Vezi peste 100 de canale TV online cu aplicația Focus Sat
Înapoi la blog

Ghidul complet pentru TV online în aplicația Focus Sat

03.05.2022 Focus Sat App

Cu Focus Sat App vezi peste 100 de canale TV online pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

Aplicația Focus Sat îți permite să vizionezi emisiunile și canalele TV preferate pe orice dispozitiv smart, oricând și oriunde. Cu aplicația Focus Sat, vezi în direct sau în reluare cele mai populare canale românești sau internaționale. Aplicația este compatibilă cu dispozitivele mobile iOS și Android și cu majoritatea modelelor de smart TV; iar de pe laptop poți accesa livetv.focussat.ro din orice browser web.

Aplicația Focus Sat oferă conținut pentru toate gusturile: filme, seriale, documentare, sport, show-uri, știri, emisiuni dedicate copiilor și multe altele. În aplicație regăsești peste 100 de canale TV live, biblioteca video la cerere cu peste 1000 de titluri de seriale, documentare, programe pentru copii, și acces în platforma AntenaPLAY (pentru clienții TV Online Play TV și Play TV Extra și pentru clienții TV Satelit Acces Max).

Aplicația Focus Sat este integrată cu aplicația AntenaPLAY și cu un singur click ai acces la canalele Live, show-urile si serialele îndrăgite.

În pagina Descoperă din Focus Sat App conținutul TV este prezentat în categorii de interes astfel încât experiența de navigare să fie cât mai ușoară:

Emisiuni TV: secțiunea conține o gamă largă cu cele mai vizionate programe TV, producții locale (Vedeta populara) sau rețete de succes internaționale (MasterChef, One True Singer).

Filme: Filmele din aplicația Focus Sat sunt de toate genurile. De la filme de acțiune și aventură, la drame și SF, la animație și fantezie, la comedie și filme horror. Există, de asemenea, o secțiune care include o serie de filme adăugate recent.

Ştiri: surse de știri naționale (Știrile PRO TV, Stirile zilei Digi 24, Telejurnalul TVR1) și internaționale, inclusiv CNN, BBC News și CBC.

Sport: cele mai importante competiții sportive (fotbal, handbal, Formula 1, tenis) sunt transmise pe canalele Prima Sport.

Cum creez un cont nou și cum accesez aplicația Focus Sat în doar câteva minute?

Pentru a utiliza aplicația Focus Sat pe o tabletă sau pe un alt dispozitiv mobil, descarcă gratuit aplicația din Apple App Store sau Google Play. Aplicația necesită iOS 9 sau o versiune ulterioară, Android 4.3 sau o versiune ulterioară și o conexiune la internet. După ce ai descărcat aplicația, o poți accesa utilizând credențialele din Contul meu Focus Sat. După ce te-ai conectat, selectează emisiunea preferată și apasă pe „Vizionați acum” .

Dacă ești client TV Satelit cu sau fără abonament și ai creat deja Contul meu pe www.focussat.ro, folosește credențialele din Contul meu pentru a te autentifica în Focus Sat App. Vei avea acces gratuit în aplicație în funcție de pachetul tău TV Satelit Acces activ. Dacă nu ai Contul meu, îți poți crea unul aici și apoi te autentifici în aplicație.

Dacă ești client nou TV Online vei crea Contul meu în momentul în care completezi formularul pentru a comanda pachetul Play TV sau Play TV Extra și începi perioada de testare gratuită. Pentru a accesa aplicația Focus Sat de pe desktop sau laptop direct din browser-ul web, introdu credențialele din Contul meu aici.

Mai poți accesa aplicația Focus Sat de pe televizorul tău smart. Dacă acesta este compatibil cu aplicația Focus Sat nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului. Vezi aici mărcile și modelele de smart TV compatibile. Nu ai smart TV adecvat? Poți proiecta emisiunea preferată pe ecranul mare prin Chromecast sau Apple AirPlay.

