Aceast program nu mai este disponibil, dar avem alte programe grozave care te așteaptă. Accesează aplicația Focus Sat pentru o prezentare completă.

Descriere sezon:

"Las Fierbinți" revine cu un sezon aniversar și întâmplări care descrețesc frunțile. Totul este într-o continuă schimbare, problemele sunt la tot pasul, însă în Las Fierbinți totul e la fel. Dragoste, belșug, viața își urmează cursul ei normal, ca Ialomița în propria ei albie. Personajele din Las Fierbinți sunt gata pentru noi aventuri și peripeții care dau peste cap liniștea din sat și buna înțelegere dintre vecini. Toate presărate cu foarte mult umor și situații care par de nerezolvat. Când lucrurile merg de-a-ndoaselea, fierbințenii au grijă, în stilul caracteristic, să găsească un fir care face cele mai potrivite legături și readuce pacea printre ei. Până la episdoul următor, când întâmplările iau noi valențe. Cel mai longeviv și urmărit serial românesc, Las Fierbinți, sărbătorește 20 de sezoane de succes și comedie la cote maxime, alături de telespectatori.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Sezon 20

21
Las Fierbinţi -
Episod 21:

Aventurile fierbințenilor continuă, într-un nou episod Las Fierbinți. Îndrăgitele personaje sunt gata de schimbări majore, însă lucrurile nu vor merge așa cum și-au plănuit!

Află mai multe
24
Las Fierbinţi -
Episod 24:

Giani și Ardiles încearcă să scape de polițist și de pedeapsă și primesc ajutor de la Aspirina și Dalida. Însă Gianina are și ea probleme în momentul în care încearcă să pară cucerită datorită parfumu...

Află mai multe
27
Las Fierbinţi -
Episod 27:

Primăria din Fierbinți se mută! Robi are grijă să-și asculte întocmai șeful și deteriorează primăria, până aproape de demolare. Vasile primește o vizită importantă care îl poate ajuta să urgenteze ren...

Află mai multe
28
Las Fierbinţi -
Episod 28:

Bobiță a venit cu soluția salvatoare. Pentru că Vasile are o casă prea mică pentru a fi și primărie, i-a spus inspectorului că își cedează el barul, care are condiții mult mai bune și unde s-ar preta ...

Află mai multe
29
Las Fierbinţi -
Episod 29:

Celentano este hotărât să plece în America și îi cere ajutorul lui Firicel, să-l împrumute cu bani pentru avion. Îi e frică să meargă cu nașul, să nu-l dea jos la prima.

Află mai multe
30
Las Fierbinţi -
Episod 30:

Vasile își cheamă cei doi angajați să le dea o veste proastă, că nu mai are nevoie de serviciile lor. Invocă mai multe motive pentru această decizie grea, printre care faptul că lipsesc de la serviciu...

Află mai multe
31
Las Fierbinţi -
Episod 31:

Plecat să-i aducă dovezi lui Bobiță că extratereștrii există, Giani s-a intors bătut, dar mândru că "a dat-o parte-n parte". A fost dovedit doar pentru că erau foarte mulți.

Află mai multe
32
Las Fierbinţi -
Episod 32:

În episodul de astăzi, Giani descoperă de ce nu merge nimic bine în țară, că oamenii nu sunt punctuali, dar și-a luat ceas "ultima fiță".

Află mai multe
33
Las Fierbinţi -
Episod 33:

Celentano adoptă cultura bro, se întoarce la tinerețea cu haine din jeans și muzică pop și vrea să își trăiască anii nebuni ai studenției.

Află mai multe
34
Las Fierbinţi -
Episod 34:

În episodul de azi, Celentano se hotărăște să nu mai bea pe datorie sau pe banii altora, dar cum are doar 2 lei, își cumpără o jumătate de bere.

Află mai multe

Despre acest program

Genuri: Comedie
Anul difuzării: 2012
Las Fierbinţi

Descriere:

Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne. Viceprimarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea să-i ia locul actualului primar şi se bazează pe sprijinul cârciumarului Bobiţă (Mihai Bobonete) şi al prietenului acestuia Giani (Costi Diţă), şmecheraşul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este şeful de post, Dorel (Mihai Rait Dragomir) este fratele lui Bobiţă, Doru (Iulian Postelnicu) este învăţătorul satului, prieten din copilărie cu Bobiţă şi Giani, iar Celentano (Adrian Văncică), Firicel al lu' Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Mărgineanu) şi Moş Peleuş (Horaţiu Mălăele), beţivii satului, sunt apariţii colorate şi pline de umor. Filmat într-un sat real, din apropierea Bucureştiului, "Las Fierbinţi" are toate ingredientele unui succes, cu întâmplări haioase, o muzică aparte compusă special de Mihai Mărgineanu şi situaţii care promit să devină iar bancuri.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din program:

Mihai Bobonete (Bobita), Marius Chivu (Rata), Ionut Ciocia (Branzoi), Constantin Dita (Giani), Leonid Doni (Robi), Doru Catanescu (Ciprian), Toma Cuzin (Firicel), Frasinescu Catalin (Corpsman), Alina Chivulescu (Manuela), Gheorghe Ifrim (Vasile), Mihai Rait (Dorel), Anca Dumitra (Gianina), Costica Dragenescu (Costica), Andrei Ciopec (Electrician), Iulia Brezeanu (Celentano's Wife), Viorel Comanici (Supperior Officer), Adrian Vancica (Celentano), Miriam Rizea (Nepoata lui Branzoi), Marius Calugarita (Fernando), Florin Galan (Buratino)

Afișează mai multe Afișează mai puține

Rating:

12+

Regizorii programului:

Dragos Buliga, Constantin Popescu

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905