri”, o nouă dramă captivantă care spune povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la Școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.

Cum pot accesa HBO GO?

HBO GO este disponibil gratuit clienților TV Satelit care au activ pachetul Acces Max sau extra opțiunea MaxPak și clienților TV Online care au activ pachetul Play TV Extra.
Accesul la platforma HBO GO nu este disponibil în perioada inițială de testare gratuită.

Dacă ai îndeplinit una din condițiile de mai sus, urmează pașii de mai jos pentru activarea contului HBO GO:

Sunt client nou, cum pot accesa HBO GO din browser?

 1. Deschide pagina hbogo.ro și apasă butonul Utilizator Nou.

 2. Apasă butonul Activează.
  Important: nu selecta opțiunea Abonează-te (folosind un card bancar sau prin activarea unui voucher). Aceasta opțiune presupune plata directă și nu ține cont de abonamentul Focus Sat.

 3. Din lista derulantă „Operatorul tău” selectează Focus Sat.

 4. Adăuga seria smartcardului din receptorul Focus Sat.
  Exemplu serie smartcard: 12345678900-0.

 5. Introdu și confirmă adresa de email, adaugă un nickname, adaugă și confirmă parola.

 6. Setează preferințele pentru Acceptarea Termenilor și Condițiilor, a Politicii de Confidențialitate și Abonarea la Newsletter.

 7. Apasă butonul Termină înregistrarea și asta este tot.

Aplicația HBO GO poate fi descărcată direct pe telefon sau pe tabletă din App Store sau Google Play, iar pentru a o accesa urmezi pașii de mai sus.

Sunt client și am cont online HBO GO, cum îl pot accesa din browser?

 1. Deschide pagina hbogo.ro și apasă butonul Autentificare.

 2. Apasă butonul Intră în cont – cu descrierea ”Te-ai abonat la HBO GO printr-un operator”.

 3. Din lista derulantă „Operatorul tău” selectează Focus Sat.

 4. Introdu adresa de email și parola alese la crearea contului HBO GO.

 5. Apasă butonul Autentificare.

Pentru a oferi utilizatorilor HBO GO cea mai bună experiență de vizionare, începând cu data de 21 septembrie 2021, aplicația HBO GO nu va mai fi compatibilă cu versiuni mai vechi ale sistemelor de operare ale unor dispozitive, conform tabelului de mai jos:

Platformă Cod platformă Versiune
Samsung Tizen SATI Model year: 2015+
Samsung Orsay SAOR Model year: 2013/14+
LG WebOS LGWO TV: 2.0+, Monitor: 2.0+, Projector: 3.0+
Sony PlayStation 3 PLS3 nici o limitare


Traficul de date utilizat pentru a viziona HBO GO nu este inclus în abonamentul Focus Sat și este taxat conform abonamentului tău încheiat cu furnizorul de internet. Fiecare abonament Focus Sat este asociat unui singur cont de utilizator HBO GO. Serviciul este disponibil numai pe teritoriul României. Utilizatorii pot descărca aplicația pe 4 tipuri de dispozitive smart. Pentru vizionare se poate schimba tipul de dispozitiv, dar aplicația poate fi descărcată doar până la 5 dispozitive per fiecare cont de utilizator. Dispozitivele șterse nu pot fi re-adăugate înainte de 24 de ore.

Întrebări frecvente

 1. Sunt client TV satelit Focus Sat, am acces la HBO GO?

  Ai acces inclus în platforma HBO GO dacă ai activat pachetul TV Satelit Acces Max sau extra opțiunea MAXPAK. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa HBO GO.

 2. Sunt client TV online Focus Sat, am acces la HBO GO?

  Ai acces inclus în platforma HBO GO dacă ai activat pachetul TV Online Play TV Extra. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa HBO GO.

 3. Filmele difuzate la HBO se văd și în HBO GO?

  HBO este un canal TV, cu program stabilit de filme și seriale. HBO GO este o bibliotecă video online, care îți permite să vezi filmele și serialele preferate pe orice tip de dispozitiv smart, la orice oră, din orice locație.

  Pe lângă ce este difuzat la HBO, platforma HBO GO conține toate sezoanele anterioare ale serialelor HBO, o imensă librărie cu mii de ore de conținut HBO, Disney și secțiune pentru copii.

 4. Sunt disponibile desene animate în platforma HBO GO?

  HBO GO are o selecție variată de titluri pentru publicul tânăr de toate vârstele, inclusiv animații de la cele mai mari studiouri, precum Disney.

 5. O producție la care voiam să mă uit pe platforma HBO GO a dispărut, de ce?

  Deși multe titluri sunt disponibile permanent pe HBO GO, unele sunt disponibile doar o perioadă limitată de timp din cauza restricțiilor impuse de studiouri.

  Producțiile care nu vor mai fi disponibile în scurt timp sunt marcate pe interfața aplicației cu o etichetă.

 6. HBO GO oferă același catalog de titluri pentru toate dispozitivele smart compatibile?

  Da, indiferent de dispozitivul pe care îl folosești ca să vezi HBO GO, oferta de conținut este aceeași.

 7. La cât timp de la premiera americană vor fi disponibile cele mai noi episoade?

  HBO GO oferă premiera mondială pentru serialele HBO ceea ce înseamnă că episoadele producțiilor originale HBO vor avea premiera în același timp cu premiera americană. HBO GO va oferi accesul la alte titluri la 24 de ore de la premiera în S.U.A. De asemenea, pe HBO GO poți urmări și titluri mai vechi.

 8. Sunt disponibile titluri și de la alți producători?

  Da, în HBO GO sunt disponibile titluri și de la alți producători, inclusiv Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz și mulți alții.

 9. Cât de des apar titluri pe HBO GO?

  Noi titluri sunt adăugate constant pe HBO GO astfel încât aproape în fiecare zi este oferită o premieră. Îți recomandăm să verifici secțiunea "în curând" din aplicație ca să afli mai multe informații despre noile premiere.

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit, ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online