Personalizează-ți contul Focus Sat App

Pentru că fiecare membru al familiei tale are preferințele proprii în materie de ce dorește să urmărească la televizor, aplicația Focus Sat îți oferă opțiunea de a-ți personaliza profilul de utilizator. Poți crea un profil pentru fiecare membru al familiei, în limita maximă a 5 profiluri. Mai mult, pentru profilul utilizat de copii ai posibilitatea să setezi o opțiune de control parental pentru a fi liniștit că poți gestiona cu ușurință consumul de programe destinate acestora.

Fiecare profil poate fi personalizat prin crearea de liste de canale favorite, liste de conținut VOD favorit, setarea de notificări de vizionare pentru emisiunile și filmele de interes. De asemenea, atunci când vizionezi conținut TV la cerere sau disponibil în reluare, fiecare profil de utilizator are posibilitatea să continue vizionarea din momentul în care a rămas.

Funcțiile Restart și Replay, disponibile pentru peste 40 de canale TV

Cu funcția Replay vezi în reluare programele preferate de pe canalele disponibile, timp de 7 zile de la difuzarea live.

Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești poți reveni la difuzarea live apăsând butonul "LIVE".

TV Satelit opțiunea cu sau fără abonament

Cu Focus Sat ai întotdeauna posibilitatea de a urmări programele preferate prin TV Satelit cu abonament sau fără abonament. Alege pachetele TV Satelit Acces cu abonament și ai programele preferate de divertisment, filme, sport și documentare, plus acces gratuit în aplicația Focus Sat.

Cu cele peste 78 de canale, dintre care 7 în HD, incluse în pachetul Acces, cu siguranță vei găsi ceva care te interesează. Iar dacă vrei să ai acces la mai multe programe TV, pachetul Max Acces Plus este pentru tine. Acesta îți oferă acces la 113 canale din grilă, dintre care 17 în format HD, 6 canale premium FilmBox, toate canalele de documentare și de programe pentru copii din grilă, acces gratuit în Focus Sat App la 77 canale TV online și la Biblioteca video cu seriale, documentare și desene animate. Mai mult, cu pachetul Acces Max, ai toate cele 121 de canale TV pe un singur ecran, inclusiv cele premium. Echipamentul de recepție (receptor HD sau modul CI+) îl vei primi în custodie, fără chirie lunară.

Opțiunea de TV Satelit fără abonament îți oferă flexibilitatea de a reîncărca pachetul Acces dorit numai atunci când dorești să vizionezi. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi un receptor HD sau modul CI+ pentru unul sau două televizoare, reîncarci un pachet Acces și vezi canalele TV live oricând dorești. Poți viziona și online canalele TV, pe telefon, tabletă, desktop sau smart TV prin aplicația Focus Sat. Mai mult, alegând oferta TV Satelit cu abonament, scapi de grija perioadei minime contractuale.

TV Online pe orice dispozitiv smart prin pachetele Play TV și Play TV Extra

Pachetele Play TV și Play TV Extra sunt o modalitate excelentă de a viziona online canale TV live și conținut video la cerere pe orice dispozitiv inteligent cu aplicația Focus Sat.

Pachetele Play TV și Play TV Extra au una dintre cele mai largi selecții de seriale și filme din care poți alege. Urmărește peste 100 de canale TV live, naționale și internaționale, de știri, filme, sport, documentare, și reality show-uri. În funcție de pachetul ales, ai acces gratuit la HBO Max, AntenaPLAY si FilmBox+, dar și la Biblioteca VOD cu seriale premium Canal+, filme, seriale, documentare premium și programe pentru copii.

Cu pachetele Play TV și Play TV Extra vezi TV Online oriunde în Uniunea Europeană și poți adăuga extraopțiunea Play TV Adult (canalele Vixen, Dorcel TV HD și Dorcel XXX) pentru doar 4 lei/ lună.

Descarcă Focus Sat App sau accesează Contul tău din aplicație și bucură-te de o experiență de vizionare interactivă completă.

Poți testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Încearcă gratuit

 

Câștigă cu aplicația Focus Sat

În luna mai, feedbackul tău despre Focus Sat App îți poate aduce un premiu: 1 Smart TV LG UHD sau unul dintre cele 15 pachete TV gratuit pentru 1 lună.

Completează formularul special disponibil în pagina campaniei pentru a intra în tragerea la sorți pentru premii.

Concurs

Participă la concurs