Episod 4: Brigada 4. episod

Descriere episod:

Socrate mărturisește echipei suspiciunile sale, că membri de rang înalt ai fostei sale echipe de la droguri protejau traficanții de cocaină. O tentativă eșuată de omor asupra fiului lui Eric, Jordan, duce la o creștere suplimentară a tensiunii între familia Perez și frații El Hassani. După ce au primit un pont de la Julien, care l-a informat pe Rayan, membrii B.R.I. se grăbesc să împiedice un jaf. În curând se dezvăluie că este o diversiune creată de Rayan ca acoperire pentru jaful lui la o mare casă de licitatii. Este ultima gafă lui Said, care duce la retrogradarea lui. Patrick se întoarce și preia conducerea echipei.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Sofian Khammes, Ophélie Bau, Théo Christine, Rabah Nait Oufella, Waël Sersoub, Bruno Todeschini, Nina Meurisse, Sami Outabali, Vincent Elbaz, Emmanuelle Devos

Vezi următoarele episoade din sezon 1

Despre acest program

Genuri: Polițist
Anul difuzării: 2022
Focus Sat TV
Brigada

Descriere:

Fostul soldat al Forțelor Speciale Said este noul lider al B.R.I., o unitate de elită de tineri și polițiști înfocați care luptă împotriva crimei organizate și terorismului. El preia rolul de la Patrick, un polițist de modă veche care a învățat tot ce știe petrecând prea mult timp în compania criminalilor. În timp ce B.R.I. este prinsă într-un război între bande care ar putea incendia Parisul, Said se luptă să-și mențină valorile morale în timp ce își găsește drumul ca noul lider al unității.Va fi el, ca și Patrick înaintea lui, forțat să se îndrepte spre crimă ca să reușească?

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905