Episod 6: Brigada 6. episod

Descriere episod:

Fiul lui Patrick, care nu poate trece peste moartea mamei sale, încearcă să se sinucidă. Când Patrick e retrage din forțele de poliție pentru a avea grijă de el, Saïd este adus înapoi în echipă. Saïd le spune Vanessei, lui Socrate și Julien despre înțelegerea pe care a încheiat-o cu familia El Hassani, dar îl lasă pe Badri pe dinafară, din cauza apropierii lui de Patrick. Echipa descoperă că Jordan este responsabil pentru răpirea nepotului lui El Hassani și îl arestează. Saïd îi impulsionează să-l aresteze pe Eric, dar înainte de a putea duce la îndeplinire acest plan, Eric este doborât în fața fiicei sale, Nina, de un misterios bărbat înarmat.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Sofian Khammes, Ophélie Bau, Théo Christine, Rabah Nait Oufella, Waël Sersoub, Bruno Todeschini, Nina Meurisse, Sami Outabali, Vincent Elbaz, Emmanuelle Devos

Vezi următoarele episoade din sezon 1

Despre acest program

Genuri: Polițist
Anul difuzării: 2022
Focus Sat TV
Brigada

Descriere:

Fostul soldat al Forțelor Speciale Said este noul lider al B.R.I., o unitate de elită de tineri și polițiști înfocați care luptă împotriva crimei organizate și terorismului. El preia rolul de la Patrick, un polițist de modă veche care a învățat tot ce știe petrecând prea mult timp în compania criminalilor. În timp ce B.R.I. este prinsă într-un război între bande care ar putea incendia Parisul, Said se luptă să-și mențină valorile morale în timp ce își găsește drumul ca noul lider al unității.Va fi el, ca și Patrick înaintea lui, forțat să se îndrepte spre crimă ca să reușească?

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905