Aceast program nu mai este disponibil, dar avem alte programe grozave care te așteaptă. Accesează aplicația Focus Sat pentru o prezentare completă.

Episod 16:

Descriere episod:

Spre marea surpriză a telespectatorilor, Robi le va spune chiar din startul episodului ce ar trebui să facă pentru a-și asigura o viață mai liniștită, iar Giani le-a propus o nouă idee de afacere. În timp ce Vasile și Dalida aveau o discuție importantă despre potențiala lor vacanță, în care primarul a admis că el are un vis clar: "Aș vrea să înot cu rechinii", iar secretara că ea s-ar mulțumi și cu o ieșire locală, la mare, un miros de fum a intrat în biroul lor. Ce au simțit erau doar bețișoarele aprinse de Robi care avea parte de o ședință de relaxare și calm. "Am aflat secretul vieții. Nu mă mai enervez", a admis polițistul după ce a făcut o vizită în Slobozia. Se pare că cei din sat nu au fost de acord cu el și noile lui idei, având în vedere că fiecare dintre ei i-a tras câte o palmă când a încercat să rezolve situațiile ivite cu mantrele învățate. Giani a avut și el parte de aventuri după ce i-a venit ideea de a face o afacere cu brânza lui Brânzoi.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Vezi următoarele episoade din sezon 21

14
Las Fierbinţi Sezonul 21 Episodul 14

S21 E14

15
Las Fierbinţi Sezonul 21 Episodul 15

S21 E15

16
Las Fierbinţi Sezonul 21 Episodul 16

S21 E16

Despre acest program

Genuri: Comedie
Anul difuzării: 2012
Las Fierbinţi

Descriere:

Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne. Viceprimarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea să-i ia locul actualului primar şi se bazează pe sprijinul cârciumarului Bobiţă (Mihai Bobonete) şi al prietenului acestuia Giani (Costi Diţă), şmecheraşul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este şeful de post, Dorel (Mihai Rait Dragomir) este fratele lui Bobiţă, Doru (Iulian Postelnicu) este învăţătorul satului, prieten din copilărie cu Bobiţă şi Giani, iar Celentano (Adrian Văncică), Firicel al lu' Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Mărgineanu) şi Moş Peleuş (Horaţiu Mălăele), beţivii satului, sunt apariţii colorate şi pline de umor. Filmat într-un sat real, din apropierea Bucureştiului, "Las Fierbinţi" are toate ingredientele unui succes, cu întâmplări haioase, o muzică aparte compusă special de Mihai Mărgineanu şi situaţii care promit să devină iar bancuri.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din program:

Mihai Bobonete (Bobita), Marius Chivu (Rata), Ionut Ciocia (Branzoi), Constantin Dita (Giani), Leonid Doni (Robi), Doru Catanescu (Ciprian), Toma Cuzin (Firicel), Frasinescu Catalin (Corpsman), Alina Chivulescu (Manuela), Gheorghe Ifrim (Vasile), Mihai Rait (Dorel), Anca Dumitra (Gianina), Costica Dragenescu (Costica), Leonid Doni (Doroftei), Andrei Ciopec (Electrician), Iulia Brezeanu (Celentano's Wife), Viorel Comanici (Supperior Officer), Adrian Vancica (Celentano), Miriam Rizea (Nepoata lui Branzoi), Marius Calugarita (Fernando)

Afișează mai multe Afișează mai puține

Rating:

12+

Regizorii programului:

Dragos Buliga, Constantin Popescu

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905